Parabola antenna telepítés: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Antenna Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj antenna szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 85 antenna szerelő közül! Korrekt parabola antenna telepítés árak — 6600-12300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

13 antenna szerelő most online

Szabolcs

Szabolcs

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a parabola antenna telepítés Budapesten?

6600 - 12300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb antenna szerelőok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező antenna szerelőt!

Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk. Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.

 • Parabola antenna telepítés

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Mindent gyorsan és pontosan végeztek, a mesterember első osztályú. Köszönöm szépen. Ajánlom!!!!!!

Már megint akadozik a CD? Nyávog a magnó, vagy begyűrte a szalagot? Elhallgatott a rádió? Recseg a potméter? Leszakadt a dugó? Elfüstölt az erősítő? Gyorsan és szakszerűen megjavítjuk audió készülékeit is. Hozza el műhelyünkbe, ha elromlott a készüléke, vagy szeretné ha kitisztítanánk! Minden márkát és típust vállalunk!

 • Parabola antenna telepítés

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm szépen! A szakember profi: mindent a lehető legrövidebb időn belül elvégzett, elmagyarázott és ajánlásokat adott.

A elektronikai szerviz részlegén nagyon sok mindent javítottam már: autószerelőknek Suzuki órát, szakácsoknak elektromos gabonamalmot, villanytűzhelyt, rizsfőző edényt, henteseknek elektromos húsdarálót, fodrászoknak hajszárítót, büféseknek mikrohullámú sütőt, szomszéd néninek csillárt, keverőtárcsás mosógépet, anyukáknak beszélő babát, távirányítós autót, egyéb elektromos játékokat, órásoknak digitális órát, telekszomszédnak betonkeverőt.

 • Parabola antenna telepítés

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Elnézést, hogy ilyen sokáig tartott, hogy hagyja a felülvizsgálat. Nagyon hálás vagyok a technikusnak a munkájáért. A tévém tökéletesen működik.

Márkafüggetlen hangfal szerviz, több évtizedes tapasztalattal! Hangsugárzók, hangszórók javítását, felújítását 3 hetes határidővel tudjuk vállalni!

 • Parabola antenna telepítés

  4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

A varázsló profi! Nincs válás és mese, mindent gyorsan és hatékonyan csinált!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi antenna szerelő szakemberektől?

Rendelj antenna szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy antenna szerelő parabola antenna telepítés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Parabola antenna telepítés: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a parabola antenna telepítés átlagos ára 6600 - 12300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol találhatok valódi értékeléseket?

Budapesten a parabola antenna telepítés szolgáltatáshoz már 192 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok antenna szerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 148 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PARABOLA ANTENNA TELEPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk antenna szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált antenna szerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: parabola antenna telepítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy antenna szerelő?

Egy jó antenna szerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: parabola antenna telepítés?

A parabola antenna telepítés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy antenna szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas