Rádió javítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Rádió Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj rádió szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 130 rádió szerelő közül! Korrekt rádió javítás árak: 6300-11900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

20 rádió szerelő most online

Dávid

Dávid

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a rádió javítás Budapesten?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb rádió szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező rádió szerelőt!

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

 • Rádió javítás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mesterember. Javított a tv gyorsan t minőség. Köszönjük szépen!

Én magam is közel 50 éve foglalkozom szórakoztató elektronika javításával. A RÁVISZ Szövetkezetnél eltöltött több évtized után mostanáig saját műhelyemben gyakorolom ezt a szakmát, amely egyben a hobbim is. Egy egy szép antik készülék sikeres restaurálása legalább akkora örömöt jelent számomra, mint a tulajdonosnak. Az audio-technika terén az alábbiakkal fordulnak leggyakrabban hozzám ügyfeleim: hifi javítás, hifi szerviz, erősítő javítás, erősítő szerviz, kazettás magnó javítás, lemezjátszó javítás, lemezjátszó szervoz, fonográf szerviz, magnó javítás, hangfal javítás, cd lejátszó javítás és még sok minden mással is… Kérdése van? Keressen elérhetőségeimen, vagy ha elromlott valamije, kérjen ingyenes diagnosztikát ITT!

 • Rádió javítás

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló mesterember! Mindent gyorsan és minőségben, elfogadható pénzért! Ajánlom!!!

Orion, Videoton hangsugárzók javítása eredeti, vagy után gyártott alkatrészekkel!

 • Rádió javítás

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mesterember. Mindent kijavítottam, most már minden televízió tökéletesen működik. Ajánlom!

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

 • Rádió javítás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Ahogy az audiofilek mondják - "meleg cső" szolgáltatás a szakembertől! :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi rádió szerelő szakemberektől?

Rendelj rádió szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy rádió szerelő rádió javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Rádió javítás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a rádió javítás átlagos ára 6300 - 11900 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Rádió Szerelők - hogyan válasszunk Budapesten?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek rádió szerelőt Budapesten?

Jelenleg 109 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÁDIÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek rádió szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható rádió szerelőt keresned ha erre van szükséged: rádió javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a rádió szerelő?

Egy jó rádió szerelő pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: rádió javítás?

A rádió javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide tartozhat. Egy rádió szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas