Ágymatrac tisztításra van szükséged Budapesten és környékén?

Ágytisztítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ágytisztító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb ágytisztítókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 188 ágytisztító közül válogathatsz. Korrekt ágymatrac tisztítás árak: 2700 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb ágytisztítót Budapesten Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapest környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

28 ágytisztító most online

Henrietta

Henrietta

Ma is elvallalom.

Zsanett

Zsanett

Sok tapasztalatom van

Enikő

Enikő

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül az ágymatrac tisztítás Budapesten?

2200 - 4100 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ágytisztítót!

A ruhák, ágyneműk, ingek valamint bármely más textíliák vasalásakor mindig kiemelt figyelmet fordítunk az anyag fajtájára és minőségére. Minden egyes ruhadarabot egyenként, az anyagának megfelelő hőfokon és módon vasalunk, ezzel biztosítva, hogy Ön is elégedett legyen szolgáltatásunkkal.

  • Ágymatrac tisztítás

    2500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Kedves és segítőkész személyzet, gyors és meggyőző minőségű munka.

Gabriella
2 éve

Vállaljuk régen használt, ámde még kedvelt téli kabátok, öltönyök, gyapjú pulóverek, szmokingok valamint motoros és sí ruházatok tisztítását is. A különböző vegytisztítási eljárások segítségével a menyasszonyi ruhák, kosztümkabátok valamint ballonkabátok ismét tisztává varázsolhatók. A ruhák, ruházatok tisztításakor minden egyes megrendelő esetében külön kezeljük és tároljuk az átadott ruhákat, hogy a tisztítás folyamata alatt azok még véletlenül se keveredjenek más megrendelőink ruháival.

  • Ágymatrac tisztítás

    2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jó volt szakszerű és gyors munka! Köszönöm szépen.

Krisztina
3 éve

Függönyök tisztítását még azok le- és felszerelésével együtt is vállaljuk! Egyedülálló szolgáltatás Budapesten, amely tartalmazza a függönyök (sötétítő, organza, stb.) helyszíni leszerelését, tisztítását, majd a tiszta, friss függönyök újbóli felhelyezését. Ráadásul mindezt úgy, hogy Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából, hiszen a függönyöket mi hozzuk-visszük.

  • Ágymatrac tisztítás

    3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedvesek,segítőkészek és szuper gyorsak.

Luca
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat ágymatrac tisztításra?

Rendelj ágymatrac tisztítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Ágymatrac tisztítás Budapest egész területén