Penész tisztítása a matraconre van szükséged Budapesten és környékén?

Ágytisztítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ágytisztító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb ágytisztítókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 190 ágytisztító közül válogathatsz. Korrekt penész tisztítása a matracon árak: 3600 Ft-tól. Bérelje fel a legjobb ágytisztítót Budapesten Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapest közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

29 ágytisztító most online

Masa

Masa

erdekel.

Edit

Edit

Ma is elvallalom.

Andrea

Andrea

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a penész tisztítása a matracon Budapesten?

2900 - 5400 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ágytisztítót!

Bízza ránk otthona, étterme, szalonja, vagy cége függönyeinek és textíliáinak karbantartását! Kérje komplex szolgáltatásainkat: TISZTÍTÁS, MOSÁS, VASALÁS , VARRÁS,JAVÍTÁS Háztól-házig szállítunk! Elvégezzük a le- és felszerelést!

  • Penész tisztítása a matracon

    1400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A beadott kedvenc foltos ingemet tökéletesen tisztán kaptam vissza, 1000 köszönet a kedves hölgynek aki újjá varázsolta:))

Bernadett
3 éve

Ne kockáztasson, inkább bízza csapatunkra a speciális törődést igénylő télikabátjainak, szövet és tollkabátjainak alapos, gondos és szakszerű tisztítását!

  • Penész tisztítása a matracon

    2700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Senkinek nem ajanlom!!!! Szó nélkül, a többi ruham koze, berejtve vissza adtak egy feher inget, teljesen rozsaszinnel osszemosva!!! Egy szót sem szoltak rola, a penzt elraktak es amikor felhivtam oket, hogy legalabb megkerdezzem, ugyan milyen ekepzelesbol tettek, akkor a telefont kinyomtak es foglaltat jelzett onnantol kezdve! Undorito ez a hozzaallas a munkajukhoz!

Ani
2 éve

Őrizze meg minőségi télikabátjainak állapotát megfelelő tisztítással, hogy még a leghidegebb téli napokon is örömmel viselhesse azokat!☃️❄️Hozza el üzletünkbe a tisztításra váró toll-, szövet- és ballonkabátjait, mi pedig a legmagasabb minőségben kitisztítjuk és újjá varázsoljuk kedvenc darabjait.

  • Penész tisztítása a matracon

    1600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kedvesek, segítőkészek voltak

Illyes
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat penész tisztítása a matraconra?

Rendelj penész tisztítása a matracont és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Penész tisztítása a matracon Budapest egész területén