Kirakat tisztításra van szükséged Budapesten és környékén?

Takarítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj takarító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb takarítókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 340 takarító közül válogathatsz. Korrekt kirakat tisztítás árak: 2600 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb takarítót Budapesten Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Budapest környezetében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

51 takarító most online

Kata

Kata

Ingyenes kiszallas.

Tímea

Tímea

Ma is elvallalom.

Nóra

Nóra

erdekel.

Mennyibe kerül a kirakat tisztítás Budapesten?

2100 - 3900 Ft/óra

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező takarítót!

OLCSO! OLCSO TAKARÍTÁS IRODA ORVOSI RENDELŐ LÉPCSŐHÁZ ÜZLETHELYISÉG TAKARÍTÁSA FELÚJÍTÁS,BULI UTANI TAKARÍTÁS!!!!!! BUDAPESTEN!

 • Kirakat tisztítás

  1200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Az előzetesen egyezett nagytakarítással kapcsolatos munkafolyamatot maximálisan teljesítette. Precíz munka jellemezte. Megbeszélt időre pontosan érkezett.

Andrea
3 éve

 Ha érdekek egy igényes takarító csapat akkor keres fel bátran

 • Kirakat tisztítás

  1400 Ft

Judit N. - Kirakat tisztítás Budapesten - 1

7 vélemény / értékelés 4.6

Rendben volt minden, nem volt semmi probléma.

Péterné
2 éve

Miért elégedne meg kevesebbel, mint a tökéletes takarítás, ha a tökéletes is elérhető? Képzett szakembereink biztosítják a makulátlan tisztaságon az Ön otthonában is! professzionális takarítás. képzett szakemberek. állandó kedvezmények.

 • Kirakat tisztítás

  1900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Csalók

Gizella
3 éve

A bokszkesztyűt mi is felvettük a jelenlegi küzdelemben. Folyamatosan fertőtlenítjük az Iskolákat, Óvodákat és egyben különféle közintézményeket is.

Takarítás árak:

 • Bevásárlás - 2000 Ft-tól 3000 Ft-ig /óra
 • Apartman takarítás - 8000 Ft-tól 20000 Ft-ig /alkalom
 • Általános heti takarítás - 150 Ft /㎡
 • Kirakat tisztítás

  2200 Ft

Éva S. - Kirakat tisztítás Budapesten - 1

5 vélemény / értékelés 4.6

Gyakorlatilag teljesen értelmetlen és eredménytelen jelenleg a gőzös porszívó, nem mos ki semmit a kárpitból, csak lassan enged minimális gőzt, az első kb 30 másodpercben csak folyatja a vizet, semmi gőz, utána is minimális, messze nem annyit és olyan nyomással hogy annak eredménye legyen a kárpiton lévő bármilyen szennyeződésen. A porszívó gyenge, az otthoni sima porszívó erősebben szív. Összességében ez egy pénznyelő, és haszontalan. Konkrétan amúgy egy átlag kárpittisztítóban könnyen kiszedhető, friss folt miatt mentem, amit végül itthon kézzel mostam ki belőle, mert ennek a kárpittisztítónak semmi hatása sem volt sajnos. Ott mondta nekem egy srác, hogy nem igazán jó, de gondoltam ezzel a könnyű, friss szennyeződéssel azért megbírkózik, sajnos tévedtem. Kb 2000 ft-ot így is megevett a próbálkozásommal, senkinek nem ajánlom, őszintén, nem éri meg bele pénzt dobni.

Adriana
3 éve

Mi takarítunk helyetted! Kedvezményes takarítás.

Szolgáltatások / Árak:

 • Napi takarítás - 250 Ft /㎡
 • Lépcsőház takarítás - 15000 Ft /alkalom
 • Apartman takarítás - 6000 Ft /alkalom
 • Kirakat tisztítás

  1000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Elégedett vagyok a szolgáltatással mert egy igazán alapos és munkájára igényes pár valázsolta szinte újjá az ágymatracunkat és a kanapénkat. Bátran ajánlom mindenkinek.

Andrea
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat kirakat tisztításra?

Rendelj kirakat tisztítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Kirakat tisztítás Budapest egész területén