Parkoló takarításra van szükséged Budapesten és környékén?

Takarítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj takarító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb takarítókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 326 takarító közül válogathatsz. Korrekt parkoló takarítás árak: 2200 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb takarítót Budapesten Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapest környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

49 takarító most online

Tekla

Tekla

A környeken vagyok.

Eszter

Eszter

Ma is elvallalom.

Lívia

Lívia

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a parkoló takarítás Budapesten?

1800 - 3300 Ft/óra

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező takarítót!

Több, mint 10 éves tapasztalattal vállalok nagytakarítást Budapest és Csepel - sziget egész területén. Ha egy megbízható, precíz, referenciákkal rendelkező személyt keres, hívjon bizalommal!

 • Parkoló takarítás

  2500 Ft

Nóra H. - Parkoló takarítás Budapesten - 1

2 vélemény / értékelés 4.8

Minden rendben volt, korrekt munka, korrekt áron. Újra igénybe fogom venni a szolgáltatást.

Katalin
3 éve

Megbízható takarítónő budapest. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat.

Takarítás fix árakkal:

 • Pipere takarítás - 2550 Ft-tól 3825 Ft-ig /óra
 • Festés utáni takarítás - 638 Ft-tól 1063 Ft-ig /㎡
 • Építkezés utáni takarítás - 800 Ft-tól 1100 Ft-ig /㎡
 • Parkoló takarítás

  1400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Penészírtás

Laura
3 éve

Az elérhető legmodernebb és leggyorsabb techbológiának köszönhetően 100%-os hatékonyságú. Rendszeres és eseti munkahelyi fertőtlenítés.

Korrekt takarítás i árak:

 • Apartman pipere takarítás - 6000 Ft /alkalom
 • Nagy takarítás - 15000 Ft /fő
 • Általános takarítás - 1700 Ft /óra
 • Parkoló takarítás

  2800 Ft

Ildikó V. - Parkoló takarítás Budapesten - 1

2 vélemény / értékelés 4.5

Szeretek itt javittatni,vásárolni.Kedvesek, profi hozzáállás már sok éve.Köszönöm hogy vannak még ilyen helyek, emberek.💙

Hella
3 éve

Takarítás {city}, kedvező áron. Alapos, gyors takarítás. Nagytakarítás, irodatakarítás, lakások takarítás. Keressen minket! Profi takarítók. Padlás, pince pakolás. Kérésre fertőtlenítünk is. Lakások irodák takarítása.

 • Parkoló takarítás

  2300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt csapat, pontosan érkeztek, próbatisztítást csináltak, ( díjmentesen ) miután sikerült a padlólapról felszedni a burkoló által ott hagyott foltokat, megtisztították az egész 90 nm-t. Gyönyörű lett! Felmostak, úgy adták át, ahogy azt kell.

Enikő
3 éve

Nagy tapasztalattal rendelkezűnk. Lakások házak, üzlethelyiségek, irodàk,rendezvènyek utàni valamint ipari takaraitásokat ami a fő profilunk. Egyarànt vàllalunk. Pipere, alap takarìtàsokat,nagy takarìtásokat, festès utànni nagy takarìtást. Esetleges több napot igénybevevő, munkàkhoz. Ugyancsak nagy tapasztallattaendelkező kissebb nő profi csapatommal állunk rendelkezésére. Elöre bocsàtom hogy átutalásos projekteket nem áll modunkban vállalni.Számla igényét előre jelezni sziveskedjen.

 • Parkoló takarítás

  2400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, gyors,rugalmas.

Kovács
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat parkoló takarításra?

Rendelj parkoló takarítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Parkoló takarítás Budapest egész területén