Kutya fogkő eltávolításra van szükséged Budapesten és környékén?

Állatgondozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj állatgondozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb állatgondozókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 196 állatgondozó közül válogathatsz. Korrekt kutya fogkő eltávolítás árak: 24800 Ft-tól. Bérelje fel a legjobb állatgondozót Budapesten Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapest közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

29 állatgondozó most online

Martha

Martha

A környeken vagyok.

Anna

Anna

erdekel.

Márti

Márti

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kutya fogkő eltávolítás Budapesten?

19800 - 37200 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb állatorvosok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező állatgondozót!

Anna
Anna 1122 Budapest Online

Sziasztok!

  • Kutya fogkő eltávolítás

    2100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Többszörösen nehéz feladatban vágta a fejszéjét, de óriási sikert aratott. Fehér pulink neki köszönhetően csodás, fajtajellegének abszolút tiszteletben tartásával szépül minden alkalommal, fáradtságot és energiát nem kímélve.

Varga
2 éve

Szeretem a cicákat, természetesen volt macskám is, de már meghalt. Családi lakásban élek a barátommal.19 vagyok, szabadidőmben otthon vagyok, barátaimmal vagyok vagy a barátommal, szoktam menni fürdőbe, moziba, stb, időmilliomos vagyok.

  • Kutya fogkő eltávolítás

    2300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

A profizmuson és alaposságon kívül fantasztikusan bánik a kutyánk nem mindig könnyű személyiségével is - a másnál remegő, ideges állat a szépülés alatt rendszeresen teljes nyugalomban szundikál az asztalon, ami gazdiént a legnagyobb öröm számunkra. 😊

Pető
2 éve
Kata
Kata 1201 Budapest Online

Sziasztok! Kata vagyok, 19 éves. Jelenleg egyetemista vagyok, az ELTE-re járok, ezért hétközben Budapesten tartózkodom. Mikor megláttam ezt a lehetőséget, nagyon megörültem, mert nagyon szeretem a macskákat és nagy örömmel foglalkozom velük. Nekem is van jelenleg 2 macsekom, akik igazi családtagok számomra. Sokat foglalkozom velük, és sok tapasztalattal rendelkezem macskatartás téren, ezért is szeretném jóra fordítani és felhasználni ezt a hobbimat, tudásomat. Ha felkeltettem érdeklődésedet és úgy gondolod jól kijönnénk a kis kedvenceddel, keress bátran!

  • Kutya fogkő eltávolítás

    2100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Tiszta szívből ajánljuk mindenkinek, aki a kutyáját jó kezekben akarja tudni!

Szandra
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat kutya fogkő eltávolításra?

Rendelj kutya fogkő eltávolítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Kutya fogkő eltávolítás Budapest egész területén