Macska oltásra van szükséged Budapesten és környékén?

Állatgondozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj állatgondozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb állatgondozókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 191 állatgondozó közül válogathatsz. Korrekt macska oltás árak: 6200 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb állatgondozót Budapesten Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Budapest környezetében található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

29 állatgondozó most online

Klaudia

Klaudia

A környeken vagyok.

Gabriella

Gabriella

Erdekel.

Szilvia

Szilvia

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a macska oltás Budapesten?

5000 - 9300 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb állatorvosok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező állatgondozót!

Éva
Éva 1131 Budapest Online

21 éves vagyok.Vidékről jöttem fel a nagyvárosba,itt sajnos nem tartok háziállatot de otthon cica és kutya is található.Nagyon szeretem az állatokat, de leginkább cica rajongó vagyok.

  • Macska oltás

    2600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedvesek,segítőkészek és szuper gyorsak.

Krisztina
3 éve
Bogi
Bogi 1223 Budapest Online

Szia!:)18 éves végzős diák vagyok, lassan 13 éve két macska gazdája. Sajnos érettségi előtt állva nincs sok időm egy munkahelyre, szóval megpróbálkozom itt is, hátha futja majd így kávéra a tanuláshoz.

  • Macska oltás

    2100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom.

Luca
2 éve

21 éves egyetemista lány vagyok. Születésem óta macskák vesznek körül, jelenleg is van három cicám. Cica látogatást vállalok a 21.kerületben, de kérésre szívesen megyek bárhová a belvároson belül is.

  • Macska oltás

    2400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Misi is nagyon jól érezte magát vele, igazán megkedvelte őt. Szívesen fogok hozzá és a Qjob is fordulni legközelebb is. Köszönöm!

Andi
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat macska oltásra?

Rendelj macska oltást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Macska oltás Budapest egész területén