Macska ivartalanításra van szükséged Budapesten és környékén?

Állatgondozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj állatgondozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb állatgondozókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 182 állatgondozó közül válogathatsz. Korrekt macska ivartalanítás árak: 24800 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb állatgondozót Budapesten Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapest környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

27 állatgondozó most online

Marika

Marika

A környeken vagyok.

Noémi

Noémi

Ingyenes kiszallas.

Csilla

Csilla

erdekel.

Mennyibe kerül a macska ivartalanítás Budapesten?

19800 - 37200 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb állatorvosok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező állatgondozót!

Németh Flóra a teljes nevem, első éves egyetemista vagyok. Kiskoromban vidéken éltem, ott több állatunk volt, így van tapasztalatom macskákkal, kutyákkal, teknősökkel és további házikedvencekkel.Sok szeretettel és törődéssel gondoznám a cicákat :)

  • Macska ivartalanítás

    2100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Rendkívül kedves a kolléganő, minden kérdésemre kaptam választ!

Adriana
2 éve
Fló
Fló 1032 Budapest Online

A nevem Flóra, jelenleg fotográfiát tanulok egy OKJ-s képzésen Budán. Eredetileg egy kisvárosból költöztem fel Budapestre, kis korom óta imádom a várost. Lassan 10 éve van egy kutyusom, viszont sajnos neki otthon kellett maradnia, így hiányolom azt, hogy lehessen egy kisállat, amit megölelgethetek és megszeretgethetek. Nagyon pici korom óta szerettem volna egy cicát, viszont nekünk sosem lehetett, így a nagyszüleimnél találkozhattam csak kisebb és nagyobb cicákkal. Mái napig megpróbálok összebarátkozni bármilyen kóbor cicával, akit csak meglátok több-kevesebb sikerrel.

  • Macska ivartalanítás

    2900 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom és nagyon köszönöm a segítséget!

Laura
3 éve
Vera
Vera 1163 Budapest Online

16 éves vagyok, nemsokára 17. Sok helyen dolgoztam már, megbízható és pontos vagyok. Állatokkal nőttem fel. Akinek cica szőr van a ruháján rossz ember nem lehet.

  • Macska ivartalanítás

    1500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Kedves és segítőkész személyzet, gyors és meggyőző minőségű munka.

Anna
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat macska ivartalanításra?

Rendelj macska ivartalanítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Macska ivartalanítás Budapest egész területén