Macska pároztatásara van szükséged Budapesten és környékén?

Állatgondozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj állatgondozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb állatgondozókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 114 állatgondozó közül válogathatsz. Korrekt macska pároztatása árak: 6200 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb állatgondozót Budapesten Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Budapest környékén elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

17 állatgondozó most online

Virag

Virag

Ma is elvallalom.

Princzné

Princzné

A környeken vagyok.

Andrea

Andrea

erdekel.

Mennyibe kerül a macska pároztatása Budapesten?

5000 - 9300 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb állatorvosok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező állatgondozót!

Betti
Betti 1214 Budapest Online

Sziasztok!Állatorvostan hallgató vagyok Budapest 13. kerületben.Sajnos saját cica tartására nincs elég időm, de szívesen megetetem más macskáját, illetve vigyázni is tudok rá.

  • Macska pároztatása

    1700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

2 cicánkra négy napig vigyázott az otthonunkban, és a hazatérésünkkor a cicák szemmel láthatóan nagyon boldogok és kiegyensúlyozottak voltak :)

Laukó
2 éve

Budapesten belül bárhol vállalok cicaszitterkedést. A mindennapjaimat 5 macskával töltöm, kicsikkel és nagyokkal egyaránt. 18 éves hallókészülékes lány vagyok, már befejeztem a gimnáziumot. Nagyon szeretem a macskákat és úgy érzem, ők is jól kijönnek velem. Egyéb információkért e-mailen keress!

  • Macska pároztatása

    2800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Jobb helyen nem is lehetett volna! Csak ajanlani tudom. Koszi! :)

Bettina
2 éve

Sziasztok!Szonja vagyok, még gimibe járok, de ez ne keltsen benned aggodalmat: haladó cicatartó vagyok. Nagy mozgásigényű macskám van, így szívesen foglalkozom és játszom más cicákkal is, hiszen az enyém is igényli. Helyszínekben és utazásban, és egyébként is igyekszem rugalmas lenni, amennyire a suli engedi, bármit megbeszélhetünk. Imessage-en, Messengeren, e-mail-en is elérhető vagyok.Tisztelj meg a bizalmaddal :)

  • Macska pároztatása

    2800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon szimpatikus volt már az első találkozásnál is és remek élmény lett a hétvégéből is amikor Bernire vigyázott nálunk. Szinte végig tudtam, hogy mi a helyzet velük, jobban izgult mint én Berni evését illetően és úgy láttam amikor hazaértünk, hogy a kutya szinte úgy viselkedik, mint amikor nap közben egyedül marad pár órára. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! :)

Edina
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat macska pároztatásara?

Rendelj macska pároztatásat és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Macska pároztatása Budapest egész területén