Kutyasétáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Állatgondozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj állatgondozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb állatgondozókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 259 állatgondozó közül válogathatsz. Korrekt kutyasétáltatás árak: 3000 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb állatgondozót Budapesten Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Budapest közelében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

39 állatgondozó most online

Tímea

Tímea

A környeken vagyok.

Rosalia

Rosalia

Ingyenes kiszallas.

Szatmári

Szatmári

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kutyasétáltatás Budapesten?

2400 - 4500 Ft/óra

Átlagos árak 2022.január 29-től

A legjobb állatgondozók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező állatgondozót!

Ági
Ági 1116 Budapest Online

21 éves, szombathelyi lány vagyok, Budapesten tanulok, hétfőtől péntekig minden nap ott tartózkodom. Egyetemre járok, 3. Éves egyetemi hallgatóként, imádom az állatokat

  • Kutyasétáltatás

    1600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

A legeslegjobb :) első dogsurf-ös élményem, de Dominál jobbat nem is tudtam volna elképzelni. Kedves, rugalmas és végig éreztem, hogy Oszi olyan jó helyen volt mintha csak otthon lett volna.

Edina
2 éve
Nana
Nana 1192 Budapest Online

Szia, Nana vagyok, harmad éves divatfotográfia hallgató, aki kislány kora óta cica mániás. Két cicával volt szerencsém felnőni, egyikőjük a mai napig boldogít minket, lassan 13 évesen és kicsit morcosan. Nagyon szívesen foglalkoznék szabadidőmben cicákkal, kicsikkel, nagyokkal, dorombolósokkal, vagy morcosakkal, játékosokkal és lustákkal, hiszen a macska mániát nem sikerült kinőnöm.

  • Kutyasétáltatás

    2000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Megnyugató nála hagyni kis kedvencünket. Átérzi a gazdi aggodalmát, ezért folyamatosan képekben, üzenetekben tájékoztat minket a kutyánk hogyléte felől. Aki persze nagyon jól érzi magát nála. Nagyon örülök, hogy rátaláltam. Köszönöm!

Kitti
2 éve

Szia cicaatulajdonos! Engem Fruzsinak hívnak. Gyermekkoromban is imádtam már a cicákat ugyanugy ahogy a többi állatot is. Vidéken otthon a szüleimnél egy Sziámi cicánk volt Bolyhoska. Később egy kávézóban kezdtem el dolgozni ahol 7 cicának viseltem a gondját a vendégek mellett. 2 óriási Maine coon, 2 Bengáli, 2 Brit rövidszőrű és egy skót lógófülű cica tette boldogabbá a napjaimat.

  • Kutyasétáltatás

    2800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Hogy sétáltatta az örökmozgó, streetfood rajongó és más kutyákkal nem annyira jóbanlevő kutyámat, akit annyira nem viselt meg a 3 napos távollétem, hogy alig foglalkozott a hazaérkezésemmel. Ebből is láttam, hogy jó kezekben volt (bár mindig kaptam a helyzetjelentéseket), úgyhogy én jó szívvel ajánlom :)

Laura
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat kutyasétáltatásra?

Rendelj kutyasétáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Kutyasétáltatás Budapest egész területén