Kutyaszitterre van szükséged Budapesten és környékén?

Állatgondozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj állatgondozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb állatgondozókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 206 állatgondozó közül válogathatsz. Korrekt kutyaszitter árak: 4300 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb állatgondozót Budapesten Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapest környezetében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

31 állatgondozó most online

Katalin

Katalin

Ma is elvallalom.

Piroska

Piroska

Ingyenes kiszallas.

Violetta

Violetta

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kutyaszitter Budapesten?

3400 - 6500 Ft/óra

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb állatgondozók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező állatgondozót!

Betti
Betti 1214 Budapest Online

Sziasztok!Állatorvostan hallgató vagyok Budapest 13. kerületben.Sajnos saját cica tartására nincs elég időm, de szívesen megetetem más macskáját, illetve vigyázni is tudok rá.

  • Kutyaszitter

    1700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

2 cicánkra négy napig vigyázott az otthonunkban, és a hazatérésünkkor a cicák szemmel láthatóan nagyon boldogok és kiegyensúlyozottak voltak :)

Laukó
2 éve

Budapesten belül bárhol vállalok cicaszitterkedést. A mindennapjaimat 5 macskával töltöm, kicsikkel és nagyokkal egyaránt. 18 éves hallókészülékes lány vagyok, már befejeztem a gimnáziumot. Nagyon szeretem a macskákat és úgy érzem, ők is jól kijönnek velem. Egyéb információkért e-mailen keress!

  • Kutyaszitter

    2800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Jobb helyen nem is lehetett volna! Csak ajanlani tudom. Koszi! :)

Bettina
2 éve

Sziasztok!Szonja vagyok, még gimibe járok, de ez ne keltsen benned aggodalmat: haladó cicatartó vagyok. Nagy mozgásigényű macskám van, így szívesen foglalkozom és játszom más cicákkal is, hiszen az enyém is igényli. Helyszínekben és utazásban, és egyébként is igyekszem rugalmas lenni, amennyire a suli engedi, bármit megbeszélhetünk. Imessage-en, Messengeren, e-mail-en is elérhető vagyok.Tisztelj meg a bizalmaddal :)

  • Kutyaszitter

    2800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon szimpatikus volt már az első találkozásnál is és remek élmény lett a hétvégéből is amikor Bernire vigyázott nálunk. Szinte végig tudtam, hogy mi a helyzet velük, jobban izgult mint én Berni evését illetően és úgy láttam amikor hazaértünk, hogy a kutya szinte úgy viselkedik, mint amikor nap közben egyedül marad pár órára. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek! :)

Edina
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat kutyaszitterre?

Rendelj kutyaszitteret és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Kutyaszitter Budapest egész területén