Lenvászon vasalásra van szükséged Budapesten és környékén?

Vasalás specialistat találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vasalás specialista szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb vasalás specialistákat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 296 vasalás specialista közül válogathatsz. Korrekt lenvászon vasalás árak: 2500 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb vasalás specialistat Budapesten Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapest környékén található szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

44 vasalás specialista most online

Andrea

Andrea

erdekel.

Gyöngyi

Gyöngyi

Sok tapasztalatom van

Maja

Maja

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lenvászon vasalás Budapesten?

2000 - 3800 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vasalás specialistat!

Síkabátok, overálok, télikabátok és aláöltözők szakszerű mosását és tisztítását is vállaljuk!🧥❄️⛷🏂Add be hozzánk és csapatunk gondos odafigyeléssel, a legmodernebb eljárásokkal varázsolja újjá a család kedvenc téli darabjait!

  • Lenvászon vasalás

    1700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Szövetkabát tisztítását és béléscseréjét kértem. Az általuk vállalt határidőhöz képest egy hét csúszással kaptam vissza a kabátom ugyan kitisztítva, de vasalatlanul, nagyon gyűrötten, melyben ráadásul a bélést az oldalsó, nagy zsebeknél ki sem cserélték. Mindez nem kevés pénzbe került...

Tünde
3 éve

Kíméletes és hatékony függönytisztítás Budapesten? IGEN, a Vasalás.net tapasztalt kollégái 2022-ben is házhoz mennek Önhöz és segítenek a tisztításra váró függönyök elszállításában, le- és felszerelésében!

  • Lenvászon vasalás

    1600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Katasztrófa a munkájuk . 2 öltönyt adtam be egy mellénnyel. Az összes gomb hiányzik róla, zakóról, nadrágról mellényről. Most rohangálhatok gombok után /vissza nem adtak egyet sem/, és varrhatom fel. Senkinek nem ajánlom.

Fanni
2 éve

Ha az ünnepi készülődés közepette, vagy szabadidő hiányában nincs ideje eljönni hozzánk újpesti átvevőpontunkra , akkor vegye igénybe háztól-házig szolgáltatásunkat, és kollégánk a kért címre házhoz megy a tisztításra, mosásra vagy vasalásra váró textíliákért!

  • Lenvászon vasalás

    1600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon drágán másolnak kulcsot, ráadásul rosszul. Nem tudom a másolt kulccsal kinyitni az ajtót....

Réka
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat lenvászon vasalásra?

Rendelj lenvászon vasalást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Lenvászon vasalás Budapest egész területén