Magánház és vidéki nyaralók takarításara van szükséged Budapesten és környékén?

Takarítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj takarító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb takarítókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! 314 takarító közül válogathatsz. Korrekt magánház és vidéki nyaralók takarítása árak: 2700 Ft/órától. Bérelje fel a legjobb takarítót Budapesten Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapest környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

47 takarító most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Fanni

Fanni

Sok tapasztalatom van

Vanessza

Vanessza

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a magánház és vidéki nyaralók takarítása Budapesten?

2200 - 4100 Ft/óra

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező takarítót!

Sziasztok! Takarítást vállalunk lépcsőházakban,irodaházakban, társasházakban teljeskörűen. Illetve amint a jobb idő beköszönt kertgondozást is vállalunk.  Keressenek minket bizalommal!

 • Magánház és vidéki nyaralók takarítása

  1700 Ft

Gabriella H. - Magánház és vidéki nyaralók takarítása Budapesten - 1

8 vélemény / értékelés 4.5

A munka megkezdése előtt felhívtuk, minden rendben, nincs-e változás. Ígéretet kaptunk, 20 perc múlva érkezik. Azóta eltelt lassan egy hét, de nem sikerült megérkeznie. Telefont többet természetesen nem vette fel.

Krisztina
2 éve

Ön pénzt és időt takarít meg a mi szakszerű takarításunk által. Bízza ránk a takarítást!

Korrekt árak:

 • Szobafestés - 400 Ft-tól 1000 Ft-ig /㎡
 • Költöztetés - 3500 Ft /óra
 • Felújítás utáni takarítás - 190 Ft /㎡
 • Magánház és vidéki nyaralók takarítása

  2200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

🥰🥰

Anita
3 éve

Takarítás {city}, kedvező áron. Alapos, gyors takarítás. Nagytakarítás, irodatakarítás, lakások takarítás, takarítónő {city}. Keressen minket! Profi takarítók. Kérésre fertőtlenítünk is.

 • Magánház és vidéki nyaralók takarítása

  1400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Professional service from a professional staff. Communication is clear and staff arrives always on time. My wife says they do a wonderful job.

Zsófia
3 éve

Kertrendezés, fűnyírás, kerítés és térkő tisztítás Pest megyében. Kedvező áron, garancia. Kertrendezés, fűnyírás, kerítés és térkő tisztítás Pest megyében. Gyors kivitelezéssel.

Szolgáltatások és árak:

 • Fertőtlenítő takarítás - 1000 Ft-tól 2000 Ft-ig /óra
 • Ablakmosás - 500 Ft-tól 750 Ft-ig /darab
 • Felújítás utáni takarítás - 1300 Ft-tól 3000 Ft-ig /㎡
 • Magánház és vidéki nyaralók takarítása

  1100 Ft

Mirjam H. - Magánház és vidéki nyaralók takarítása Budapesten - 1

4 vélemény / értékelés 4.5

Profi berendezések, tökéletes mosási végeredménnyel, igényes környezetben. Könnyen kezelhető gépekkel, csak ajánlani tudom!

bettina
3 éve

Cégünk 40 éves szakmai gyakorlattal és tapasztalattal várja új ügyfeleit. Intézmények, házak és társasházak felújításától az építéséig az Ön segítségére lehetünk, de akár műemlékek és bankok felújítását is vállaljuk. Mutass Többet  Általános

 • Magánház és vidéki nyaralók takarítása

  2700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Sándor igen rugalmas volt az árazásban, meg tudtunk állapodni egy teljesen realis árban. A munka egy relative kisebb volumenű feladat volt, amire még nehezebb volt találni valakit, aki elvállalja. Nagyon hamar belekezdett a munkába, és a tervezettnél gyorsabban be is fejezték. A nap során egyszer volt egy gyors ebédszünet, egyébként nem volt megállás. A munka során voltak ötleteik, hogyan lehet kérdéses részeket megoldani, amiket alkalmaztunk is. Végig vigyáztak a környezetre, végig tiszta és rendezett volt a munkaterület, befejezés után rendesen feltakarítottak. Szóval minden rendben volt, ajánlom őket.

Noémi
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat magánház és vidéki nyaralók takarításara?

Rendelj magánház és vidéki nyaralók takarításat és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Magánház és vidéki nyaralók takarítása Budapest egész területén