Profi takarításra van szükséged Budapesten és környékén?

Takarítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj takarító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb takarítókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 314 takarító közül válogathatsz. Korrekt profi takarítás árak: 2700 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb takarítót Budapesten Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Budapest közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

47 takarító most online

Kati

Kati

Ma is elvallalom.

Ágnes

Ágnes

Ingyenes kiszallas.

Bori

Bori

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a profi takarítás Budapesten?

2200 - 4100 Ft/óra

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező takarítót!

Professzionális takarítás. Gyors munkavégzés. Rugalmas munkavégzés. Ingyenes felmérés.

Takarítás fix árakkal:

 • Térkövezés - 6000 Ft-tól 9000 Ft-ig /㎡
 • Szobafestés - 400 Ft-tól 1000 Ft-ig /㎡
 • Költöztetés - 3500 Ft /óra
 • Profi takarítás

  1000 Ft

Földiné H. - Profi takarítás Budapesten - 1

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jo

Verus
2 éve

Minőségi munkát vállalok szakmáim belül, igény esetén akár a csapatommal is, Budapesten belül. Megbízható precíz és számlaképes munkát adunk. Hívjon bizalommal!

 • Profi takarítás

  2800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Pontosság, ügyfél centrikus magatartás, gyors és teljes körű teljesítés

Klaudia
2 éve

Szolgáltatások: Térkő tisztítás, Tűzkár után helyreállítás, Vízkár után helyreállítás.

Korrekt takarítás i árak:

 • Festés utáni takarítás - 750 Ft-tól 1250 Ft-ig /㎡
 • Fertőtlenítő takarítás - 1000 Ft-tól 2000 Ft-ig /óra
 • Ablakmosás - 500 Ft-tól 750 Ft-ig /darab
 • Profi takarítás

  2300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A Mr. Mosit mindenkinek bátran ajánlom! A mosási és tisztítási szolgáltatás magas színvonalú. Nagyon jó illatú és minőségű tisztítószerekkel makulátlan tisztára tudom mosni a ruhákat igen kedvező áron. A környezet és a mosoda nagyon szép, modern és barátságos, ahol szívesen töltöm az időt a mosás lejártáig. :)

Zília
2 éve

Takarítás {city}, kedvező áron. Alapos, gyors takarítás. Nagytakarítás, irodatakarítás, lakások takarítás, takarítónő Budapest. Keressen minket!

 • Profi takarítás

  1000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Megtesznek amit tudnak, Időre , szépen kultúráltan. érdemes ide vinni a szőnyeget!

Melinda
2 éve

Hìvj bizalommal egyedi megrendelés esetén is, mi kreatìvan állunk a feladathoz pl. Takarítás bio szerekkel, handy man szolgáltatás stb. Amit kìnálunk: Szolgáltatás cégek és magánszemélyeknek számára Fiatalos csapat Pontos, precìz, gyors munkavégzés Rugalmas munkaidő Kreatìv hozzàllàs a felmerülő problémákhoz Eseti és rendszeres takarìtàs végzése Korlàtok, ülőhelyek, váró helyiégek, légterek fertőtlenítése covid vìrus ellen Kàrtevő ìrtás garanciával Szolgàltatásainkat igénybe vehetik pl.

Üzletek, szalonok, raktàrak, konditermek, magàn hàzak és mezőgazdasági létesìtmények. Hìvjon bizalommal, kreatìv csapatunk megoldást talál a problémára! Szolgàltatàsaink:  Àltalànos épületakarìtàs: Irodák, üzlethelyiségek, raktárak takarìtása  Ablaktisztìtás és mellékhelyiségek tisztìtása. Kàrpit tisztìtàs Fertőtlenìtés Egyszeri és rendszeres takarì.

 • Profi takarítás

  2500 Ft

Luca U. - Profi takarítás Budapesten - 1

3 vélemény / értékelés 4.7

A felújítás során minden nap pontosan érkezett, folyamatosan segített az egyes munkafázisok minél hatékonyabb kivitelezésében tanácsaival. Segédei is rendezetten érkeztek munkába panasz nem volt rájuk. A társasház rendjét maradéktalanul betartotta. A keletkezett sittet elszállította és feltakarított maga után. Nagyon szépen dolgozott, igyekezett költséghatékonyan megoldani mindent (pl: padló kiegyenlítés, burkolási kivitel, stb..). Nagyon megbízható szakember, minőségi munkát adott ki a kezéből: gyönyörű lett a burkolás, falak vakolata és festése, lépcsők kialakítása, álmennyezet, stb.. Csak ajánlani tudom! Én biztosan hozzá fordulok a következő lakásfelújítás során.

Hogyan kapj árajánlatokat profi takarításra?

Rendelj profi takarítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Profi takarítás Budapest egész területén