Öltöny tisztításra van szükséged Budapesten és környékén?

Ruhamosót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ruhamosó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb ruhamosókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 292 ruhamosó közül válogathatsz. Korrekt öltöny tisztítás árak: 2000 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb ruhamosót Budapesten Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapest környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

44 ruhamosó most online

Bori

Bori

A környeken vagyok.

Babett

Babett

Ingyenes kiszallas.

Kriszta

Kriszta

erdekel.

Mennyibe kerül az öltöny tisztítás Budapesten?

1600 - 3000 Ft

Átlagos árak 2022.november 25-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ruhamosót!

Ha leszakadt a felsőjéről egy gomb, becsípődött a cipzár, vagy ha csak ki kell cserélni a zsebeket, béléseket, akkor keresse a vasalás.net ruhajavító klinikáját. Rövid határidővel vállaljuk, hogy imádott, kedvenc ruhadarabjai ismét olyanok lesznek, mintha azokat csak Önre szabták volna!

  • Öltöny tisztítás

    2500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mindig tökéletes állapotban hoztam el mindent.

Andi
egy éve

Vállaljuk régen használt, ámde még kedvelt téli kabátok, öltönyök, gyapjú pulóverek, szmokingok valamint motoros és sí ruházatok tisztítását is. A különböző vegytisztítási eljárások segítségével a menyasszonyi ruhák, kosztümkabátok valamint ballonkabátok ismét tisztává varázsolhatók. A ruhák, ruházatok tisztításakor minden egyes megrendelő esetében külön kezeljük és tároljuk az átadott ruhákat, hogy a tisztítás folyamata alatt azok még véletlenül se keveredjenek más megrendelőink ruháival.

  • Öltöny tisztítás

    2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jó volt szakszerű és gyors munka! Köszönöm szépen.

Krisztina
egy éve

Függönyök tisztítását még azok le- és felszerelésével együtt is vállaljuk! Egyedülálló szolgáltatás Budapesten, amely tartalmazza a függönyök (sötétítő, organza, stb.) helyszíni leszerelését, tisztítását, majd a tiszta, friss függönyök újbóli felhelyezését. Ráadásul mindezt úgy, hogy Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából, hiszen a függönyöket mi hozzuk-visszük.

  • Öltöny tisztítás

    3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedvesek,segítőkészek és szuper gyorsak.

Luca
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat öltöny tisztításra?

Rendelj öltöny tisztítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Öltöny tisztítás Budapest egész területén