Öltöny tisztításra van szükséged Budapesten és környékén?

Ruhamosót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ruhamosó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb ruhamosókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 292 ruhamosó közül válogathatsz. Korrekt öltöny tisztítás árak: 2500 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb ruhamosót Budapesten Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapest környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

44 ruhamosó most online

Bori

Bori

A környeken vagyok.

Babett

Babett

Ingyenes kiszallas.

Kriszta

Kriszta

erdekel.

Mennyibe kerül az öltöny tisztítás Budapesten?

2000 - 3800 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ruhamosót!

Ha leszakadt a felsőjéről egy gomb, becsípődött a cipzár, vagy ha csak ki kell cserélni a zsebeket, béléseket, akkor keresse a vasalás.net ruhajavító klinikáját. Rövid határidővel vállaljuk, hogy imádott, kedvenc ruhadarabjai ismét olyanok lesznek, mintha azokat csak Önre szabták volna!

  • Öltöny tisztítás

    2500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mindig tökéletes állapotban hoztam el mindent.

Andi
2 éve

Vállaljuk régen használt, ámde még kedvelt téli kabátok, öltönyök, gyapjú pulóverek, szmokingok valamint motoros és sí ruházatok tisztítását is. A különböző vegytisztítási eljárások segítségével a menyasszonyi ruhák, kosztümkabátok valamint ballonkabátok ismét tisztává varázsolhatók. A ruhák, ruházatok tisztításakor minden egyes megrendelő esetében külön kezeljük és tároljuk az átadott ruhákat, hogy a tisztítás folyamata alatt azok még véletlenül se keveredjenek más megrendelőink ruháival.

  • Öltöny tisztítás

    2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jó volt szakszerű és gyors munka! Köszönöm szépen.

Krisztina
3 éve

Függönyök tisztítását még azok le- és felszerelésével együtt is vállaljuk! Egyedülálló szolgáltatás Budapesten, amely tartalmazza a függönyök (sötétítő, organza, stb.) helyszíni leszerelését, tisztítását, majd a tiszta, friss függönyök újbóli felhelyezését. Ráadásul mindezt úgy, hogy Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából, hiszen a függönyöket mi hozzuk-visszük.

  • Öltöny tisztítás

    3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedvesek,segítőkészek és szuper gyorsak.

Luca
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat öltöny tisztításra?

Rendelj öltöny tisztítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Öltöny tisztítás Budapest egész területén