Ruha tisztításra van szükséged Budapesten és környékén?

Ruhamosót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ruhamosó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb ruhamosókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 322 ruhamosó közül válogathatsz. Korrekt ruha tisztítás árak: 2500 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb ruhamosót Budapesten Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapest környezetében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

48 ruhamosó most online

Brigitta

Brigitta

Sok tapasztalatom van

Erzsébet

Erzsébet

A környeken vagyok.

Olga

Olga

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a ruha tisztítás Budapesten?

2000 - 3800 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ruhamosót!

Ha már Ön is unja a vasalást, mosást és a házimunkát; ha nincs ideje és már jó ideje tornyosul a szennyes; ha egy megbízható ruhatisztítót, ruhaklinikát keres, akkor nézze meg a vasalás.net ajánlatát!

  • Ruha tisztítás

    1500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Rendkívül kedves a kolléganő, minden kérdésemre kaptam választ és a szeretett ruhám is gyönyörű lett! Csak ajánlani tudom és nagyon köszönöm a segítséget!

Anna
3 éve

A ruhák, ágyneműk, ingek valamint bármely más textíliák vasalásakor mindig kiemelt figyelmet fordítunk az anyag fajtájára és minőségére. Minden egyes ruhadarabot egyenként, az anyagának megfelelő hőfokon és módon vasalunk, ezzel biztosítva, hogy Ön is elégedett legyen szolgáltatásunkkal.

  • Ruha tisztítás

    2500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Kedves és segítőkész személyzet, gyors és meggyőző minőségű munka.

Gabriella
2 éve

Vállaljuk régen használt, ámde még kedvelt téli kabátok, öltönyök, gyapjú pulóverek, szmokingok valamint motoros és sí ruházatok tisztítását is. A különböző vegytisztítási eljárások segítségével a menyasszonyi ruhák, kosztümkabátok valamint ballonkabátok ismét tisztává varázsolhatók. A ruhák, ruházatok tisztításakor minden egyes megrendelő esetében külön kezeljük és tároljuk az átadott ruhákat, hogy a tisztítás folyamata alatt azok még véletlenül se keveredjenek más megrendelőink ruháival.

  • Ruha tisztítás

    2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jó volt szakszerű és gyors munka! Köszönöm szépen.

Krisztina
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat ruha tisztításra?

Rendelj ruha tisztítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Ruha tisztítás Budapest egész területén