Cipő mosásra van szükséged Budapesten és környékén?

Cipőmosót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj cipőmosó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb cipőmosókat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 302 cipőmosó közül válogathatsz. Korrekt cipő mosás árak: 2500 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb cipőmosót Budapesten Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapest közelében található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

45 cipőmosó most online

Enikő

Enikő

erdekel.

Hajnalka

Hajnalka

Sok tapasztalatom van

Linda

Linda

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a cipő mosás Budapesten?

2000 - 3800 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező cipőmosót!

Ha már Ön is unja a vasalást, mosást és a házimunkát; ha nincs ideje és már jó ideje tornyosul a szennyes; ha egy megbízható ruhatisztítót, ruhaklinikát keres, akkor nézze meg a vasalás.net ajánlatát!

  • Cipő mosás

    1500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Rendkívül kedves a kolléganő, minden kérdésemre kaptam választ és a szeretett ruhám is gyönyörű lett! Csak ajánlani tudom és nagyon köszönöm a segítséget!

Anna
3 éve

A ruhák, ágyneműk, ingek valamint bármely más textíliák vasalásakor mindig kiemelt figyelmet fordítunk az anyag fajtájára és minőségére. Minden egyes ruhadarabot egyenként, az anyagának megfelelő hőfokon és módon vasalunk, ezzel biztosítva, hogy Ön is elégedett legyen szolgáltatásunkkal.

  • Cipő mosás

    2500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Kedves és segítőkész személyzet, gyors és meggyőző minőségű munka.

Gabriella
2 éve

Vállaljuk régen használt, ámde még kedvelt téli kabátok, öltönyök, gyapjú pulóverek, szmokingok valamint motoros és sí ruházatok tisztítását is. A különböző vegytisztítási eljárások segítségével a menyasszonyi ruhák, kosztümkabátok valamint ballonkabátok ismét tisztává varázsolhatók. A ruhák, ruházatok tisztításakor minden egyes megrendelő esetében külön kezeljük és tároljuk az átadott ruhákat, hogy a tisztítás folyamata alatt azok még véletlenül se keveredjenek más megrendelőink ruháival.

  • Cipő mosás

    2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jó volt szakszerű és gyors munka! Köszönöm szépen.

Krisztina
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat cipő mosásra?

Rendelj cipő mosást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Cipő mosás Budapest egész területén