Mosásra van szükséged Budapesten és környékén?

Mosó szakembert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb mosó szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 512 mosó szakember közül válogathatsz. Korrekt mosás árak: 3700 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb mosó szakembert Budapesten Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapest környezetében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

77 mosó szakember most online

Edina

Edina

Ingyenes kiszallas.

Szilvii

Szilvii

erdekel.

Pákh

Pákh

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a mosás Budapesten?

3000 - 5600 Ft

Átlagos árak 2022.január 29-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosó szakembert!

Vállaljuk a napi szennyes, az ágyneműk, a paplan- és párnahuzatok, a köpenyek és fürdőlepedők, az asztalterítők és konyharuhák valamint az ingek és pulóverek mosását. Ipari technológiánkkal, több éves tapasztalatunkkal és szakképzett személyzetünkkel kiváló minőséget tudunk garantálni minden megrendelőnknek. Az otthonokban megszokott mennyiségek mellett vállaljuk az ipari, nagy (pl.: étterem, edzőtermek) mennyiségek mosását is.

  • Mosás

    1700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Had two shirts ironed and needed them for a wedding the day after. Great service! Közsonom

Laura
3 éve

Ha már Ön is unja a vasalást, mosást és a házimunkát; ha nincs ideje és már jó ideje tornyosul a szennyes; ha egy megbízható ruhatisztítót, ruhaklinikát keres, akkor nézze meg a vasalás.net ajánlatát!

  • Mosás

    1500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Rendkívül kedves a kolléganő, minden kérdésemre kaptam választ és a szeretett ruhám is gyönyörű lett! Csak ajánlani tudom és nagyon köszönöm a segítséget!

Anna
3 éve

A ruhák, ágyneműk, ingek valamint bármely más textíliák vasalásakor mindig kiemelt figyelmet fordítunk az anyag fajtájára és minőségére. Minden egyes ruhadarabot egyenként, az anyagának megfelelő hőfokon és módon vasalunk, ezzel biztosítva, hogy Ön is elégedett legyen szolgáltatásunkkal.

  • Mosás

    2500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Kedves és segítőkész személyzet, gyors és meggyőző minőségű munka.

Gabriella
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat mosásra?

Rendelj mosást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Mosás Budapest egész területén