Szövetkabát mosásara van szükséged Budapesten és környékén?

Ruhamosót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ruhamosó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb ruhamosókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 293 ruhamosó közül válogathatsz. Korrekt szövetkabát mosása árak: 2700 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb ruhamosót Budapesten Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Budapest környékén elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

44 ruhamosó most online

Ágnes

Ágnes

Sok tapasztalatom van

Anita

Anita

Ingyenes kiszallas.

Novák

Novák

erdekel.

Mennyibe kerül a szövetkabát mosása Budapesten?

2200 - 4100 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ruhamosót!

A ruhák, ágyneműk, ingek valamint bármely más textíliák vasalásakor mindig kiemelt figyelmet fordítunk az anyag fajtájára és minőségére. Minden egyes ruhadarabot egyenként, az anyagának megfelelő hőfokon és módon vasalunk, ezzel biztosítva, hogy Ön is elégedett legyen szolgáltatásunkkal.

  • Szövetkabát mosása

    2500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Kedves és segítőkész személyzet, gyors és meggyőző minőségű munka.

Gabriella
2 éve

Vállaljuk régen használt, ámde még kedvelt téli kabátok, öltönyök, gyapjú pulóverek, szmokingok valamint motoros és sí ruházatok tisztítását is. A különböző vegytisztítási eljárások segítségével a menyasszonyi ruhák, kosztümkabátok valamint ballonkabátok ismét tisztává varázsolhatók. A ruhák, ruházatok tisztításakor minden egyes megrendelő esetében külön kezeljük és tároljuk az átadott ruhákat, hogy a tisztítás folyamata alatt azok még véletlenül se keveredjenek más megrendelőink ruháival.

  • Szövetkabát mosása

    2500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jó volt szakszerű és gyors munka! Köszönöm szépen.

Krisztina
3 éve

Függönyök tisztítását még azok le- és felszerelésével együtt is vállaljuk! Egyedülálló szolgáltatás Budapesten, amely tartalmazza a függönyök (sötétítő, organza, stb.) helyszíni leszerelését, tisztítását, majd a tiszta, friss függönyök újbóli felhelyezését. Ráadásul mindezt úgy, hogy Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából, hiszen a függönyöket mi hozzuk-visszük.

  • Szövetkabát mosása

    3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedvesek,segítőkészek és szuper gyorsak.

Luca
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat szövetkabát mosásara?

Rendelj szövetkabát mosásat és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Szövetkabát mosása Budapest egész területén