Ruha mosásra van szükséged Budapesten és környékén?

Ruhamosót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ruhamosó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb ruhamosókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 327 ruhamosó közül válogathatsz. Korrekt ruha mosás árak: 2500 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb ruhamosót Budapesten Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapest környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

49 ruhamosó most online

Marianna

Marianna

Sok tapasztalatom van

ZIta

ZIta

Ma is elvallalom.

Tekla

Tekla

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a ruha mosás Budapesten?

2000 - 3800 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ruhamosót!

Vállaljuk a napi szennyes, az ágyneműk, a paplan- és párnahuzatok, a köpenyek és fürdőlepedők, az asztalterítők és konyharuhák valamint az ingek és pulóverek mosását. Ipari technológiánkkal, több éves tapasztalatunkkal és szakképzett személyzetünkkel kiváló minőséget tudunk garantálni minden megrendelőnknek. Az otthonokban megszokott mennyiségek mellett vállaljuk az ipari, nagy (pl.: étterem, edzőtermek) mennyiségek mosását is.

  • Ruha mosás

    1700 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Had two shirts ironed and needed them for a wedding the day after. Great service! Közsonom

Laura
3 éve

Ha már Ön is unja a vasalást, mosást és a házimunkát; ha nincs ideje és már jó ideje tornyosul a szennyes; ha egy megbízható ruhatisztítót, ruhaklinikát keres, akkor nézze meg a vasalás.net ajánlatát!

  • Ruha mosás

    1500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Rendkívül kedves a kolléganő, minden kérdésemre kaptam választ és a szeretett ruhám is gyönyörű lett! Csak ajánlani tudom és nagyon köszönöm a segítséget!

Anna
3 éve

A ruhák, ágyneműk, ingek valamint bármely más textíliák vasalásakor mindig kiemelt figyelmet fordítunk az anyag fajtájára és minőségére. Minden egyes ruhadarabot egyenként, az anyagának megfelelő hőfokon és módon vasalunk, ezzel biztosítva, hogy Ön is elégedett legyen szolgáltatásunkkal.

  • Ruha mosás

    2500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Kedves és segítőkész személyzet, gyors és meggyőző minőségű munka.

Gabriella
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat ruha mosásra?

Rendelj ruha mosást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Ruha mosás Budapest egész területén

Népszerű szolgáltatások Budapesten