Háztartás vezetésre van szükséged Budapesten és környékén?

Házvezetőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj házvezető szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb házvezetőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 383 házvezető közül válogathatsz. Korrekt háztartás vezetés árak: 3700 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb házvezetőt Budapesten Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapest közelében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

57 házvezető most online

Enikő

Enikő

A környeken vagyok.

Henriett

Henriett

Ma is elvallalom.

Kati

Kati

erdekel.

Mennyibe kerül a háztartás vezetés Budapesten?

3000 - 5600 Ft/óra

Átlagos árak 2022.január 29-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező házvezetőt!

Magamról annyit szeretnék írni, hogy három felnőtt gyermekem van, akiket egyedül neveltem fel. Az volt számomra a legfőbb cél, hogy a maximális életvitelt részükre biztosítsam. Hat évvel ezelőtt egy unokával bővült a családom, akinek születésétől kezdve az élete része vagyok. Szeretek gyermekekkel foglalkozni, minden korosztálynál helyt tudok állni és igény szerint segíteni tudok a háztartásban és az étkeztetésben. Kocsim van, a munkavégzésben rugalmas vagyok. Szegeden lakom. Örömmel várom visszajelzésüket!

 • Háztartás vezetés

  1400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon kedves, gondos, precíz. Ezeken túlmenő, kiemelkedő erőssége, hogy idős nagymamámat csodálatos módon fel tudta vidítani.

Orsolya
2 éve

Sziasztok! Debrecenben élő,20 éves, türelmes, kedves, egyetemista lány vagyok,aki szívesen vigyáz gyerekekre. Egy 5 gyermekes családban nőttem fel,amiben én vagyok a középső gyerek. 3-12 év közötti gyerekekre vigyáztam,így van tapasztalatom és tanulásban is szívesen segítek. Ha esetleg érdekel,akkor keress nyugodtan.:)

 • Háztartás vezetés

  2500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Készséges, rugalmas.

Dorottya
2 éve

Nagyon szeretem a gyerekeket, kedves, erdekes, joszivu

 • Háztartás vezetés

  1900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kedves, gyerekszerető, alkalmazkodó

Hajnalka
3 éve

Júniusban fejezem be az óvodapedagógia szakot. 5 éve minden nyáron gyermektáborokban veszek részt. Türelmes, biztonságot nyújtó, játékos személyiségjegyekkel rendelkezem. Édesanyám drámapedagógus, tehát a családban maradt a gyermekekkel foglalkozó vonal. Előre is köszönöm bizalmukat!

 • Háztartás vezetés

  2800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Rendes, megbízható, ajánlom

Márta
2 éve

Kedves Szülők! Juhos Angelika vagyok. Jelenleg Debrecenbe tanulok.Kedves,megértő,türelmes,segítőkész személyiség vagyok.Ha olyan személyt keress,aki a gyerek szemébe nem csak egy felügyelő,hanem egy igazi barátra talál benne, aki szeretettből csinálja,akkor keress bizalommal. Jelenleg még tanulok.06.03-án vizsgázom,a szakmám nem bébiszitter lessz. Viszont szívesen vigyáztam már jó pár alkalommal,családtagok,ismerősök,szomszédok gyerekeire.

 • Háztartás vezetés

  2600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Minden tökéletes volt.

Hogyan kapj árajánlatokat háztartás vezetésra?

Rendelj háztartás vezetést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Háztartás vezetés Budapest egész területén

Népszerű szolgáltatások Budapesten