Függöny mosásra van szükséged Budapesten és környékén?

Függönymosó specialistat találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj függönymosó specialista szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb függönymosó specialistákat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 220 függönymosó specialista közül válogathatsz. Korrekt függöny mosás árak: 2500 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Bérelje fel a legjobb függönymosó specialistat Budapesten Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapest környékén található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

33 függönymosó specialista most online

Katalin

Katalin

Sok tapasztalatom van

Piroska

Piroska

Ma is elvallalom.

Violetta

Violetta

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a függöny mosás Budapesten?

2000 - 3800 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező függönymosó specialistat!

Kíméletes és hatékony függönytisztítás Budapesten? IGEN, a Vasalás.net tapasztalt kollégái 2022-ben is házhoz mennek Önhöz és segítenek a tisztításra váró függönyök elszállításában, le- és felszerelésében!

  • Függöny mosás

    1600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Katasztrófa a munkájuk . 2 öltönyt adtam be egy mellénnyel. Az összes gomb hiányzik róla, zakóról, nadrágról mellényről. Most rohangálhatok gombok után /vissza nem adtak egyet sem/, és varrhatom fel. Senkinek nem ajánlom.

Fanni
2 éve

Ha az ünnepi készülődés közepette, vagy szabadidő hiányában nincs ideje eljönni hozzánk újpesti átvevőpontunkra , akkor vegye igénybe háztól-házig szolgáltatásunkat, és kollégánk a kért címre házhoz megy a tisztításra, mosásra vagy vasalásra váró textíliákért!

  • Függöny mosás

    1600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon drágán másolnak kulcsot, ráadásul rosszul. Nem tudom a másolt kulccsal kinyitni az ajtót....

Réka
2 éve

Öltöztesse otthonát ünnepi pompába, az adventi időszak alatt.🎄🎁✨ A függönyök, szőnyegek tisztítását, az abroszok, plédek és ágyneműk mosását, vasalását pedig bízza csapatunkra!

  • Függöny mosás

    1400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Egy öltönyt szerettünk volna kitisztíttatni, amit 1 éve vettünk, de úgy tűnik meghaladta a képességeiket. Semmi tartása nem maradt, kifakult és össze is ment. Csak gratulálni tudok ehhez a fantasztikus teljesítményhez. Aki jót akar magának, nem bízza rájuk a ruháit.

Edina
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat függöny mosásre?

Rendelj függöny mosást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Függöny mosás Budapest egész területén