Menyasszonyi ruha tisztításra van szükséged Budapesten és környékén?

Ruhamosót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj ruhamosó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb ruhamosókat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! 292 ruhamosó közül válogathatsz. Korrekt menyasszonyi ruha tisztítás árak: 5000 Ft-tól. Bérelje fel a legjobb ruhamosót Budapesten Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapest környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

44 ruhamosó most online

Nikoletta

Nikoletta

erdekel.

Vivien

Vivien

A környeken vagyok.

Angéla

Angéla

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a menyasszonyi ruha tisztítás Budapesten?

4000 - 7500 Ft

Átlagos árak 2024.január 15-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ruhamosót!

Bízza ránk otthona, étterme, szalonja, vagy cége függönyeinek és textíliáinak karbantartását! Kérje komplex szolgáltatásainkat: TISZTÍTÁS, MOSÁS, VASALÁS , VARRÁS,JAVÍTÁS Háztól-házig szállítunk! Elvégezzük a le- és felszerelést!

  • Menyasszonyi ruha tisztítás

    1400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

A beadott kedvenc foltos ingemet tökéletesen tisztán kaptam vissza, 1000 köszönet a kedves hölgynek aki újjá varázsolta:))

Bernadett
3 éve

Mi elvégezzük Ön helyett a ruhák professzionális mosását, vasalását és tisztítását- akár 24h határidővel- házhozszállítással! 🧺✨ Így Önnek már csak be kell akasztania szekrényébe az elkészült, ragyogóan tiszta, gyűrődésektől mentes és illatos ruhákat! 👗👚🧥

  • Menyasszonyi ruha tisztítás

    2400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Csak ajánlani tudom.

Renáta
2 éve

Ne kockáztasson, inkább bízza csapatunkra a speciális törődést igénylő télikabátjainak, szövet és tollkabátjainak alapos, gondos és szakszerű tisztítását!

  • Menyasszonyi ruha tisztítás

    2700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Senkinek nem ajanlom!!!! Szó nélkül, a többi ruham koze, berejtve vissza adtak egy feher inget, teljesen rozsaszinnel osszemosva!!! Egy szót sem szoltak rola, a penzt elraktak es amikor felhivtam oket, hogy legalabb megkerdezzem, ugyan milyen ekepzelesbol tettek, akkor a telefont kinyomtak es foglaltat jelzett onnantol kezdve! Undorito ez a hozzaallas a munkajukhoz!

Ani
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat menyasszonyi ruha tisztításra?

Rendelj menyasszonyi ruha tisztítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Menyasszonyi ruha tisztítás Budapest egész területén