Spagetti függöny mosásara van szükséged Budapesten és környékén?

Függönymosó specialistat találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj függönymosó specialista szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb függönymosó specialistákat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! 199 függönymosó specialista közül válogathatsz. Korrekt spagetti függöny mosása árak: 2000 Ft-tól. Bérelje fel a legjobb függönymosó specialistat Budapesten Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapest közelében elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

30 függönymosó specialista most online

Tímea

Tímea

erdekel.

Rosalia

Rosalia

Ingyenes kiszallas.

Szatmári

Szatmári

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a spagetti függöny mosása Budapesten?

1600 - 3000 Ft

Átlagos árak 2022.november 25-től

A legjobb takarítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező függönymosó specialistat!

Bízza ránk az ingek, pulóverek, kabátok, ruhák, asztalterítők, ágyneműk és függönyök mosását, vasalását! 👔👗👚🧥🥼 Telefonáljon és kollégánk házhoz megy a tisztításra váró textilekért!

  • Spagetti függöny mosása

    2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Mindig jó ide betérni, a hölgy kedves, az ár alacsony+internetes kóddal még alacsonyabb! Mindenkinek ajánlom!

Bianka
2 éve

Ha az ünnepi készülődés közepette, vagy szabadidő hiányában nincs ideje eljönni hozzánk újpesti átvevőpontunkra , akkor vegye igénybe háztól-házig szolgáltatásunkat, és kollégánk a kért címre házhoz megy a tisztításra, mosásra vagy vasalásra váró textíliákért!

  • Spagetti függöny mosása

    1600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon drágán másolnak kulcsot, ráadásul rosszul. Nem tudom a másolt kulccsal kinyitni az ajtót....

Réka
2 éve

Öltöztesse otthonát ünnepi pompába, az adventi időszak alatt.🎄🎁✨ A függönyök, szőnyegek tisztítását, az abroszok, plédek és ágyneműk mosását, vasalását pedig bízza csapatunkra!

  • Spagetti függöny mosása

    1400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Egy öltönyt szerettünk volna kitisztíttatni, amit 1 éve vettünk, de úgy tűnik meghaladta a képességeiket. Semmi tartása nem maradt, kifakult és össze is ment. Csak gratulálni tudok ehhez a fantasztikus teljesítményhez. Aki jót akar magának, nem bízza rájuk a ruháit.

Edina
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat spagetti függöny mosásara?

Rendelj spagetti függöny mosásat és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Spagetti függöny mosása Budapest egész területén