Hétvégi költöztetés: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 70 teherszállító közül! Korrekt hétvégi költöztetés árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

11 teherszállító most online

József

József

A környeken vagyok.

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszallas.

Sandor

Sandor

Szállítás 0-24

Mennyibe kerül a hétvégi költöztetés Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Fényképezőgép tartozékainak és kiegészítők szervizelése. Vakuk, villanók, objektívek, távcsövek, diavetítők javítása.

 • Hétvégi költöztetés

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon örülök, hogy vele dolgozhatok! Gyorsan válaszolt, elfogadható áron. Átvette a munka megrendelését, megértette a probléma okát és megállapította az árat. 40 percen belül megjavította az előttem lévő lencsét (felhajtott az irodába-műhelybe). Garanciát vállal a munkájára, és általában pozitív és kellemes vele kommunikálni! Ajánlom őt!

Szükség esetén feltétlenül szakszervízünkben végeztesse el a javítást, elkerülve ezzel a további kellemetlenségeket és felesleges kiadásokat !

 • Hétvégi költöztetés

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nem avatkoztam bele a javítási folyamatba, hogy ne álljak a lélek fölé, és ne avatkozzam bele. A pálya széléről figyeltek, a mesterek kezei magabiztosan és az üzlet ismeretében dolgoztak.

Kedves érdeklődő! Mobiltelefonok, számítógépek és egyéb elektronikai eszközök javítása számlaképesen, garanciával.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, telefon szoftver javítás, iphone 11 akkumulátor csere, iphone 6 akkumulátor csere, telefon bekapcsoló gomb javítás, iphone 11 akkumulátor csere

 • Hétvégi költöztetés

  4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

A mestert ajánlom. Telefon javítás történt gyorsan és magas minőségben! Az árak kiválóak.

Richárd vagyok és expressz fuvart vállalok! Vállalok költöztetést, vagy szállítást bármelyik áruházból ( stb.). Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 12000 ft/óra tehertaxi 9000 ft/h raklapos áruszállítás 400-700 kg/raklap-ig – 11000 ft/raklap Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Hétvégi költöztetés

  6800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Csak ajánlani tudom őket.

Szia, Miklós vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Szolgáltatásaink: baromfi, lószállítás külföldre, csirketáp Áruházból házhoz ( stb.) 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Hétvégi költöztetés

  7900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Le volt beszelve a szallitas napja es ideje, de hiaba vartam nem jott a fuvarozo... hivtam, irtam semmi valasz.. igazan korrekt! senkinek nem ajanlom!

Lajos vagyok és expressz fuvart vállalok! Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: lószállítás, macska szállítás külföldre, kutyaház. Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: autószállítás -140 ft/km-től éjszakai kiszállási díj – 7000 ft.

 • Hétvégi költöztetés

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Logisztikailag retardált cég, nem az erősségük az egyeztetés. Legalább az alap munkájukat, vagyis a kiszállítást elvégezték..

Tomi611
2 éve

István vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. Pontos, gyors szállítást garantálok!

 • Hétvégi költöztetés

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Kedvesek,segitőkészek,precizek,nincs lehetetlen számukra.

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Tamás. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Az árak a következőek: lomtalanítás 3000 ft/m3 1 köbméternyi inert hulladék elszállításának díja – 12000 ft konténer rendelés – 30000 ft-tól. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Hétvégi költöztetés

  7900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható,pontos,szavahihető.

Szia, Lajos vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 7000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) költöztetés - 6000 ft/órától 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Hétvégi költöztetés

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Porazka!!! Piec godzin w oczekiwaniu na rozladunek. Rozladowali w pietnascie minut...Godzina czekania na dokumenty! Wysadzic w powietrze ta firme!!

Szia, Attila vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, élő állatok, lakossági - céges tehertaxi szolgáltatás, mosógép szállítása. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: lomtalanítás – 2000.-ft/m3 zsákos sittszállítás – 2500 ft/zsák konténer – 8 m3 - 67000 ft. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Hétvégi költöztetés

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon pontos és megbízható.

Üdvözöllek! Géza vagyok, fuvarozó. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: küldeményfeladás – összes funkció, raktározás, hétvégi szállítás. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez 5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 9500.-ft/óra költöztetés - 3500 ft/h 135 ft/km. Várom megkeresésed!

 • Hétvégi költöztetés

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Fantasztikus, precízen. 🙏😇💖

Üdv! Az én nevem Tamás és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Budapesti vagyok. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: furgonmentés, hajótárolás, teherautó mentés. Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van.

 • Hétvégi költöztetés

  7100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Ilyen ótvar bunkó ügyfélszolgálattal már nagyon régen beszéltem. Bocsánat amiért zavarni merészeltem a nagyságos urakat a pitiáner kis megbízásommal. Edit: elhajtott az ügyfélszolgálat, nem érünk rá", azért nem tetszik megtalálni a rendelésemet."

Poe Luphy
2 éve

Zsolt vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Teherautóm: furgon Árak: km díj – 180 ft sos szervíz 7 800 ft-tól Nincs kiállási díj. Várom megkeresésed!

 • Hétvégi költöztetés

  6100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Pontosak, gyorsak. Ma költöztettek minket, minden nagyon flottul ment.

Üdvözlöm! Zoltán vagyok, tapasztalt fuvarozó. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Nagy tapasztalatom van szállítással. 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. Fuvarozás 5 tonnás autó 2 rakodóval – 9500.-ft/óra költöztetés - 2500 ft óránként 125 ft/km Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Hétvégi költöztetés

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

A költöztetők pontosan érkeztek, igazán kedvesek, udvariasak voltak, gyorsan és precízen dolgoztak. Jó volt látni, hogy milyen gondosan nyúlnak a dobozokhoz, tárgyakhoz, megnyugtató volt, hogy ennyire vigyáznak a holmimra. Összességében abszolút professzionális munkát végeztek. Örülök, hogy ezt a céget választottam a költözéshez, gyors, minőségi szolgáltatást kaptam tőlük.

Hello, én András vagyok és fuvarozással foglalkozom. Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. 7,5 tonnás autó 2 rakodóval – 12500.-ft/óra 7500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) teherszállítás 6500 ft-tól + kiállási díj. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Hétvégi költöztetés

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Felhozta gyermekkorom emlékeit.....nosztalgiáztam és mutattam meg kisunokámnak. Gyönyörű Budapest! Kár,hogy nem újították még fel az épületet! Jó lenne megőrizni az utókor számára!

Szia! Én Sándor vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. lomtalanítás 12500 ft/kiállás inert hulladék(tiszta sitt,épitési törmelék) elszállítás díja – 10000.-ft/köbméter zöld hulladék elszállítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/㎥ + kiállási díj. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Hétvégi költöztetés

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Utolsó pillanatban lemondták a költöztetést (negyed órával az előtt, hogy érkezniük kellett volna...), nem ajánlom senkinek ezt a céget.

Miklós vagyok és teherszállítással foglalkozok. Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: 3,5 tonnás teherautó 5000 ft/óra 7500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra

 • Hétvégi költöztetés

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Jó volt visszaidézni a gyermekkoromat a gyermekemmel :-) A büfé egész jó, az elkészült képek is aránylag hamar elkészültek, bár nyitásra mentünk. Még éppen elkaptuk a helyet a teljes feljitás előtt: nosztalgia ülések, retró hangulat, tiszta 70-es évek!

Péter J.
2 éve

Üdvözlet! Marcell vagyok. A lakhelyem Budapest. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Szolgáltatásaink: megbízható csomagszállítás rövid határidőkkel, háztartási gépek, táskarugós matrac szállítása Áruházból házhoz ( stb.) Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: 7,5 tonnás teherautóval sofőrrel - 8000 ft/óra költöztetés – 5500 ft/h közúti teherfuvarozás – 7000 ft/óra Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Hétvégi költöztetés

  7700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Undorító, féreg banda! Hazudoznak a sofőröknek és lelopnak a fizetésükből! Senki se menjen ide dolgozni!!! 👎👎👎

Jó napot! Az én nevem Adalbert és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. szállítási eszközök, tehertaxi, szekrény szállítás is vállalok. Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, autóvontatás, quadszállítás, országosan darus autómentés. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: lomtalanítás 3000 ft/m3 zsákos sittszállítás – 5000 ft/zsák konténer – 4 m3 - 45000 ft-tól. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Hétvégi költöztetés

  6800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Ajánlották a céget, nem csalódtam! 25 köbméter építési törmeléket vittek el, négy 3,5 tonnás teherautóval. Minden a megbeszélt menet szerint zajlott le, udvariasak, tisztán, korrektül ment a dolog! Mindenkinek csak ajánlani fogom őket, a közeljövőben több felújítást is csak velük intézek!! Ment az 5 csillag!!!

Szia, László vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: teherautó 1 rakodóval - 7000 ft/h költöztetés - 5500 ft/órától raklapos áruszállítás, max. 200 kg/raklap-ig – 7500 ft/raklap. Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Hétvégi költöztetés

  7500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, segítőkész és megbízható! Bátran ajánlom!

Üdv! Az én nevem László és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! A lakhelyem Budapest. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (mélygarázsból mentés, teljeskörű szolgáltatás, biztosítási ügyintézés) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: ingyenes csomagolóanyagok, lakás- családi ház- iroda költöztetés, beton szállítás. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. típusú kisteherautómmal egészen 3.5 tonnáig vállalok megbízásokat, akár éjszaka is. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Hétvégi költöztetés

  6600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Felháborító hogy nem lehet őket elérni, nem veszik fel a telefont, nem válaszolnak az emailre. Több webáruházból rendeltem egyszerre háztartási gépeket, ahol 1-2 munkanapon belül meg is jött a termék. Itt viszont lassan 2 hete várok, semmi tájékoztatást nem kapva hogy mikorra várható a kézbesítés! Aki teheti, kerülje a Médiából való rendelést és a velük való kiszállítást!

Üdvözlöm! Sándor vagyok, tapasztalt fuvarozó. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. konténeres szállítás, sittszállítás válogatás nélkül, fűkaszálás ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Gépjárműveink mind fiatalok és rendzseresen karbantartottak! A nagyon megbízható áruszállító autónak számít. 5 tonnás teherautó 1 rakodóval 8000.-ft/óra költöztetés - 5500 ft/órától autó, plusz egy rakodó sofőr – fix 8000.- Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Hétvégi költöztetés

  6700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Szolnok->Debrecen megrendelésnél korrekt, profi és mindenre gondolt :)

Szia, Jenő vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000 ft/óra költöztetés díja 7500.-ft/óra 140 ft/km Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Hétvégi költöztetés

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Attila és Laci járt nálunk! Pontos érkezés villámgyors szolgáltatás,még arra is volt gondjuk a fiúknak,hogy egy gyors sepregetést is beiktassanak! Gratuláció a profi hozzáálláshoz,még találkozunk! Kellemes ünnepeket!

Nikon fényképezőgép javítás 1 év garanciával. 2010 óta minősített kamera- és videójavító központ vagyunk. Csapatunkban 4 mérnök dolgozik. Minden technikusunk képzett és több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik. Kizárólag a gyártó eredeti alkatrészeit használjuk. Küldje el e-mailben a címét, és gyors futáraink még ma eljönnek a felszereléséért! A fényképezőgépet maga is elhozhatja a hirdetésben megadott címre. Előbb dolgozz - később fizess. A berendezések diagnosztikája egy órán belül, előzetes bejelentkezés alapján történik - a diagnosztika ingyenes. Szünetek és hétvégék nélkül dolgozunk. Nyitvatartási idő - 9:00-21:00. Szállítás Magyarországon belül, bármely városba. Írjon vagy hívjon, ha többet szeretne megtudni.

 • Hétvégi költöztetés

  6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Vlagyivosztokból küldtem őt reménykedve, de az eredmény minden dicséretet felülmúl. Általánosságban, aki a régiókból minőségi javítást keres, annak 200% -ot ajánlok.

Zita Nagy
2 éve

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 100% Garancia. Regisztrált szerelő. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat.

 • Hétvégi költöztetés

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, gyors, kiszolgalas, udvarias kommunikacio.

László, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. 900 élenjáró elektronikai alkatrész beszállító. Kimagasló termékminőség. Azonnal kapható. Gyors szállítás. Nézd meg kínálatunkat. 5000 megrendelés naponta. Több mint 900 gyártó.

 • Hétvégi költöztetés

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Sajnos a Telefont egyáltalán nem veszik fel!

Üdvözlöm a profilomon. Mosogatógép szervíz szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Akár azonnali kiszállás. Mosógépjavítás SOS, akár még aznapi kiérkezéssel. Kedvező árak. Hívjon még ma! Akár aznapi kiszállással. Hétvégén felár nélkül. Javítás Garanciával. Márkafüggetlen Javítás.

 • Hétvégi költöztetés

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon pozitív a tapasztalatom, kb 15 perc alatt tápegységet cseréltek a gyerekek konzoljában, és már vihettem is haza :)

Üdvözlöm a profilomon. Válassz okosan villanyszerelőt mások segítségével. . Ingyenes ajánlatkérés. Írásban vagy telefonon. Valós értékelések. .

 • Hétvégi költöztetés

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nem sok jót mondható.

János vagyok. Amiket vállalok:, asztali telefon javítás, beázott iphone javítás, telefon üveg karc javítás, iphone 5s akkumulátor csere, törött kijelző telefon adatmentés

Szolgáltatásaink:, telefon mikrofon javítás, betört telefon kijelző javítás, törött kijelző telefon adatmentés, kijelző csere, képernyő csere

 • Hétvégi költöztetés

  6700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Itt valóban szakemberek foglalkoznak a telefonnal. Egy másik "szervíz" által okozott meghibásodásra derítettek fényt. Korrektség, kedves kiszolgálás. Legközelebb már csak ide!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító hétvégi költöztetés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hétvégi költöztetés: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a hétvégi költöztetés átlagára 2800 - 5300 Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - mi alapján választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok teherszállítót Budapesten?

Most 70 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÉTVÉGI KÖLTÖZTETÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek teherszállítót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált teherszállítót keresned akkor, ha a következőre van szükséged: hétvégi költöztetés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy teherszállító segítségét?

Egy jó teherszállító a hétvégi költöztetés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: teherszállító?

Ha egy megfelelő teherszállító segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A hétvégi költöztetés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas