Költöztetésre van szükséged Budapesten és környékén?

Fuvarozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb fuvarozókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapest környékén dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

42 szállító most online

dr.

dr.

A környeken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszallas.

Gabor

Gabor

erdekel.

Mennyibe kerül a költöztetés Budapesten?

4400 - 8300 Ft/óra

Átlagos árak 2022.február 26-től

A legjobb szállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fuvarozót!

Üdvözlöm a profilomon. Legyen Ön is elégedett ügyfelünk. Költöztetésen belül dobozokat ingyen biztosítunk. Dinamikus és szakszerű költöztetés. Szolgáltatásaim, amiket elvállalok: költöztetés budapesten vidéken, áruszállítás, nagyméretű csomag szállítás.

Teherszállítási árak:

 • 5 tonnás autó 1 rakodóval 8500 ft/óra;
 • bútorszállítás - 5000 ft-tól;
 • üvegszállítás ára teherautóval felépítménnyel - 5500 ft/óra;

Mobil internet banki átutalással is fizethet!

 • Költöztetés

  9000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Azt hittem, hogy egy teljes napig tart a költözés és a bútorok tologatása. Nagyon elégedett vagyok Balázs S. és csapata munkájával. Kellemes meglepetés volt, hogy fél nap leforgása alatt minden bútorunk átkerült új helyére!

Simon
a year ago

Kedves ügyfelünk! Költöztetői és fuvarozói tevékenységünket tíz éve kezdtük el és azóta is állunk rendelkezésére minden tisztelt ügyfelünknek. Vállalom: műhelyek gyárak költöztetése, hűtőszekrény-mosógép szállítás, kútgyűrű szállítás.

Árak:

 • teherautó sofőrrel 5500 ft/h;
 • költöztetés - 6500 ft/h;
 • 120 ft /km + rakodó 2000 ft /óra;

Az elvállalt munkákra gyorsan kivonulunk.

 • Költöztetés

  8000 Ft

Tamás P. - Költöztetés Budapesten - 1
Tamás P. - Költöztetés Budapesten - 2
Tamás P. - Költöztetés Budapesten - 3

5 vélemény / értékelés 5.0

Tamás P.-vel sok évvel ezelőtt fuvaroztattam először, és a mai napig őt hívom, ha valamit el kell szállítani. Ennek oka, hogy megbízható, mindig a megbeszélt időpontra érkezik, és a fizetéskor sem volt soha semmi probléma. Rendszeresen van szükségem fuvaroztatásra.

Imre
a year ago

Üdvözlöm a profilomon. Munkafelmérést ingyenesen elvégezzük. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: veszélyes áruk, szállítmányozás, föld szállítás.

Teherszállítási árak:

 • 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval: 12.500.-ft/óra;
 • költöztetés díja: 7500.-ft/óra (tartalmazza az autót és a sofőrt, aki rakodik);
 • 120 ft /km + rakodó 3000 ft /óra;

8:00 - től - 17:00 - ig. óra között.

 • Költöztetés

  10000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.0

Őszintén elégedett lehettem.

Nándor
10 months ago

Kedves érdeklődő! Teljes körű szolgáltatás. Amiket vállalunk: express fuvarozás express fuvar, délutáni és éjszakai költöztetés, háztól házig szállítás.

Ár:

 • 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000 ft/óra;
 • költöztetés - 2500 ft/h;
 • 2 munkatárs (sofőr és rakodó) - 7500 ft/óra;

Hétfőtől - Péntekig 8:00 - től ,-18:00 - ig.

 • Költöztetés

  10000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.2

Minden rendben volt. Gyors, pontos, kommunikatív, árban is megfelelő.

Salamon
a year ago

Hogyan kapj árajánlatokat költöztetésre?

Rendelj költöztetést és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Költöztetés Budapest egész területén

A profi cégek Budapesten belüli költöztetésért óránként átlagosan 10-12.000 forint körüli összeget számolnak fel, ha megelégszünk egy 3,5 tonnás teherautóval. 20.000 forint körül tudunk ajánlatot találni, ha egy 7,5 tonnás járműre lenne inkább szükségünk.

Mennyibe kerül a költöztetés a belvárosban?

Aki profi cég segítségével költözne új otthonába Budapesten, változatos ajánlatokkal fog találkozni a különböző szakembereknél, ugyanakkor nem kell túl mélyen a zsebébe nyúlnia. Na de milyenek is a költöztetés árak? Ha egy átlagos, 2 szobás lakást veszünk alapul, 10-12.000 forintnyi óránkénti díjjal kalkuláljunk, ha pedig több bútort, illetve egyéb ingóságot szeretnénk fuvaroztatni, és nem magunk szeretnénk a nehéz tárgyakat a helyükre mozgatni, 20.000 forint körüli összeget fogunk valószínűleg óránként fizetni.

Az árat befolyásolja többek között az is, hogy mekkora költöztető brigádot szeretnénk felfogadni. Az alapvető ajánlatok általában már tartalmazzák 1-2 költöztető segítségét, ugyanakkor, ha több szakember munkájára lenne szükségünk, az az óránkénti árat átlagosan fejenként körülbelül 3.000 forinttal fogja emelni. A költözéshez használatos csomagoló anyagok ára típustól függőben pár száz forinttól 4-5.000 forintig is terjedhet.

Csináljunk magunk vagy bízzunk meg a szakembert?

Csábító lehet a gondolat, hogy a költözést saját magunk, illetve barátaink segítségével oldjuk meg, hisz így eltekinthetünk az óradíjak fizetésétől. Azonban könnyen jóval nagyobb károk érhetnek minket a „kaláka” költözés közben, mint amennyit a szakemberek bérére kiadnánk, tekintve, hogy nincs tapasztalatunk a különböző tárgyak cipelésében, pakolásában, valamint vélhetően alkalmas járművünk sincs. Idő szempontjából is a szakemberek alkalmazásával járunk jobban, és ami a legfontosabb, így, hogy nem a mi feladatunk a sokszor kimondottan nehéz tárgyak, bútorok mozgatása, megkímélhetjük magunkat az esetleges balesetektől, sérülésektől.

Ezeket mérlegelve mindenképpen érdemes profira bízni a költöztetést, amely megszervezése a mai világban szerencsére egyáltalán nem bonyolult feladat. Az internetes keresés mellett a Qjob, egy olyan oldal is a szolgálatunkra áll, amelyen szakemberek hosszú sorával vehetjük fel a kapcsolatot bármely területen pillanatok alatt, többek között profi magán költöztetőkkel is. Az oldalon is már 10.000 forintos kiszállási díjért találhatunk ajánlatot Budapesten belüli költöztetésre.

Hogyan válasszunk költöztetőt?

A szakemberek kiválasztásánál sokaknál döntő szempont az ár, hiszen már óránként 6.000 forint táján is találunk kisteherautós ajánlatot, 1 fő költöztetővel, míg máshol akár 25.000 fölötti óradíjjal is találkozunk nagyobb teherautó és 4-5 fős költöztető brigád esetében. Azonban ne korlátozzuk a döntésünket az árak vizsgálatára, mindenképp bizonyosodjunk meg róla, hogy az adott magán költöztető rendelkezik olyan járművel, amekkorára szükségünk lesz, illetve tud-e biztosítani számunkra olyan pakoló brigádot, amely a feladatot rendben teljesíteni tudja. Nagyon fontos a referencia, a korábbi ügyfelek véleményének megtekintése is. A Qjob platformja, a weboldalakhoz képest azzal az előnnyel bír ezen a téren, hogy míg a weboldalukra a cégek csak olyan ügyfélvéleményeket, referencia tartalmakat töltenek fel, amit pozitívnak tartanak, a Qjob-on az összes korábbi ügyfél értékelést megnézhetjük, nem csak a cég által preferáltokat. Így az egyéb objektív szempontok, mint például a járművek mérete vagy az ár mellett a korábbi véleményekre is valós adatként tekinthetünk.