Tehertaxi: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 272 teherszállító közül! Korrekt tehertaxi árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Budapesten környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

41 teherszállító most online

József

József

Ma is elvallalom.

Janos

Janos

A környeken vagyok.

Kalman

Kalman

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a tehertaxi Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem István. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: teherautó 2 rakodóval 6500 ft/h 10000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 rakodó) 150 ft/km + rakodó 2500 ft/óra. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Tehertaxi

  7900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Rendszeresen fuvaroz nekem. és igen, nagyon elégedett vagyok István munkájával.

Fekete Juca
egy éve
Zsolt K.
Zsolt K. 8900 Zalaegerszeg Online

Üdvözlöm a profilomon. Ha megbeszéltünk egy időpontot, oda is érek akkorra. Mindenki hibázik, és minden meghibásodhat. A legtöbb szerelő/kivitelező "kapugaranciája" helyett viszont tényleg minél előbb igyekszem vissza menni és orvosolni a hibát. Nem csak a munka elvégzéséig/kifizetéséig, de utána is könnyen elérsz, ha szükséges. Az elvégzett munkáról kapsz számlát és munkalapot.

 • Tehertaxi

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves, gyors kiszolgálás. Ajánlom mindenkinek!! :)

Sándor vagyok. Háztartási gépek gyors és szakszerű javítása a helyszínen. Akár még a mai napon.

 • Tehertaxi

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kedves, segitõkész szervizesek. Gyorsan és jól dolgoznak.

Szekszárd dolgozom, megyében is! Fedezzen fel Ariston Bojler Vízkőtelenítés. Eredmények több forrásból. Szerezzen Ariston Bojler Vízkőtelenítés. Fedezze fel találatok millióit itt. Milliók bíznak benne. A teljes áttekintés.

 • Tehertaxi

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsan érkezett. A hibamegallapitas és kiszállás díja 7.000 Ft volt. A mosogatógép elektronikaja javíthatatlan. Bontasbol való cserére elojegyezve.

János vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Hozzánk nyugodt szívvel behozhatod készüléked, hogy még aznap megjavítsuk neked. Segítünk gyorsan megoldani problémádat. Foglalj időpontot. Árgarancia. Magas szakértelem.

 • Tehertaxi

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Bátran ajánlom, forduljatok hozzájuk bizalommal. Gyors és minőségi munka,szaktudással bőven rendelkező és közvetlen dolgozók.

Canon, Nikon, Sony, Samsung, Pentax és egyéb DSLR fényképezőgépeket javítunk. Javítunk tükörreflexes fényképezőgépeket, Canon, Nikon, Sony, Samsung, Pentax, stb. Flash helyreállítás vagy csere. Javítsa vagy cserélje ki a kártyahelyet Kijelző csere Rendszerlap javítás. A tok alkatrészeinek javítása Pzc-mátrix tisztítása A készülék átfogó tisztítása Vaku, beállítás Beállítás Beállítás Beállítás. Fókuszáló képernyő javítása, cseréje. Az optikai kereső javítása/cseréje Záregység.

 • Tehertaxi

  5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon udvarias és rendezett! Nagyon hálás vagyok, hogy nagyon gyorsan megjavította a Canon 50mm 1.4 objektívemet. Köszönöm!

Sziasztok! 😊🙂 Zoltán vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: veszélyes áru fuvarozása kisáruszállítással, tehertaxi szolgálat, ablak szállítás Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix 3,5 tonnás teherautó 5000 ft/óra 7500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra. Keressen bizalommal!

 • Tehertaxi

  8000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Azt hittem, hogy egy teljes napig tart a költözés és a bútorok tologatása. Nagyon elégedett vagyok Zoltán és csapata munkájával. Kellemes meglepetés volt, hogy fél nap leforgása alatt minden bútorunk átkerült új helyére!

Sziasztok! A nevem Gyula. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környéki munkavégzésért indítottam. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: 5 tonnás teherautó 2 rakodóval 9000.-ft/óra 8000 ft/óra (kisebb bútor, 1 rakodó) további rakodók – 2500.-ft/óra. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Tehertaxi

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen korrekt, megbízható, maximálisan elégedett vagyok a munkájával. Évek óta fuvarozik nekünk, belföldön végez el szállításokat a megbízásunkból Gyula.

Gábor Antal
egy éve

Hello, én József vagyok és fuvarozással foglalkozom. A lakhelyem Budapest. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. teherautóm mindig kiváló állapotban van. 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000 ft/óra 12000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 szakember) raklapos áruszállítás, max. 120 kg/raklap-ig – 6000 ft/raklap + kiállási díj.

 • Tehertaxi

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan megbízhatónak, korrektnek tartom. Szoktam Józsefnak munkákat adni. Amit mondok, ahogy mondom, megteszi, jól végzi a munkáját, tökéletesen csinálja meg a feladatokat.

Szia, Gábor vagyok és szállítmányozással foglalkozom. A lakhelyem Budapest. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Az év bármelyik napján kereshetsz. teherautóm mindig kiváló állapotban van. 3,5 tonnás teherautó sofőrrel 5000.-ft/óra költöztetés - 5500 ft/órától 150 ft/km + rakodó 2500 ft/óra + kiállási díj. Pontos, gyors szállítást garantálok!

 • Tehertaxi

  6900 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Meg vagyunk elégedve Gábor munkájával.

Hello, Viktor vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapesti vagyok. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (szállítás, heverő, háztól házig szállítás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: lomtalanítás - 2400 ft/m3 1 köbméternyi inert hulladék elszállításának díja – 12000 ft konténer rendelés – 30000 ft-tól. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Tehertaxi

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Legközelebb is titeket választunk, és mindenképpen ajánljunk másoknak. Köszönjük szépen a gyors és profi költöztetést a srácoknak. Még a kutyáinkat is kényeztették és rendkívül rugalmasak voltak. Emellett a magas szintű szolgáltatás mellett az árakban sem kellett csalódni. Így nem költöztünk gyomorideggel, sőt.

Hello, én Miklós vagyok és fuvarozással foglalkozom. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Fuvarozás 7,5 tonnás teherautóval sofőrrel - 8000 ft/óra költöztetés - 30000 ft-tól 135 ft/km Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Tehertaxi

  6800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Két kisgyerekkel költöztünk egy családi házba. A költöztetők kedvesek voltak, segítettek a csomagolásban, és miután a bútorokat a helyükre tették, minden dobozt abba a szobába vittek, ahova való volt. Hosszas keresgélés után választottam Önöket. Csak ajánlani tudom Őket!

Üdv! István vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: hulladéklerakási igazolás, konténeres sittszállítás, hivatalos lerakóba. Cégem székhelye itt van: Budapest. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Vállalom: lakás ingatlan költöztetés, kis költöztetés, ablak szállítás. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 6000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) 10000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 rakodó) 130 ft/km + rakodó 3000 ft/óra Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Tehertaxi

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Elégedettek István munkájával.

Hello, Róbert vagyok és a fuvarozás a szakmám. A lakhelyem Budapest. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: lomtalanítás 10000 ft/kiállás sittszállítás 16000 ft-tól növényi zöldhulladék elszállítás díja – 3000 ft/köbméter Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Tehertaxi

  7600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Róbert autóalkatrészeket vásárol nálunk.Évek óta üzleti kapcsolatban vagyunk. Mindig korrekt, amit megbeszélünk, úgy van, pontosan fizet, megbízható ügyfél.

A nevem Tamás. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Az árak a következőek: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval 10000 ft/óra bútorszállítás - 6000 ft/alkalom raklapos áruszállítás, max. 100 kg/raklap-ig – 6000 ft/raklap. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Tehertaxi

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Pontosak voltak, nem húzták az időt, és az előre megbeszélt árat fizettem a költözés végén. Pedig több rossz tapasztalat után félve választottam költöztető céget legutóbbi költözésem során.

Zoltán Für
egy éve
Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Display csere 1 óra alatt. Akkumulátor csere 30 perc. . Szupergyors javítások. Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ.
 • Tehertaxi

  3800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

A kèszülèk általában rosszabb állapotban hagyja el a szervizüket, mint ahogy oda bekerült, kènyük-kedvük szerint hol random alkatrèszeket cserèlnek, amelynek a problèmához köze sincs, hol fel sem bontják a csomagot, a dokumentációjuk hiányos ès pontatlan. Munka morál ès minősèg alacsony, a felelőssèget a felhasználóra próbálják hárítani ès igyekeznek kifogást találni, hogy a kèrt javítást mièrt nem vègzik el. Negyedik szervizelès után mèg mindig ott tart a kèszülèk, hogy az általuk okozott károkat sem hárítják el. UPDATE: Ismètelt szervizelès után, semmilyen javítást sem vègeztek, a hiba súlyosbodott, felelőssège nem vállaltak ès az ügyfèlszolgálat a saját hazugságába belekeveredik ès megy a mutogatás az ügyfèl irányába. Tulajdonkèppen egy SCAM az egèsz szolgáltatás. Ami egyszer bekerül hozzájuk, normális kèszülèk többè már nem lehet, a totális igènytelensèg ès átverès mintapèldája. A szervizelèsük eredmènye (kb. 6 alkalom után), 400 ezer forintnyi veszèlyes hulladèk.

Cégünk 1996. óta foglalkozik fényképezőgépek és egyéb fotótechnikai eszközök, diavetítők javításával Cégünk fotó tartozékok értékesítésével is foglalkozik.

 • Tehertaxi

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Ez a szakember példája a rendkívüli képességeknek és a segítés őszinte vágyának. Szuper-operatív, szuper-érthető, szuper-profi. Köszönöm szépen még egyszer a magyarázatokat és a munkaobjektívemet!

László vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapesti vagyok. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. lomtalanítás – 2500 ft/m3 sittszállítás 20000 ft (12 köbméter felett fuvardíj nincs) konténer – 6 m3 - 58000 ft + kiállási díj. Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Tehertaxi

  5600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Elégedett vagyok a munkájával. Szoktam László fuvaroztatni a Szövetkezet részére.

Szia! Én László vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: közúti áruszállítás, vagy háztartási gépek hűtőszekrény, raklapos szállítás. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Tehertaxi

  6800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

László fuvarozó munkájával elégedett vagyok.

Szia! Én Gyula vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Vállalom: csomagolás, bútortaxi, könyvtár költöztetés. Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. Általában 7,5 tonnás teherautó sofőrrel – 8000.-ft/óra fuvarozás költöztetés 7000 ft/óra közúti teherfuvarozás – 7000 ft/óra árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Tehertaxi

  7700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Ritka manapság az ilyesmi Percre pontos, udvarias, a munkára figyelmes emberek jöttek hozzám.

János vagyok és teherszállítással foglalkozok. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix km díj 150 ft 1 db autó 2300 kg – 260-300.- ft/km. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Tehertaxi

  5900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Másnak is jó szívvel ajánlom. Köszönjük a gyors, precíz munkát. Találkozunk legközelebb.

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Péter. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: lomtalanitás 14000 ft/kiállás sittszállítás 15000 ft-tól zöld hulladék elszállítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/㎥.

 • Tehertaxi

  7600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Közvetlenek, precízek és nagyon mobilisak. Minden kérésünket igyekeztek teljesíteni. Minden tiszteletünk a fiúké! Nem egy könnyű munka a költöztetés, ők mégis jókedvűen és pikk-pakk hurcoltàk a nehéz dolgainkat a második emeletről. Még ebédidőt sem tartottak! 5 helyett 6 csillagot érdemelnek!? Családbarát szolgáltató, csak ajánlani tudjuk. Köszönettel: két kisgyermekes család

Üdv! Adrián vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: zongora pianínó páncélszekrény szállítás, vagonozás, kerékpár szállítás. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Az árak a következőek: 5 tonnás autó 1 rakodóval 8500 ft/óra költöztetés 7000 ft/óra, tehertaxi szolgáltatásunk 7000ft/óra díjon történik! olyan személyeknek ajánljuk ahol a család,barátok segítenek a pakolásban. amikor a költöztetésnél mi rakodunk, olyankor egyedi árakat adunk a megrendelőnek! 120 ft/km + rakodó 2500 ft/óra. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Tehertaxi

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Köszönjük, hogy bútorainkat nem csak sérülés mentesen szállították át új otthonunkba, de készségesen segítettek is azokat végleges helyükre tenni.

Ferenc vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Nagy tapasztalatom van szállítással. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Tehertaxi

  6500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom! Most már négy éve szállít a vállalkozásunk számára alkatrészeket a szerződött partnereinktől. Egyik ismerősöm ajánlotta Ferenct és nagyon örülök, hogy végül találkoztunk. Munkája precíz és pontos.

Jó napot! Az én nevem Zoltán és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. A lakhelyem Budapest. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Tehertaxi

  6900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, megbízható vállalkozó. Régóta dolgozik nekünk Zoltán, mint alvállalkozó. Maximális pontot adok neki.

Zoltán vagyok és expressz fuvart vállalok! Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. 5 tonnás teherautó 1 rakodóval 8000 ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra + kiállási díj. Várom megkeresésed!

 • Tehertaxi

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

30 éve ismerjük egymást. Az autóit szoktam javítani, mindig pontosan fizet, nem marad adós sohasem. Zoltán nem csak munkakapcsolat fűz össze minket hanem barátság is. Nagyon korrekt, megbízható ember mind a munkában mind a magánéletben, minden téren. Lehet rá számítani, adni a szavára.

Szia! Én László vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Budapesti vagyok. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. fuvarszervezés Egerben vidéken, fotelágy, termőföld szállítás ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: 3,5 tonnás autó 2 rakodóval – 7500.-ft/óra költöztetés - 49.990 ft-tól további rakodók – 2500.-ft/óra Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Tehertaxi

  7900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ezúton is köszönöm a munkájukat, mindenben kifogástalanok voltak. Csak a legfelsőbb fokon tudoktudunk nyilatkozni mindazért, amit értünk tettek. Ismerőseimnek is fogom ajánlani Önöket, ha kérdeznek bennünket, esetleg szóba jön a téma.

Tisztelt megrendelők! Lakásban, autóban irodában. Bárhol is van klímája bízza csak ránk. Klímatisztítás. Klímatisztítás országosan. Rövid határidővel, garanciával, kedvező árakkal.

 • Tehertaxi

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Senkit nem tudtam elérni.

Tisztelt Érdeklődő! Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. . Regisztrált szerelő. Minden típus javítása.

 • Tehertaxi

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, megbízható szakember!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító tehertaxi közben Budapesten

Kérdések és válaszok