Bor szállítása szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 241 teherszállító közül! Korrekt bor szállítása árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

36 teherszállító most online

Gabor

Gabor

Sok tapasztalatom van

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bor szállítása Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Szia! Én István vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környéki munkavégzésért indítottam. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: express fuvarozás express fuvar, tehertaxi, murva szállítás. Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: lomtalanítás - 2000 ft/m3 sittszállítás 16000 ft (12 köbméter felett fuvardíj nincs) konténer – 4 m3 - 44000 ft. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Bor szállítása

  6800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Elégedett voltam.

Üdvözlet! József vagyok. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Árak: 5 tonnás teherautó sofőrrel – 6500.-ft/óra pianinó szállítás – 24000.-ft-tól vidékre ford transittal (teherautó) 140,- ft/km Nincs kiállási díj. Várom megkeresésed!

 • Bor szállítása

  6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Lassúak voltak és semmilyen kérést nem teljesítettek. Egyáltalán nem voltam elégedett.

Szia, Zsolt vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Áraink: lomtalanitás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/kiállás zsákos sittszállítás – 10000 ft/m3 konténer – 8 m3 - 70000 ft-tól Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség. Keressen bizalommal!

 • Bor szállítása

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Elégedett voltam.

Sziasztok! 😊🙂 Szabolcs vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. A leggyakoribb szolgáltatások és az árak: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval 10000.-ft/óra költöztetés - 6500 ft/h 120 ft/km + rakodó 2500 ft/óra Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Bor szállítása

  7500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

10 csillag. Nagyon profik.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Endre vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: fuvarozás Szekszárdon és országosan, tehertaxi olcsón, tv szállítása. Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Bor szállítása

  6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Gyorsan és szakszerűen dolgoztak. Teljesen elégedett vagyok, időre érkeztek.

Üdvözöllek! Ferenc vagyok, fuvarozó. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (konténeres szállítás, sittes konténer bérlés, fémhulladék elszállítás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: számlák kezelése, lomtalanítás, költöztetés vasárnap. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. Teherautóm: furgon Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: autószállítás -140 ft/km-től éjszakai kiszállási díj – 7000 ft. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Bor szállítása

  5600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Rendben volt minden

Sziasztok! A nevem Gábor. Cégem székhelye itt van: Budapest. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: sitt elszállítás, lakásfelújításból maradt hulladék elszállítása, veszélyes hulladék szállítás. Igény esetén csomagolással. stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Még aznap vagy akár azonnal. Hétfőtől-Vasárnapig felár nélkül! Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 6000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) fuvarozás és költöztetés 11000 ft/óra raklapos áruszállítás, max. 150 kg/raklap-ig – 7000 ft/raklap. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Bor szállítása

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Szuper volt minden. Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal.

Károly vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapesti vagyok. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: 7,5 tonnás autó sofőrrel 9000 ft/óra költöztetés - 5000 ft/órától a nehéz tárgyak szállítására egyedi árakat határozunk meg - megbeszélés alapján.. Hivatásunk a költöztetés!

 • Bor szállítása

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedvesek voltak! Minden rendben volt.

A megoldások embere vagyok. Klíma telepítés, karbantartás és javítás országosan akár azonnal, kedvező áron. Klíma telepítés, karbantartás és javítás kedvező áron, rövid határidővel országosan.

 • Bor szállítása

  3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Tv szerelés 1 nap alatt még karácsony elött 1 nappal is

Péter H.
Péter H. 8904 Zalaegerszeg Online

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Bennünk nem fog csalódni.

 • Bor szállítása

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm a gyors kijelző cserét !:)

Kedves érdeklődő! Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. Minden típus javítása. 100% Garancia. Regisztrált szerelő.

 • Bor szállítása

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt ár, precíz munka,csak ajánlani tudom.

János, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógép, Mosogatógép, Szárítógép, Tűzhely, Sütő, Kerámia lap javítás. Budapesten, és Pest Megyében. 9500ft egyszeri munkadíj. Országosan. Garancia a javításokra.

 • Bor szállítása

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Kedves, segítőkész és szakszerű tanácsadás. A javítás gyors és problémamentes.

Tisztelt Érdeklődő! Ha gépének javításra van szüksége, válassza a gyors, megbízható javítást Bosch minőségben. Töltse ki az online javításmegrendelő lapot, csak pár percet vesz igénybe.

 • Bor szállítása

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A nem induló elektromos fűnyíróra azt mondják nem érdemes javíttatni, vegyek újjat.Erre a szomszéd szaki" potom pénzből megjavítja.

Attila, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. AEG Ariston Bosch Electrolux Indesit LG Samsung Siemens Whirpool Zanussi Javítás. Fix áron. Kiszállás 0 Ft. Profi szakszerviz. Segítség telefonon 0 Ft.

 • Bor szállítása

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mindenki ide jöjjön, megbízható és hozzáértő emberek szolgálják ki önöket!

Üdvözlöm a profilomon. Samsung gyári akkumulátor csere ár: Samsung s4, s5, s6, s6 edge, telefon akku csere ára: 7000Ft- tól, Samsung s7, s7 edge, telefon akku csere ára: 12.000 Ft, Samsung j3, j5, j510, telefon akku csere ára: 7500Ft- tól

Fő profilunk:, törött telefon kijelző javítás, törött telefon kijelző javítás, üvegkarc eltávolítás, telefon üvegcsere, telefon alaplap javítás

 • Bor szállítása

  4900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nagyszerű szakember, kedves beszélgetőpartner! Ajánlom!

Kedves érdeklődő! Kiegészítő szolgáltatásaink:, iphone x akkumulátor csere, telefon töltő javítás, kijelző csere, telefon usb csatlakozó javítás, xiaomi kijelző javítás

Szolgáltatásaink:, telefon törött kijelző javítás, telefon kijelző javítás, telefon akkumulátor csere, törött telefon kijelző javítás, asztali telefon javítás

 • Bor szállítása

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Do reflashing redmi note 8 pro( csak professzionális...

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Amióta a mobil készülékek léteznek, azóta van igény szervizre is. A gyártók, forgalmazók által biztosított kötelező jótálláson túli javításokkal tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni. Forduljon hozzánk bizalommal, ha a jótállási idő lejárt a garanciajegy hiányzik, vagy más egyéb okból nem tudja a jótállást érvényesíteni a meghibásodást kiváltó ok nem tartozik a garanciálisan elfogadható feltételekbe (mechanikai károsodás, beázás stb.) és a gyártó/forgalmazó szervíze elutasította, megtagadta a javítást baleset, egyéb bekövetkezett káresemény miatt Önnek szakvéleményre van szüksége más szervíz nem vállalta a javítást, vagy nem tudták megjavítani a készüléket. Az előforduló hibák száma – a készülékek sokszínűsége miatt – végtelen, de az alábbiakban próbálunk néhány támponttal szolgálni. Ha az Ön esete – úgy érzi – speciális vagy teljes körű információra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot szervízes kollégáinkkal, akik többéves tapasztalattal a hátuk mögött, naprakész információkkal próbálnak segíteni. Az eredményes felmérés és javítás érdekében, kérjük próbáljanak megadni minden szükséges információt a készülékük használatával, a lehetséges kiváltó ok megjelölésével, és a hiba leírásával. Helyszínen, azonnal elvégezhető javítások: Por, szennyeződés eltávolítása a mobil készülék felszínéről, illesztéseiből, a burkolat alól, a kijelzőről, billentyűzetről. Elő- és hátlap, illetve készülékház, billentyűzet cseréje. (Utángyártott és eredeti gyári alkatrészekkel tudjuk elhasználódott, sérült, karcos, bemattult burkolatát cserélni a készüléknek.) Helyszínen megvárható vagy rövid határidővel elkészülő javítások: Szerszám nélkül nem cserélhető készülékburkolatok, billentyűzetek cseréje. Kagyló formájú (szétnyitható) vagy szétcsúsztatható mobil készülékek mechanikájának, szallagkábeljének javítása, cseréje. Sérült, törött LCD kijelzők cseréje. (A készülékek legnagyobb százalékához raktáron tartunk kijelzőket.) Nem- vagy rosszul érintkező billentyűk, vagy bekapcsoló gombok forrasztása. Töltőcsatlakozók kontakthibájának javítása. Recsegő, vagy teljesen elnémult hangszórók, csörgők cseréje. Vibramotorok cseréje. Halk, tompa vagy teljesen néma mikrofonok cseréje. (Ha Önt nem hallják a vonal túlsó végén.) Helyszíni hiba meghatározás után, határidőre elvállalt javítások: Mechanikai behatás vagy beázás, illetve egyéb ismeretlen okok miatt nem bekapcsolható készülékek javítása. Térerőt nem találó, vagy azt elvesztő, nem elérhető mobil készülékek javítása. SIM kártyát / memóriakártyát nem érzékelő mobil készülékek javítása. A normálisnál jóval hamarabb lemerülő (zárlatos) mobil készülékek javítása.

Főbb szolgáltatásaink:, telefon kamera javítás, iphone 6s akkumulátor csere, mobiltelefon javítás, telefon alaplap javítás, üvegkarc eltávolítás

 • Bor szállítása

  5800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Profi, rendezett, gyors, minőségi!!!! Ajánlott 👏👏👏👏

Jó napot! Az én nevem Attila és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: ömlesztett áru fuvarozása kisáruszállítással, ülőgarnitúra elköltöztetése, könyvtár költöztetés 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: lomtalanítás – 2500.-ft/m3 épitési ,bontási törmelék,sitt elszállítás 14000ft/m³ zöld hulladék elszállítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/㎥. Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Bor szállítása

  8000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Meg vagyok elégedve.

Zsolt vagyok és expressz fuvart vállalok! Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: autógumik és felnik szállítása, hűtőszekrény-mosógép szállítás, költöztetés tárolás. Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix autószállítás 180 huf/km autószállítás ára – egy autó esetén 150 ft/km –től, két autó esetén 200 ft/km-től.. Keressen bizalommal!

 • Bor szállítása

  6200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletesen meg voltam elégedve.

Üdvözöllek! Tamás vagyok, fuvarozó. Budapesti vagyok. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. lomtalanítás 3000 ft/m3 építési törmelék - 10000 ft/m3-től konténer – - 67000 ft 8 köbméter Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Bor szállítása

  7500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Elégedett vagyok.

A nevem István. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . 3,5 tonnás autó 2 rakodóval – 7500.-ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra 110 ft/km (nincs óra díj) + rakodó 3000 ft/óra Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Bor szállítása

  6600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Rendben volt minden.

Sziasztok! A nevem Zsolt. A telephelyem Budapest. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Gépjárműveink mind fiatalok és rendzseresen karbantartottak! A nagyon megbízható áruszállító autónak számít. Árak: 5 tonnás autó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra költöztetés – 30000 ft-tól felni (4db) - 10000 ft Nincs kiállási díj. Hivatásunk a költöztetés!

 • Bor szállítása

  7000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Kedves, segítőkész fiatalemberek. Nagyon pozitív a véleményünk. Köszönjük szépen.

Üdvözlöm! Zsolt vagyok, tapasztalt fuvarozó. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. nemzetközi légiszállítás, ló szállítása, kutyakennel ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Az év bármelyik napján kereshetsz. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Az alapdíj: 7,5 tonnás teherautó sofőrrel 8000 ft/óra 10000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 rakodó) teherszállítás - 5500 ft/óra . Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Bor szállítása

  7500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Szuper volt minden

Hello, Tamás vagyok és a fuvarozás a szakmám. Cégem székhelye itt van: Budapest. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. gépjárműipar, ágy, szállítás sérült műszaki cikkek ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Szolgáltatásaink: bárány, fóliazsákos halszállítás, hízótáp Áruházból házhoz ( stb.) Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Gépjárműveink mind fiatalok és rendzseresen karbantartottak! A nagyon megbízható áruszállító autónak számít. A leggyakoribb szolgáltatások és az árak: lakás lomtalanítás 14000 ft/alkalom sittszállítás 14000 ft/egység - 10m³töl nincs fuvardíj növényi zöldhulladékok elszállítás díja – 2500 ft/köbméter Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Bor szállítása

  5900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedett voltam.

László vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: 130 ft/km-től budapesten belül – 8000 ft-tól. Várom megkeresésed!

 • Bor szállítása

  7700 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen elégedett voltam!

Szia, Csaba vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. Keressen bizalommal!

 • Bor szállítása

  6600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Abszolút rendben volt minden. Nagyon elégedett vagyok.

Sziasztok! 😊🙂 Zoltán vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Nagy tapasztalatom van szállítással. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez 5 tonnás teherautó 1 rakodóval 8000 ft/óra költöztetés - 6500 ft/h raklapos áruszállítás, max. 200 kg/raklap-ig – 7500 ft/raklap. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Bor szállítása

  7700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Percre pontosan érkeztek és pillanatok alatt végeztek. Tökéletesen meg voltam elégedve.

Szia! Én László vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Ha költöztetőt-szállítót keres jó helyen jár, tekintse meg referenciáimat és kérjen ajánlatot! Több éve összeszokott kulturált, idegennyelven is beszélő, rutinos csapattal vállalok költöztetést. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: zongora pianínó páncélszekrény szállítás, költöztetés 5m3-100m3 rakterű teherautóval belföldön-külföldön, akvárium költöztetés. Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. 3,5 tonnás autó – 5500.-ft/óra költöztetés - 3500 ft/h csak az autó nem rakodó sofőrrel – fix 5000.- Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Bor szállítása

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Meg voltam velük nagyon elégedve.

Üdv! Attila vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: kamionmentés , bérautó szolgáltalás, traktorszállítás. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000.-ft/óra 9000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 szakember) külföldi fuvar esetén az út költsége - 210 ft/km

 • Bor szállítása

  6100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mindenkinek ajánlom őket! Pontosan érkeztek. Profin, szakszerűen, a nevükhöz méltóan villámgyorsan rámoltak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító bor szállítása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bor szállítása: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a bor szállítása átlagos díja 2800 - 5300 Ft. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi véleményeket?

Budapesten a bor szállítása szolgáltatáshoz már 313 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Budapesten?

Jelenleg 241 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BOR SZÁLLÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek teherszállítót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható teherszállítót hívnod ha erre van szükséged: bor szállítása.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó teherszállító?

Egy jó teherszállító részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: bor szállítása?

A bor szállítása és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy teherszállítót bátran megbízhatsz vele.

Olvas