Virág szállítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 217 teherszállító közül! Korrekt virág szállítás árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környékén található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

33 teherszállító most online

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Bela

Bela

Ma is elvallalom.

Bela

Bela

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a virág szállítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Üdv! Péter vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: fuvarozás Szekszárdon és országosan, tehertaxi olcsón, tv szállítása. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környéki munkavégzésért indítottam. beton elszállítás, konténeres sittszállítás, sövénynyírás is vállalok. 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Virág szállítás

  6700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Megbizhato, segitokesz pontos, udvarias.

Sziasztok! 😊🙂 Aurél vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Nagy tapasztalatom van szállítással. Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! Árak: 3,5 tonnás teherautó sofőrrel 5000.-ft/óra költöztetés - 5500 ft/órától 150 ft/km + rakodó 2500 ft/óra Nincs kiállási díj. Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Virág szállítás

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Igazi profi! Preciz,pontos,segítőkész

Sándor vagyok és teherszállítással foglalkozok. Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 10000.-ft/óra 8500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) gyalogos szolgáltatásban rakodás - 3500 ft/óra. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Virág szállítás

  7100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Tisztességes árképzés.

Zoltán vagyok és expressz fuvart vállalok! Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. A leggyakoribb szolgáltatások és az árak: 5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 9500.-ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra és 50km-es vonzáskörzeten belül - 5500 ft/óra

 • Virág szállítás

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Legjobb költöztető Budapest és környékén. Minden tökéletesen zajlott, negatívum semmi sem volt. Gyors, precíz, pontos munkavégzés, közvetlen, jófej, a probléma megoldásán gondolkozik nem pedig azon, hogy mivel tudná húzni az időt.

Szia, Zoltán vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környéki munkavégzésért indítottam. Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Az árak a következőek: 3,5 tonnás teherautó – 5500.-ft/óra költöztetés - 30000 ft-tól további rakodók – 2500.-ft/óra. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Virág szállítás

  5800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Egy rendkívül barátságos csapatot ismerhettem meg. Szükség esetén ismét őket választom. Kicsit döcögve indult a reggel mert a kocsival műszaki gond adódott, de a kiesett idő természetesen levonódott.

Sziasztok! 😊🙂 Attila vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Cégem székhelye itt van: Budapest. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez lomtalanítás – 3000.-ft/m3 zsákos sittszállítás – 5000 ft/zsák konténer – 4 m3 - 45000 ft-tól. A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Virág szállítás

  7600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Rugalmasak voltak. Jó társaság volt. Udvariasak, tisztelettudóak, türelmesek, a munkát korrektül, precízen végezték el.

Hello, Zoltán vagyok és a fuvarozás a szakmám. A lakhelyem Budapest. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (kecske, kutya szállítás, malac tejpor) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. 7,5 tonnás autó sofőrrel – 9000.-ft/óra tehertaxi - 10000 huf 120 ft/km (nincs óra díj) Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Virág szállítás

  7400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedett voltam. Pontos,megbizható,preciz,igényes ,udvarias munkájában.

Hello, én András vagyok és fuvarozással foglalkozom. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 6000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) költöztetés - 6000 ft/h 8000 ft/óra (csak óra díj, nincs egyéb költség) + kiállási díj. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Virág szállítás

  6900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyengesége nincs Kedves,megbízható!

A megoldások embere vagyok. Budapesten alap munkadíjon felül kiszállási díj nincs. Vidéki kiszállásnál is alacsony. Egyeztetéssel 1 óra alatt, 27 éves szakmai múlttal, garanciával. hívjon, nem fog csalódni. Egyeztetéssel 1 óra alatt. 27 éves szakmai múlttal.

 • Virág szállítás

  3300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Amit telefonon megbeszéltünk, minden úgy történt. Kedves, gyors kiszállás, remek munka. Csak ajánlani tudom

Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Reális árak. Telefonos konzultáció. Helyszíni szerviz.
 • Virág szállítás

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Rengeteg szerelővel próbálkoztunk már, de minegyik kókler volt akit eddig hívtunk. Szomszédom ajánlásával hívtam ki. Hozzáértő, szakmabeli, precíz volt a szerelő úr. Bátran ajánlom mindenkinek.

zakunthos
2 éve

Sándor vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Klíma berendezések telepítésével és javításával foglalkozunk az egész ország területén. Minden szükséges feladatot mi végzünk, így Önnek semmilyen teendője nincsen. Több év garancia.

 • Virág szállítás

  4500 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Pontos ,precíz és tökéletes munkát végeznek ..ráadásul amikorra mondják el is készül a javítás ,nem kell várni:)) Teljes mértékben ügyfélközpontú kiszolgálás! Ha elég a tisztítás, akkor nem cserélik az alkatrészt...csak ajánlani tudom mindenkinek!

Gyula K.
Gyula K. 8900 Zalaegerszeg Online

Gyula vagyok. Mosógép szervíz több, mint 25 éves tapasztalattal! Márkafüggetlen szervíz. 20 éves tapasztalat. Telefonban árat adok. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Virág szállítás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Segítő készek, gyorsak , kedvesek , nagyon jó hely szívesen ajánlom mindenkinek aki arra jár!🙂

Kedves érdeklődő! Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Telefonos konzultáció. MInden hívást felveszünk. Helyszíni szerviz.

 • Virág szállítás

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Pontos és kifogástalan munkát végeznek! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Digitális és analóg fotófelszerelések javítása: fényképezőgépek, videokamerák, objektívek, vakuk stb. Digitális tükörreflexes és tükör nélküli fényképezőgépek mátrixainak professzionális tisztítása (5000Ft-tól). Minőségi és megfizethető, ingyenes diagnosztika. Garancia az elvégzett munkára. Lehetséges futárszolgálat Moszkvába. Együttműködünk a régiókkal.

 • Virág szállítás

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A munkát időben és jó színvonalon végezték el, a jelenlétemben. A váratlanul magas munka- és alkatrészköltségek ellenére a javítás ára nem emelkedett, ami manapság ritka. Mindenkinek ajánlom ezt a mestert és csak egy jó embert.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Szerviz szolgáltatásunk:, telefon adatmentés, telefon hangszóró javítás, telefon usb csatlakozó javítás, telefon kamera lencse javítás, képernyő csere

Munkáim:, samsung telefon üvegcsere, iphone 5s akkumulátor csere, telefon kijelző csere, telefon adatmentés, telefon kamera javítás

 • Virág szállítás

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Ajánlom Igort! Nagyszerű szakember! Gyorsan megbeszéltünk egy időpontot, és időben megérkeztünk. Minden kérdésemben tanácsot adott, és sok hasznos tanácsot adott! Kicseréltem az akkumulátort, kitisztítottam, kicseréltem a tömítést, kitisztítottam a gombot és kitakarítottam a rendetlenséget, amit a másik mester csinált! 10/10!

Üdvözlöm! István vagyok, tapasztalt fuvarozó. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Hétfőtől-vasárnapig! Általában 5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra költöztetés - 5000 ft/h raklapos áruszállítás, max. 150 kg/raklap-ig – 7000 ft/raklap árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Pontos, gyors szállítást garantálok!

 • Virág szállítás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon ajánlom mindenkinek! Nagyon korrekt! Segítőkész.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Szervizünk a javításokat és az általunk beszerzett alkatrészeket 180 napos garanciával adja. Ha 180 napon belül a probléma újra elõjön vagy a cserélt alkatrész nem mûködik megfelelõen, bevizsgálás után díjmentesen javítjuk. Az általad beszerzett, számunkra ismeretlen forrásból származó alkatrészekre sajnos nem tudunk garanciát vállalni. Szoftveres javításkor csak akkor tudunk garanciát vállalni, ha a hiba nem felhasználói eredetû. A készüléken tárolt adataidra próbálunk minél jobban vigyázni, de garanciát a megmaradásukra nem tudunk vállalni, a legjobb, ha készítesz róla biztonsági másolatot.

Főbb szolgáltatásaink:, telefon akkumulátor csere, telefon érintőképernyő javítás, telefon képernyő javítás, samsung telefon üvegcsere, betört telefon kijelző javítás

 • Virág szállítás

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Véresen jó kivitelezés, minden tanácsot megfogadtam. Akkor veszem igénybe a szolgáltatást, amikor szükségem van rá, sokkal kényelmesebb, mint az időpazarlás a szervizekben).

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én András vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Nagy tapasztalatom van szállítással. Az év bármelyik napján kereshetsz. A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: 3,5 tonnás teherautóval 2 rakodóval - 7000 ft/óra bútor házhoz szállítás 13000.-ft-tól raklapos áruszállítás, 100 kg/raklap-ig – 5000 ft/raklap Várom a megbízást!

 • Virág szállítás

  7400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyors és megbizhato

Joe C.
2 éve

Tamás vagyok és teherszállítással foglalkozok. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Az év bármelyik napján kereshetsz. Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000 ft/óra költöztetés 7000 ft/óra, tehertaxi szolgáltatásunk 7000ft/óra díjon történik! olyan személyeknek ajánljuk ahol a család,barátok segítenek a pakolásban. amikor a költöztetésnél mi rakodunk, olyankor egyedi árakat adunk a megrendelőnek! teherszállítás 130 ft/km-től + kiállási díj. Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Virág szállítás

  8000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Szimpatikus hozzá állás és pontosság.

A nevem Krisztián. Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: macskaszállítás, külföldi halszállítás, kutyaház. Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Fuvarozás autószállítás 140 huf/km gépszállítás 20000 huf-tól, egyedi ajánlat alapján Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Virág szállítás

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Technikai akadály volt a megbeszélt időpontban, de rögtön értesített. Amint megoldódott a probléma teljesítette a megbízást.

Hello, én Attila vagyok és fuvarozással foglalkozom. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: lomtalanitás 10000 ft-tól 14000 ft-ig/kiállás építési törmelék - 10000 ft/m3-től konténer – - 67000 ft 8 köbméter

 • Virág szállítás

  7300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom! Megbízható, gyors, precíz és segítőkész volt!

Szia, Gábor vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. A telephelyem Budapest. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: express fuvarozás express fuvar, lakberendezési tárgyak (ágy heverő könyvespolc fotel kanapé komód), nemzetközi konténer szállítás. Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet.

 • Virág szállítás

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Negatívum egyáltalán nem volt. Tegnap hívtam őt a költöztetés miatt, ezeket a sorokat már az új otthonunból írom. Kb a mindent is megoldja. Közvetlen, gyors, precíz, megbízható, segítőkész, jó vele dolgozni. Hálás köszönet mindenért! ❤️ Jó szívvel ajánlom őt!

Canon, Nikon, Sony, Olympus, fujifilm, Panasonic és egyéb fényképezőgépek javítása. Fizetés készpénzzel és banki átutalással. A javítási idők csökkentése érdekében a pótalkatrészek széles választéka.

 • Virág szállítás

  4000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Összességében elégedett vagyok a munkával. Ajánlanám őt barátaimnak és ismerőseimnek. A legfontosabb, hogy nem változtatná meg az ügyfelekkel való munka ezen elveit, és ugyanebben a szellemben folytatná. Inkább nem pirulok el előttük.

Szia, Zsolt vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. visszaszállítás, raktározás, szállítási sérült mosógép is vállalok. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. 5 tonnás teherautóval sofőrrel - 6000 ft/óra költöztetés - 6500 ft/órától 135 ft/km Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Virág szállítás

  8000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt és rugalmas

Ákos vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. A telephelyem Budapest. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. szelektív hulladékszállítás, hivatalos szemétlerakó hely, kézi rakodás ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, nemzetközi áruszállítás, pianínó szállítás, raklapos szállítás. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Még aznap vagy akár azonnal. Hétfőtől-Vasárnapig felár nélkül! Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: 3,5 tonnás autó – 5500.-ft/óra költöztetés - 3500 ft/h további rakodók díja – 2000.-ft/óra. Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Virág szállítás

  6700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Rettentő sokat nevettünk élmény volt velük a költözés! Nagyon kedvesek gyorsak voltak és vigyáztak minden bútorunkra! Ha legközelebb költözünk akkor is csak vele! :D

Szia, János vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: 7,5 tonnás autó sofőrrel – 9000.-ft/óra tehertaxi - 10000 huf 120 ft/km (nincs óra díj). Várom a megbízást!

 • Virág szállítás

  6500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Gyorsak, precízen, igényesek a munkájukat. És nem utolsó szempont hogy kedvesek viccesek :) Mindenkinek ajánlom őket.

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Csaba. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Szolgáltatásaink: zöldhulladék, darabos hulladék elszállítása, hivatalos lerakóba Áruházból házhoz ( stb.) Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. Az árak a következőek: 5 tonnás teherautó sofőrrel 6000 ft/óra költöztetés - 49.990 ft-tól 135 ft/km. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Virág szállítás

  6200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

3 emberrel a nehéz költözést végül legyűrtük. Pontos, megbízható és a nehézségeket abszolút megoldó.

Hello, én László vagyok és fuvarozással foglalkozom. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, express fuvarozás express fuvar, költöztetés, kuka szállítás. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix km díj 170 ft nappali kiszállási díj – 5000 ft. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Virág szállítás

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jó hangulatban telt a költözésünk, viccesek, kedvesek. Iszonyat profi volt a hozzáállásuk, nem volt számukra megoldhatatlan feladat, a legnehezebbeket is mosolyogva hajtották végre. Nagyon hálás vagyok, hogy az új otthonunkhoz ilyen első élmény kötődik. <3

Péter vagyok és expressz fuvart vállalok! Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 6000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) fuvarozás és költöztetés 11000 ft/óra raklapos áruszállítás, max. 150 kg/raklap-ig – 7000 ft/raklap. Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Virág szállítás

  6700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Szívből ajánlom Őket. Megbízható, precíz, emberséges.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító virág szállítás közben Budapesten