Torta szállítása szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 331 teherszállító közül! Korrekt torta szállítása árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

50 teherszállító most online

Gabor

Gabor

A környeken vagyok.

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszallas.

adam

adam

Szállítás 0-24

Mennyibe kerül a torta szállítása Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Mihály vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Torta szállítása

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Csak ajánlani tudom őket. Minden nagyon tökéletes volt. Gyorsan és pontosan dolgoztak.

Sziasztok! 😊🙂 Gyula vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000 ft/óra bútor házhoz szállítás, tehertaxi – 11000 - ft-tól 120 ft/km, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Torta szállítása

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, rugalmas, pontos, alapos és nagyon gyors költözés volt; Minden tökéletes volt. Köszönjük!

Üdvözlöm! János vagyok, tapasztalt fuvarozó. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: szelektív hulladékszállítás, konténer szállítás, fanyesedék elszállítás. furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 12500.-ft/óra költöztetés - 30000 ft-tól 150 ft/km + rakodó 2500 ft/óra Keressen bizalommal!

 • Torta szállítása

  7600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható. Pontos,

Szia, István vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Szolgáltatásaink: lakáskiürítés, konténer rendelés, fanyesedék elszállítás Áruházból házhoz ( stb.) Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Általában 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval - 12000.-ft/óra költöztetés - 5500 ft/h 2 munkatárs (sofőr és rakodó) - 7500 ft/óra árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Torta szállítása

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Minden rendben volt. Kedvesek, segítőkészek, gyorsak és pontosak voltak. István költöztetővel befejeztük a munkát. 10 pontra értékelem őket!

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Tivadar. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: iroda költöztetés, tehertaxi rendelés, tégla szállítás Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix lomtalanítás – 4000 ft/m3 1 m3 inert hulladék – 10000 ft konténer rendelés – 40000 ft/3 köbméteres. Várom a megbízást!

 • Torta szállítása

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Rendben lezajlott a költözés. Bár kissé drágának találtam, de összességében elégedett vagyok! Nagyon nehéz, nagy bútorokat az erkélyen keresztül ügyesen leadták! Köszönöm!

Hello, Csaba vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Ha költöztetőt-szállítót keres jó helyen jár, tekintse meg referenciáimat és kérjen ajánlatot! Több éve összeszokott kulturált, idegennyelven is beszélő, rutinos csapattal vállalok költöztetést. Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: lomtalanítás 12500 ft/kiállás épitési, bontási törmelék, sitt elszállítás 12500 ft/m³ növényi zöldhulladékok elszállítás díja –2500.-ft-tól/köbméter, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Torta szállítása

  7200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Látványosan nem az időhúzásról és a lehúzásról szólt a dolog. Jó szívvel ajánlom őket 👍 Gyorsak és korrektek voltak a srácok. Külön szimpatikus volt, hogy megpróbáltak mindent egy fuvarban elvinni, amiből aztán kettő lett, de csak azért, hogy biztosan ne sérüljön meg semmi

Jó napot! Az én nevem Attila és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. tarifák és tranzitidők lekérdezése, ülőgarnitúra, tégla szállítás is vállalok. stb. Bútor összeszerelést is vállalok! A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: km díj 160 ft gépszállítás – egyedi árképzés alapján Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Torta szállítása

  6600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom! Gyors, korrekt, megbízható!

Szia, Csaba vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. élőállat szállítás, külföldi halszállítás, sertéstakarmány ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Az év bármelyik napján kereshetsz. Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 12000 ft/óra 9000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 szakember) további rakodók díja – 2500.-ft/óra Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Torta szállítása

  7400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

elégedett vagyok az elvégzett munkával. Köszönöm Nagyon kedves, jó csapat.

Sziasztok! 😊🙂 István vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: hagyaték kipakolása, gabona szállítást, hétvégi költöztetés. Vállalom: hagyaték felszámolás, sittszállítás válogatás nélkül, akkumulátor átvétel. Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: 3,5 tonnás autó 6000 ft/óra költöztetés díja 8000.-ft/órától 120 ft/km + rakodó 3000 ft/h Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Torta szállítása

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Flottul mentek a dolgok. Meg voltam elégedve.

Ernő B.
Ernő B. 3109 Salgótarján Online

Tisztelt megrendelők! Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz. Kijelző, akkumulátor és egyéb csere akár azonnal. Vedd igénybe háztól házig futárszolgáltatásunkat. időpont foglalás. szerviz futár.

 • Torta szállítása

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kicsit sokat kellett várni de utána hamar megjött az alkatrész és olcsóbb volt mint gondoltam.

István vagyok. Hűtő fűtő klímaberendezések karbantartásában, tisztításában, javításában profik vagyunk.

 • Torta szállítása

  3700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Én is Elektrolux termékkel fogok hozzájuk fordulni. Kiváncsi leszek az 1-2 nagyon jó minősítés, vagy a sok rosszabb jön be. Előre kijelentem, nem fogok új terméket vásárolni. Az értékelés az árlagot tükrözi.

Üdvözlöm! Csak új alkatrészekkel dolgozunk a gyártó utasításai szerint, írásos garanciával. Garanciát...

 • Torta szállítása

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Segítőkész, ajánlom!

Gábor S.
Gábor S. 8904 Zalaegerszeg Online

Üdv Gábor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Budapest legújabb segélyszolgálata gyorsan és hatékonyan megoldja a problémát. Rendelje meg akkucseréjét online és fizessen egyszerűen bankkártyával kollégánknál. Éjjel-nappal segítünk. Megbízható szakemberek. Év minden napján. Kártyás fizetés.

 • Torta szállítása

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Ilyen jó szervizet eddig még nem láttam, pedig életem hosszú és látáson éles.

Zoltán K.
Zoltán K. 8000 Székesfehérvár Online

Bármilyen összetettségű digitális fényképezőgépek és objektívek javítása és karbantartása. Javítás vagy helyreállítás esések és nedvesség után. Javítások az elvégzett munkára vonatkozó garanciánkkal. Mindezt megfizethető áron. Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk.

 • Torta szállítása

  3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon ajánlom ezt a szakembert, ő egy felelősségteljes mesterember és egy zseni abban, amit csinál. Az úton sok hasznos információ a kamerákról és a különböző cégek termelési megközelítéseiről ;)))) és a javíthatóságról. Szóval köszönöm! Mindenkinek ajánlom őt.

Róbert P.
Róbert P. 4405 Nyíregyháza Online

Szükség esetén feltétlenül szakszervízünkben végeztesse el a javítást, elkerülve ezzel a további kellemetlenségeket és felesleges kiadásokat !

 • Torta szállítása

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

A Canon 550D fényképezőgép leállt, err 01-et mutatott. Sokféle módszerrel próbálkoztam, de semmi sem jött ki. A javítási árak magasak voltak, már elvesztette a reményt, hogy újra akcióban látjuk. De véletlenül rátaláltunk erre az oldalra és erre a szakemberre, aki másodpercek alatt megjavította a kamerát, kiváló minőségben és olcsón.

A javítási munkákat szigorúan a kidolgozott technológiai utasítások betartásával végezzük el. A megjavított készülékeket alapos ellenőrzés és tesztelés után adjuk vissza a tulajdonosának. Kérjük óvja digitális fényképezőgépét a mechanikai behatásoktól és sérülésektől, valamint attól, hogy a készülék vízbe essen. Ezek a leggyakrabban előforduló esetek, amelyek a készülék meghibásodásához illetve a garancia elvesztéséhez vezetnek.

 • Torta szállítása

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon jó mester. Az egészet nagyon gyorsan megcsinálta és kifényesítette. Csak a fényképezőgépemet és az objektívemet tudom használni. Az ár jó volt más stúdiókhoz képest!

Képzett Canon Nikon Sony fényképezőgép javítás. Helyszíni látogatás, első diagnózis a helyszínen. Több mint 7 éves tapasztalat! Munkaidő: Minden nap 9:00-tól 22:00-ig, nincs szabadnap és ünnepnap! Alacsony árak a saját alkatrészraktárnak köszönhetően. Expressz diagnosztika. Ingyenes kiszállítás a megfelelő időben és helyen. Szolgáltatási megállapodás. Fizetés a munka befejezése után. Népszerű szolgáltatások: Lencsetisztítás Tisztítás és portalanítás. Kijelzőcsere/javítás. Rendszerlap javítása. Kijelölés. Illesztőprogramok és szoftverek telepítése. Kikapcsolás. Szétszerelés / tisztítás lpm. Smd elemek javítása.

 • Torta szállítása

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon aggódtam, és nem értettem, hogy tényleg hogyan kellene a kamerát Budapestre küldenem ~150.000-ért hitelre, ezért felvettem vele a kapcsolatot, megbeszéltük az összes részletet, és egy kockázatmentes üzletet kötöttünk.

Varga Tamás
egy éve
György I.
György I. 3141 Salgótarján Online

Digitális és analóg fényképezőgépek alkatrészeinek tisztítása és karbantartása

 • Torta szállítása

  6500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Minden szuper! Az egyik lencsét tisztításra adtam a porból a belsejében. Minőségileg és kevesebb mint egy óra alatt elvégezte a munkát. Ajánlom őt!

István vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Torta szállítása

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan, hatékonyan dolgoztak. Pontosan érkeztek

A nevem Sándor. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran!

 • Torta szállítása

  7000 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Árban is elfogadható. Pontosan érkekeztek,rendben megfelelő módón zajlott a köktöztetés megvoltam elégedve.

Rácz Rita
egy éve

Üdv! Gábor vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: speciális kisáru közúti szállítása, ingyenes helyszíni felmérés fix árajánlat, mosógép szállítása. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (csomagfelvételek ütemezése és kezelése, cégeknek, szállítás sérült műszaki cikkek) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. A leggyakoribb szolgáltatások és az árak: 5 tonnás teherautó 2 rakodóval 9000.-ft/óra 8000 ft/óra (kisebb bútor, 1 rakodó) 130 ft/km + rakodó 2500 ft/óra Keressen bizalommal!

 • Torta szállítása

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Pontosak, gyorsak, profik :)

Hello, én Ottó vagyok és fuvarozással foglalkozom. Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Torta szállítása

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsak és kedvesek voltak a fiúk!

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én László vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000 ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra gyalogos szolgáltatásban rakodás - 3500 ft/óra + kiállási díj. Várom a megbízást!

 • Torta szállítása

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Elégedett vagyok.

Hello, én Árpád vagyok és fuvarozással foglalkozom. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Áraink: lomtalanitás 14000 ft/kiállás építési törmelék – 7500 ft/m3 konténer – 44000 ft 4 köbméter Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség.

 • Torta szállítása

  6300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

A kapcsolat felvétel gyors volt, ha nem is tudott azonnal válaszolni később visszahívott. Pontos, precíz, hibátlanul és szerintem gyorsan végeztek a munkával.

Üdvözlöm! Norbert vagyok, tapasztalt fuvarozó. Budapesti vagyok. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Árak: autószállítás – 100 ft/km-től bikázás 7000 ft Nincs kiállási díj. Hivatásunk a költöztetés!

 • Torta szállítása

  6000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm nekik a munkájukat és szívesen ajánlom őket másoknak is, igazán egérdemlik. Nagyon jó kis csapat. Pontosan érkeztek, keményen dolgoztak és minden problémát kreatívan megoldottak.

Üdv! Az én nevem Ottó és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval 10000 ft/óra költöztetés díja 7500.-ft/óra 120 ft/km + rakodó 3000 ft/h. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Torta szállítása

  7800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Meg voltam elégedve. Teljes mértékben!

Szia, Zsolt vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Vállalom: élő állatok, fuvarozás, költöztetés összepakolással. Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . teherautó sofőrrel 5500 ft/h fuvarozás és költöztetés 11000 ft/óra autógumi (2db) - 4000 ft Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Torta szállítása

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Megköszöntem az eredményt.

A nevem Balázs. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: veszélyes áru fuvarozása kisáruszállítással, építési anyagok (csempe padlólap gipszkarton zsákos anyagok stb), nemzetközi konténer szállítás. Igény esetén csomagolással. Vállalok költöztetést, vagy szállítást bármelyik áruházból ( stb.). Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Torta szállítása

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Minden a legnagyobb rendben zajlott. Köszönöm.

A nevem Rudolf. Budapesti vagyok. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! A leggyakoribb szolgáltatások és az árak: 7,5 tonnás teherautóval sofőrrel - 8000 ft/óra költöztetés – 5500 ft/h közúti teherfuvarozás – 7000 ft/óra Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Torta szállítása

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Minden rendben ment! Köszönöm a fuvart! Gyors, pontos volt a szállitás!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító torta szállítása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Torta szállítása: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a torta szállítása átlagos ára 2800 - 5300 Ft. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - mi alapján választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Budapesten?

Jelenleg 331 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TORTA SZÁLLÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy teherszállító?

Egy teherszállító ezzel a munkával bízható meg: torta szállítása vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi teherszállító?

Egy megbízható teherszállító pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: torta szállítása?

A torta szállítása és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy teherszállítót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas