Fagyasztott áru szállítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 163 teherszállító közül! Korrekt fagyasztott áru szállítás árak — 2800-5300 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

24 teherszállító most online

Lenard

Lenard

Ma is elvallalom.

Lenard

Lenard

A környeken vagyok.

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a fagyasztott áru szállítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Andor, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Cseréld el használaton kívüli mobilodat számodra hasznosabb dologra. Megunt dolgaid új gazdára lelhetnek, így segíthetsz másokon. Fenntartható életmód. Környezetbarát megoldás.

 • Fagyasztott áru szállítás

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Hétvégén leejtettem az iphone készülékemet, még aznap megjavították, csak ajánlani tudom!

Sándor vagyok. Hűtő és Klímatechnikai Berendezések Telepítése, Beszerelése, Javítása és Karbantartása! Klíma Telepítés, Klíma Karbantartás, Klíma Töltés és Szivárgás Vizsgálat Azonnal. Országosan. Korrekt Árak. Profi-Szakszerű Munka. Klíma Fűtésre is.

 • Fagyasztott áru szállítás

  4800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész, hozzáértő szerviz.

Üdvözlet! Zoltán vagyok. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Árak: km díj 170 ft tréleres mentés 120ft/km-től. Nincs kiállási díj. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Fagyasztott áru szállítás

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Mindenkinek ajánlom! Még egyszer köszönöm a munkát! Megbízható, kedves, segítőkész és rugalmas.

Jó napot! Az én nevem Attila és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: autószállítás – 100 ft/km-től bikázás 7000 ft Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Fagyasztott áru szállítás

  6900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Gyorsak, ügyesek, vigyáznak a bútorokra. Jó szívvel ajánlom! Tökéletesen megbízható; profi emberekkel dolgozik. Minden rendben volt.

Üdvözlet! Andor vagyok. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. üvegszállítás, ülőgarnitúra, nagyméretű csomag szállítás ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Vállalok költöztetést, vagy szállítást bármelyik áruházból ( stb.). Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Fuvarozás 3,5 tonnás teherautóval - 5000 ft/óra költöztetés díja 8000.-ft/órától teherszállítás 150 ft/km-től Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Fagyasztott áru szállítás

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, precíz. Csak ajánlani tudom! Nagyon elégedettek voltunk, miután elszállították nekünk az új bútorainkat.

Mátrix tisztítás, fényképezőgépek, objektívek, videokamerák, vakuk javítása. Sony, Nikon, Canon, Hasselblad stb. E. Metro Rechnoi Vokzal, a közelben. Több mint 20 éves javítási tapasztalat. Minőség, gyors, olcsó. Garanciát tartalmaz. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hívjon minket.

 • Fagyasztott áru szállítás

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Az onu-t előnyben részesítve biztos lehetsz benne, hogy a berendezésed egy nagyon tapasztalt mesteremberhez kerül, és a munka jó áron lesz elvégezve!

A nevem László. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. Az alapdíj: 3,5 tonnás autó 6000 ft/óra tehertaxi - 10000 ft/h csak az autó nem rakodó sofőrrel – fix 5000.-. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Fagyasztott áru szállítás

  7900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Mindenkinek ajánlom! Megbízható, jó szakember!

Üdv! Az én nevem Viktor és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Áraink: teherautóval 1 rakodóval - 9000 ft/h költöztetés – 6000 ft/h autó, plusz két rakodó – fix 10000.- Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség. Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Fagyasztott áru szállítás

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon elégedett vagyok! Tökéletes fuvarozó (pedig azt hittem ilyen nincs:))

Hello, Ákos vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapesti vagyok. 20% kedvezmény az alapárakból, bútorok szét- és összeszerelése, szekrény szállítás is vállalok. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Fagyasztott áru szállítás

  7700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom. Korrekt ajánlat, pontos mukavégzés,

Mari Som
2 éve

Üdv! Az én nevem Pál és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! Általában lomtalanítás 3000 ft/m3 zsákos sittszállítás – 5000 ft/zsák konténer – 4 m3 - 45000 ft-tól árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Fagyasztott áru szállítás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nekünk egy 270 kg-os medencét hoztak be és tettek a helyére. Jó szívvel ajánlom őket. Nagyon profi, megbízható csapat. Korrekt, bivalyerős fiúkkal.

Tatabánya dolgozom, megyében is! Gyors és minőségi szolgáltatás. villanybojler szerelés, rejtett költségek nélkül. Szakszerű...

 • Fagyasztott áru szállítás

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Én min. 10e ft-os javításra tippeltem, így meglepett amikor úgy adták vissza a gépet hogy tönkrement a tápkábel, használjak másikat. Ezt nevezem korrekt hozzáállásnak, hiszen simán kicserélhették volna mellé legalább a kondit, hogy meglegyen a haszon, és még én se éreztem volna lehúzva magam.

István, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosó gépek, Mosogató gépek Szárító Gépek, Elektromos Sütők, Főzőlapok Javítása Beüzemelése. Bankkártyás fizetés. Kedvező árak. Szakszerviz.

 • Fagyasztott áru szállítás

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Gyorsan és korrekten szerelnek.

László vagyok. Alkatrészt nem árusítunk. Alacsony ár mellett, gyorsan és jól dolgozunk. Próbálja ki Ön is. Mosógép szervizünkben, javításra a mosógépszerelő kedvezményt ad munkadíjunkból...

 • Fagyasztott áru szállítás

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Elromlott a készüléked? Csak ide hozd! Nekem már (sajnos) 3x volt gondom a Note 10 plus-ommal eddig. 1x előlap és kijelzőcsere. Patent tökéletes munkát végeztek a srácok! Majd most ismét elöjövő hiba a telefonom csatlakozójával...1órán belül azonnal megcsinálják. Hibátlan kiszolgálás hibátlan ügyfélkezelés! Csak ide hozom ezentúl is a készülékem! Ajánlom mindenkinek! Korrektek segítőkészek! Nincs tutyimutyi csinálják megfelelően tökéletesen!

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Fénymásolók, nyomtatók javítása már havi 4.800,- Ft-tól-

 • Fagyasztott áru szállítás

  4200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szuper szakember. Pontos, megbizható, türelmes.Ajánlani tudom mindenkinek!

Analóg és digitális fényképezőgépek szervizelése. Analóg, mechanikus, digitális, bridge, tükörreflexes fényképezőgépek szervizelése, tisztítása és karbantartása

 • Fagyasztott áru szállítás

  5700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Helló, írom ezt a felülvizsgálatot nagy hálával Onu, szakember egy nagybetűvel, mindent minőségileg és a mai napig, nem csalt a pénzért, és cserélje ki, amit kell, nevezetesen a szűrő előtt álló mátrix (a kamera Nikon D7100), bár a legtöbb szolgáltatás, beleértve a hivatalos Nikon azt mondta, hogy meg kell változtatni a mátrix, amely költségek 16 500 Ft + csere.

Attila
2 éve

Objektívek és vakuk szervizelése

 • Fagyasztott áru szállítás

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Azonnal megjavított egy leesett Canon 50mm 1.4-es objektívet, miközben pontosan azonosította, hogy mi volt a meghibásodás, és hol vannak az ilyen objektívek potenciális gyenge pontjai.

Sándor vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: autószállítás – 100 ft/km-től 1600 kg saját tömeg feletti autó km. díja 170 ft/km Várom megkeresésed!

 • Fagyasztott áru szállítás

  6600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Reggel 7re jöttek és 16 körül már végeztek is. (city)ről (city)ra vitték a dolgainkat. Profik voltak. Gyorsan pontosan dolgoztak. 2 rakodó és 1 sofőr(ő volt a főnök) hívtunk és tényleg csak nagyon javasolni tudom hogy őket válassza aki költözni szeretne!!!

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Attila vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Vállalok költöztetést, vagy szállítást bármelyik áruházból ( stb.). Az év bármelyik napján kereshetsz. Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. lakás lomtalanítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/alkalom m3 inert hulladék elszállításának díja – 12000 ft konténer rendelés – 35000 ft-tól Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Várom a megbízást!

 • Fagyasztott áru szállítás

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Bárkinek jó szívvel ajánlom! Ezúton is köszönöm a korrekt, precíz, gördülékeny munkavégzésüket!

Szia, Attila vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Vállalok költöztetést, vagy szállítást bármelyik áruházból ( stb.). Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix autószállítás – 140 ft/km-től tárolás - 1500 ft/nap. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Fagyasztott áru szállítás

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Mindenkinek ajánlom, korrekt, rugalmas, segítőkész! Köszönünk mindent! Tökéletes fuvaros, minden rendben ment!

Sziasztok! 😊🙂 Zoltán vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: élő állat szállítása kisáruszállító gépjárművel, építési anyagok (csempe padlólap gipszkarton zsákos anyagok stb), költöztetés vasárnap Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. típusú kisteherautómmal egészen 3.5 tonnáig vállalok megbízásokat, akár éjszaka is. 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval 10000.-ft/óra költöztetés - 6500 ft/h 120 ft/km + rakodó 2500 ft/óra Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak.

 • Fagyasztott áru szállítás

  6000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Még a 35 fokos melegben is megállás nélkül dolgoztak minden tiszteletem a srácoké.... Minden rendben volt gyorsak és precízek. Ha valaki költözik őket válassza.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Tamás vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. high-tech, tehertaxi olcsón, táskarugós matrac szállítása is vállalok. Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Fagyasztott áru szállítás

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Csak ajánlani tudom! Hibátlan, és korrekt munka, jó áron, szimpatikus rakodókkal.

Jó napot! Az én nevem László és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Vállalom: élő hal szállítás, ló szállítása, malactáp. Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Fagyasztott áru szállítás

  7300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyon kedves és jó szaki! Semmi probléma nem volt a költözésünkkor.

Üdvözöllek! Károly vagyok, fuvarozó. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Teherautóm: furgon Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000 ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra gyalogos szolgáltatásban rakodás - 3500 ft/óra, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet.

 • Fagyasztott áru szállítás

  6600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Minden teljesen törésmentesen érkezett meg új otthonunkba. Nagyon sokat segített nekünk a költözésnél. Köszönjük a segítséget, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Hello, János vagyok és a fuvarozás a szakmám. Cégem székhelye itt van: Budapest. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: teherszállítás, háztartási gépek (hűtő mosógép konyhafelszerelési tárgyak nagyobb szobanövények), mobilház szállítás. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Fagyasztott áru szállítás

  7200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom őket! Költözésünk zökkenőmentesen lezajlott.

Üdvözlöm! Sándor vagyok, tapasztalt fuvarozó. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! stb. Bútor összeszerelést is vállalok! 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 12000 ft/óra költöztetés - 5000 ft/órától teherszállítás - 5500 ft/óra . Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Fagyasztott áru szállítás

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

A költözéstől való félelmeimet kedvesen kezelte, megnyugtatott. Szimpatikus volt, kellemesen elbeszélgettünk.

Üdvözlöm! Tamás vagyok, tapasztalt fuvarozó. Cégem székhelye itt van: Budapest. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: autóvontatás, quadszállítás, országosan darus autómentés Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: autószállítás – 150 ft/km-től szállítás – 200huf/kilométertől egyedi ajánlat alapján Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Fagyasztott áru szállítás

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Mindennel elégedettek voltunk kivéve azt, hogy kértük hogy a munka kezdete előtt határolják be a munkadíjat. Nem sikerült, szerintünk nagy (10000ft) volt az eltérés. Ennek ellenére máskor is nagyon szívesen hívjuk őket, bízva abban hogy legközelebb ezzel sem lesz gond.

Adm DnS
2 éve

Üdvözöllek! Ionel vagyok, fuvarozó. A telephelyem Budapest. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 12000.-ft/óra bútorszállítás – 5500 ft/alkalom raklapos áruszállítás , max. 100 kg/raklap-ig – 5000 ft/raklap Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Fagyasztott áru szállítás

  5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom mindenkinek! A megrendelésünknek megfelelően történt minden. Pontos volt, gyors, körültekintő. Jó árban. És ami nekünk nagyon fontos volt, hogy megbízható!

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Alexandra. Hétfőtől-vasárnapig! Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Árak: 3,5 tonnás autó 2 rakodóval 7500 ft/óra költöztetés országosan - 7500 ft/óra 1 munkatárs (sofőr) - 5500 ft/óra Nincs kiállási díj. Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Fagyasztott áru szállítás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Ezúton is köszönöm Önnek és a fiúknak! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Minden pontosan a megbeszéltek szerint történt. Megbízható, gyors, zökkenőmentes költöztetés, korrekt ár

Hello, én István vagyok és fuvarozással foglalkozom. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. teherautó 2 rakodóval 4500 ft/h költöztetés díja – 8000.-ft/óra (tartalmazza az autót és a sofőrt, aki rakodik) vidékre ford transittal (teherautó) 140,- ft/km Pontos, gyors szállítást garantálok!

 • Fagyasztott áru szállítás

  7200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Ájánlom őket! Korrekt, pontos, megbízható szakemberek!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító fagyasztott áru szállítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fagyasztott áru szállítás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a fagyasztott áru szállítás átlagára 2800 - 5300 Ft. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi értékeléseket?

Budapesten a fagyasztott áru szállítás szolgáltatáshoz már 212 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok teherszállítót Budapesten?

Most 163 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FAGYASZTOTT ÁRU SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek teherszállítót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált teherszállítót keresned akkor, ha erre van szükséged: fagyasztott áru szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi teherszállító segítségét?

Egy megbízható teherszállító a fagyasztott áru szállítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: fagyasztott áru szállítás?

A fagyasztott áru szállítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy teherszállítót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas