Nagyméretű csomag szállítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 246 teherszállító közül! Korrekt nagyméretű csomag szállítás árak — 2800-5300 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

37 teherszállító most online

Richard

Richard

Szállítás 0-24

Gargyan

Gargyan

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a nagyméretű csomag szállítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Hello, Ernő vagyok és a fuvarozás a szakmám. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: lakás lomtalanítás 12000 ft/alkalom építési törmelék – 7500 ft/m3 konténer – 44000 ft 4 köbméter. Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Nagyméretű csomag szállítás

  7100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Megbízhatóság, gyorsaság, precízitás

Bertalan vagyok és expressz fuvart vállalok! A telephelyem Budapest. Ha költöztetőt-szállítót keres jó helyen jár, tekintse meg referenciáimat és kérjen ajánlatot! Több éve összeszokott kulturált, idegennyelven is beszélő, rutinos csapattal vállalok költöztetést. Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. 5 tonnás teherautó 1 rakodóval 8000 ft/óra tehertaxi 9000 ft/h 135 ft/km A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Nagyméretű csomag szállítás

  5200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkész szakember, korrekt

István vagyok és teherszállítással foglalkozok. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez 7,5 tonnás autó sofőrrel 9000 ft/óra költöztetés – 30000 ft-tól 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra. Hivatásunk a költöztetés!

 • Nagyméretű csomag szállítás

  7400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon jó dolgoztak...

Szia, Viktor vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Az év bármelyik napján kereshetsz. Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: lomtalanítás – 3000.-ft/m3 zsákos sittszállítás – 8000 ft/m3 konténer – 6 m3 - 60000 ft-tól. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Nagyméretű csomag szállítás

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Jó munka. Tisztességes hozzáállás

Ferenc vagyok és teherszállítással foglalkozok. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Ha költöztetőt-szállítót keres jó helyen jár, tekintse meg referenciáimat és kérjen ajánlatot! Több éve összeszokott kulturált, idegennyelven is beszélő, rutinos csapattal vállalok költöztetést. Szolgáltatásaink: high-tech, könyvespolc, tv szállítása Áruházból házhoz ( stb.) Az év bármelyik napján kereshetsz. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Az alapdíj: 5 tonnás teherautó 2 rakodóval 9000.-ft/óra költöztetés országosan - 7500 ft/óra 110 ft/km (nincs óra díj) + rakodó 3000 ft/óra. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Nagyméretű csomag szállítás

  7300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, segítőkész és nagyon korrekt áron szállítanak. Nagyon elégedett vagyok velük. Csak ajánlani tudom.

Üdvözöllek! Zoltán vagyok, fuvarozó. Budapesti vagyok. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez 5 tonnás teherautóval sofőrrel - 6000 ft/óra költöztetés - 6500 ft/órától 135 ft/km. Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Nagyméretű csomag szállítás

  7900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Gondolkodás nélkül őt vàlasztanàm, ha újra költözésre kerülne sor. Zoltán költöztetett minket 300 km-re a régi otthonunktól. Maximálisan megvoltunk vele elégedve. Pontosan érkezett a megbeszélt időpontban, szakszerűen elrendezte a bútorokat az autón, hogy épségben érjenek oda. Segített a lepakolásban is. Nagyon segítőkész ember.

A nevem Gábor. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Ha az alábbiakban van szükség segítségre: autómentő bérlés, villás autómentés, gépjármű kárügyintézés. Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Az árak a következőek: lomtalanítás – 2500.-ft/m3 épitési ,bontási törmelék,sitt elszállítás 14000ft/m³ zöld hulladék elszállítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/㎥. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Nagyméretű csomag szállítás

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Minden rendben és gyorsan ment

Zoltán P.
Zoltán P. 3109 Salgótarján Online
Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz, kijelző és akkumulátorcsere akár azonnal
 • Nagyméretű csomag szállítás

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak!

Kérjen minőségi hűtő és fűtő klíma berendezést, telepítéssel, akciós áron, országosan. Légkondicionáló-beszerelés, karbantartás, javítás.
 • Nagyméretű csomag szállítás

  4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Maximális segítő készség és türelem amivel szembesülök minden alkalommal! Köszönöm / Pinkscroll/

Kitti
2 éve

József, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával.

 • Nagyméretű csomag szállítás

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Tegnap este tönkre ment a tv a kislányomnak nem tudott meséjét nézni ezért felhivtam az úriembert vasárnap este mondta vigyem el másnap 17:00 óra után úgy tettem rá egy órára hívott az úriember hogy kész a tévé mehetek érte nagy örömöt szerzet egy három éves kislánynak hálás vagyok neki korrekt megbízható ember nagyon szépen köszönöm neki

Üdvözlöm a profilomon. Mosó gépek, Mosogató gépek Szárító Gépek, Elektromos Sütők, Főzőlapok Javítása Beüzemelése. Bankkártyás fizetés. Szakszerviz. Kedvező árak.

 • Nagyméretű csomag szállítás

  3300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyors és pontos volt. A munkát jól elvégezte. Másnap jelentkezett még, hogy minden rendben van-e. Ajánlom mindenkinek.

Attila vagyok. Gáztűzhely Bekötés Árak. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat.

 • Nagyméretű csomag szállítás

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Magas szakértelem, korrekt ár, gyors munka. Generátor probléma esetén elsőrangú!

József N.
József N. 8019 Székesfehérvár Online

Mátrix tisztítás, fényképezőgépek, objektívek, videokamerák, vakuk javítása. Sony, Nikon, Canon, Hasselblad stb. E. Metro Rechnoi Vokzal, a közelben. Több mint 20 éves javítási tapasztalat. Minőség, gyors, olcsó. Garanciát tartalmaz. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hívjon minket.

 • Nagyméretű csomag szállítás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Mindkét kamerát megjavították. Kiváló munka! Szakember által végzett munka, nincs felesleges mozgás a csavar megtalálása során szétszereléskor és összeszereléskor. Időben, kevesebb, mint a kikötött. Ár, szintén kevesebb, mint az árajánlat! Köszönöm szépen!

Ferenc D.
Ferenc D. 8900 Zalaegerszeg Online

Digitális és analóg fotófelszerelések javítása: fényképezőgépek, videokamerák, objektívek, vakuk stb. Digitális tükörreflexes és tükör nélküli fényképezőgépek mátrixainak professzionális tisztítása (5000Ft-tól). Minőségi és megfizethető, ingyenes diagnosztika. Garancia az elvégzett munkára. Lehetséges futárszolgálat Moszkvába. Együttműködünk a régiókkal.

 • Nagyméretű csomag szállítás

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon köszönöm neki, hogy megjavította a fényképezőgépemet! Mindent megmutatott, mindent elmagyarázott, minden kérdésemre válaszolt, a javítás gyors és jó minőségű, ajánlom őt!

Üdv! Az én nevem István és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Vállalok azonnali, gyors szállításokat: hulladékszállítás, hagyaték felvásárlása, levágott növényzet gyűjtése és elszállítása. Nagy tapasztalatom van szállítással. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Nagyméretű csomag szállítás

  7100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Mindenkinek csak ajánlani tudom a csapatot

Zoltán F.
Zoltán F. 8000 Székesfehérvár Online

Mindenféle fényképezőgép javítás. Objektívjavítás. Objektív beállítása. Optikai tengely kalibrálása. Hurkok cseréje. Lencsecsere. Lencse villog. Tiszta képérzékelő. Objektív tisztítás. Javítás Canon, Nikon, Sony, Sigma, Panasonic, Fujifilm, Olympus, Pentax. Mester javítás fényképezőgépek, objektívek, vakuk és videokamerák több mint 15 éves tapasztalattal. Ingyenes diagnosztika. A javítás megtagadása esetén tartalmazza. 180 nap garancia a javításokra. Nagy pótalkatrész raktár.

 • Nagyméretű csomag szállítás

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szuper mester! Egy óra alatt megjavította a telefonomat. Előtte egy másik szakértőhöz vittem a fényképezőgépemet, aki felesleges javításokra akart rávenni, és ennek megfelelően pénzt is akart fizetni. Most már tudom, hogy szükség esetén kihez kell vinnem a fényképezőgépeimet. Ajánlom őt.

Jó napot! Az én nevem Zoltán és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Szolgáltatásaink: iroda költöztetés, hűtőszekrény-mosógép szállítás, mosógép szállítása Áruházból házhoz ( stb.) Még aznap vagy akár azonnal. Hétfőtől-Vasárnapig felár nélkül! furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez teherautó 2 rakodóval 6000 ft/h költöztetés díja 7500.-ft/óra fagyasztott és hűtött áruszállítás országosan 25000 ft. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Nagyméretű csomag szállítás

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan dolgoztak. A megbeszélt idősávban érkeztek,

Üdvözöllek! András vagyok, fuvarozó. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: km díj – 160 ft szállítás – 200huf/kilométertől egyedi ajánlat alapján. Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Nagyméretű csomag szállítás

  7600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Nem volt olyan amit nem szerettem a munkájában. Pontosan dolgozik.

Niki Sz
2 éve

Hello, Dániel vagyok és a fuvarozás a szakmám. A telephelyem Budapest. Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: lomtalanítás – 3500.-ft/m3 inert hulladék(tiszta sitt,épitési törmelék) elszállítás díja – 10000.-ft/köbméter zöld hulladék elszállítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/㎥, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. Várom megkeresésed!

 • Nagyméretű csomag szállítás

  7200 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Megbizhato pontos, és preciz

Gábor vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Várom a megbízást!

 • Nagyméretű csomag szállítás

  7700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Pontos, korrekt jó csapat! Köszönet és hála! Együtt ünnepeltük az új kenyér ünnepét...természetesen munkával

Sziasztok! A nevem Ernő. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Szolgáltatásaink: visszaszállítás, tehertaxi rendelés, olcsó szállítás Áruházból házhoz ( stb.) Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra költöztetés - 6000 ft/h 150 ft/km + rakodó 2500 ft/óra, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Nagyméretű csomag szállítás

  6000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Ajánlom. Megbeszélteknek megfelelően lebonyolítottuk a költöztetést.

Sziasztok! 😊🙂 György vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Árak: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 10000.-ft/óra bútor házhoz szállítás 12000 ft további rakodók 2800 - ft/óra Nincs kiállási díj. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Nagyméretű csomag szállítás

  7900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors szakemberek. :) Pontos,megbízható, kedves,

Balázs vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: sofőr és 3,5 tonnás teherautó – 7500 forint/óra (minimum díj 3 óra) bútor házhoz szállítás 12000-ft-tól felni (2db) - 5000 ft. Hivatásunk a költöztetés!

 • Nagyméretű csomag szállítás

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Meg voltam elégedve.

Analóg fényképezőgépek javítása

 • Nagyméretű csomag szállítás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Ő egy nagybetűs digitális technikus mester. "Távolról" diagnosztizálta a problémát, ami a javítás során be is igazolódott, ráadásul elfogadható áron.

Sziasztok! A nevem Tibor. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Nagy tapasztalatom van szállítással. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. Teherautóm: furgon Áraink: 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 7000.-ft/óra bútor házhoz szállítás, tehertaxi 12000.-ft-tól felni (2db) - 5000 ft Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség.

 • Nagyméretű csomag szállítás

  5200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nincsenek rejtett költségek. :) Rugalmas, gyors, pontos, összeszokott csapat. Mindennel elégedett voltam.

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Máté. Budapesti vagyok. Ha költöztetőt-szállítót keres jó helyen jár, tekintse meg referenciáimat és kérjen ajánlatot! Több éve összeszokott kulturált, idegennyelven is beszélő, rutinos csapattal vállalok költöztetést. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: teherautóval sofőrrel - 7500 ft/h költöztetés - 5000 ft/h 150 ft/km + rakodó 2000 ft/óra. Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Nagyméretű csomag szállítás

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Minden szuperül gördülékenyen ment. Nagyon pontos, rugalmas.

Sziasztok! A nevem Zoltán. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Általában 7,5 tonnás teherautóval sofőrrel - 8000 ft/óra költöztetés - 30000 ft-tól 135 ft/km árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Nagyméretű csomag szállítás

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Tisztességes

László vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: 7,5 tonnás autó 2 rakodóval – 12500.-ft/óra bútor házhoz szállítás, tehertaxi – 13000.-ft-tól 130 ft/km.

 • Nagyméretű csomag szállítás

  7700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Tisztelettudó

Szia! Én Ferenc vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. közúti kisállat szállítás, lószállító kölcsönzése, sertéstakarmány szállítás is vállalok. Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. 5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra költöztetés - 4500 ft/h autógumi (2db) - 4000 ft + kiállási díj. Várom megkeresésed!

 • Nagyméretű csomag szállítás

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt árat adott. Az emberei pontosak. Kedves, udvarias, gyorsan válaszol.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító nagyméretű csomag szállítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nagyméretű csomag szállítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a nagyméretű csomag szállítás átlagára 2800 - 5300 Ft. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi értékeléseket?

Budapesten a nagyméretű csomag szállítás szolgáltatáshoz már 320 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok teherszállítót Budapesten?

Ebben a pillanatban 246 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést NAGYMÉRETŰ CSOMAG SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy teherszállító?

Egy teherszállító ezzel a feladattal bízható meg: nagyméretű csomag szállítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó teherszállító?

Egy megbízható teherszállító pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: nagyméretű csomag szállítás?

A nagyméretű csomag szállítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy teherszállítót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas