Páncélszekrény szállítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 256 teherszállító közül! Korrekt páncélszekrény szállítás árak — 2800-5300 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

38 teherszállító most online

Peter

Peter

Ingyenes kiszallas.

Janos

Janos

Szállítás 0-24

Gargyan

Gargyan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a páncélszekrény szállítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Tibor M.
Tibor M. 8900 Zalaegerszeg Online

Kedves érdeklődő! Díjtalan kiszállás, 6hó garancia, Háztartási gép szakszerviz. Hivatalos márkaszerviz.

 • Páncélszekrény szállítás

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Gyorsan jelentkeztek az ajánlatkérésemre, és gyorsan is jöttek. Nem tudták a helyszínen javítani, de elvitték és sikerült megjavítani a főzőlap vezérlését.

Üdvözöllek! Márton vagyok, fuvarozó. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: 5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 9000.-ft/óra 8500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) csak az autó nem rakodó sofőrrel – fix 5000.-ft Várom a megbízást!

 • Páncélszekrény szállítás

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Következö alkalomkor is őt keresném. Időben érkeztek.

Pál vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Az év bármelyik napján kereshetsz. Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: 3,5 tonnás teherautó – 5000.-ft/óra bútor házhoz szállítás, tehertaxi 12000.-ft-tól teherszállítás - 5500 ft/óra . Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Páncélszekrény szállítás

  7300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Jó szívvel ajánlom mindenkinek! Hétvégi ajánlatkérés ellenére pár órán belül felvette velem a kapcsolatot és korrekt árajánlatot adott. A fuvart már másnap lebonyolította, kérés nélkül telefonon visszajelzett a fuvar befejeztéről.

Szia! Én István vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Páncélszekrény szállítás

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Gyors, pontos, megbízható, bármit meg lehet beszélni

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Gábor vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. Az alapdíj: lakás lomtalanítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/alkalom m3 inert hulladék elszállításának díja – 12000 ft konténer rendelés – 35000 ft-tól.

 • Páncélszekrény szállítás

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Remek!

Tisztelt megrendelők! Indukciós Főzőlap Szervíz. Milliók bíznak benne.

 • Páncélszekrény szállítás

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Az elmúlt pár napban két alkalommal is igénybe vettük a szolgáltatásokat. Kedves ügyfélkezelés, gyors, szakszerű munka. Ajánlom mindenkinek! Endre

Sziasztok! 😊🙂 László vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: autó bikázás, autóindítás, balesetes autó mentése. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Az év bármelyik napján kereshetsz. Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 7500.-ft/óra költöztetés - 3500 ft/h felni (4db) - 10000 ft, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Páncélszekrény szállítás

  6800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt áron dolgoznak és elvégezték az elvállalt munkát hiba és késedelem nélkül. Minden rendben zajlott, a munka előtt és alatt is mindig elérhetőek voltak, és a kommunikáció is rendben zajlott. Ajánlom őket, és legközelebb is az ő segítségüket venném igénybe.

Csaba vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (akkumolátor újjáélesztés, quadszállítás, indulás azonnal) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Szolgáltatásaink: autógumik és felnik szállítása, ingyenes helyszíni felmérés fix árajánlat, zongora költöztetés Áruházból házhoz ( stb.) Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Páncélszekrény szállítás

  5000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Maradéktalanul teljesítik amit vállalnak.

A nevem Gábor. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. teherautóm mindig kiváló állapotban van. Árak: 7,5 tonnás teherautó sofőrrel – 8000.-ft/óra fuvarozás költöztetés 7000 ft/óra közúti teherfuvarozás – 7000 ft/óra Nincs kiállási díj. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Páncélszekrény szállítás

  5600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

1 napon belül, szombaton (!) elvégezte a munkát, nagyon korrekten,

Ferenc R.
Ferenc R. 8904 Zalaegerszeg Online

A megoldások embere vagyok. Budapesten 2 órán belüli ingyenes kiszálással vállaljuk ariston villanybojlerek szerelését. Munkáinkat teljes körű garanciával, 12 év szakmai tapasztalattal végezzük. Ingyenes kiszállás. 12 év szakmai tapasztalat. Teljeskörű garancia.

 • Páncélszekrény szállítás

  3900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, precíz, megbízható, kedves. Ajánlani tudom mindenkinek!

Üdvözlöm a profilomon. Helyszíni gépjavítás Országosan 6 hónap garanciával akár már ma! Márkafüggetlen szerviz 23 éves tapasztalattal a hét 6 napján. Gyors Javítás Akár Ma. Márkafüggetlen Szerviz. Az Ország Egész Területén.

 • Páncélszekrény szállítás

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Szakértelem, megbízhatóság!

Bármilyen összetettségű digitális fényképezőgépek és objektívek javítása és karbantartása. Javítás vagy helyreállítás esések és nedvesség után. Javítások az elvégzett munkára vonatkozó garanciánkkal. Mindezt megfizethető áron. Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk.

 • Páncélszekrény szállítás

  6600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Bűvészként dolgozom, így lehetne leírni a technikus munkáját. Egy órán belül megoldotta a problémát, és ezzel sok pénzt spórolt meg nekem (tisztelgés a Nikon hivatalos szervizközpontjának). Minden gyorsan, pontosan, pontosan és a költségvetés szerint történik. Bónusz - kellemes kommunikáció és az iroda kényelmes elhelyezkedése. Szívből ajánlom.

Canon, Nikon, Sony, Olympus, fujifilm, Panasonic és egyéb fényképezőgépek javítása. Fizetés készpénzzel és banki átutalással. A javítási idők csökkentése érdekében a pótalkatrészek széles választéka.

 • Páncélszekrény szállítás

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletes kivitelezés. Nemcsak, hogy a diagnosztika után másnap már meg is javították a kamerámat (ami mindössze 12 percig tartott), hanem szó szerint vadonatúj állapotúra is fényezték. Nem ajánlom, hanem ragaszkodom ahhoz, hogy ezzel a mesterrel dolgozzak.

Noel Kos
2 éve

Szia, János vagyok és szállítmányozással foglalkozom. A lakhelyem Budapest. Vállalom: konténeres áruszállítás, lakberendezési tárgyak (ágy heverő könyvespolc fotel kanapé komód), nagycsomag szállítás. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Páncélszekrény szállítás

  7300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Az ajánlata megfelel számomra. A szállítási időpont csak novemberben lesz.

Üdvözlöm! György vagyok, tapasztalt fuvarozó. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: belföldi áruterítés, belföldi árufuvarozás, tv szállítása Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: teherautóval 1 rakodóval - 9000 ft/h költöztetés – 6000 ft/h autó, plusz két rakodó – fix 10000.-.

 • Páncélszekrény szállítás

  7800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Következö alkalomkor is őt keresném. Csak ajánlani tudom. Amiben megállapodtunk azt maradéktalanul betartotta pontos megjelenés precíz munkavégzés.

Zoltán vagyok és teherszállítással foglalkozok. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, nemzetközi költöztetés, bútor házhozszállítás áruházból, költöztetés összepakolással. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 6000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) fuvarozás költöztetés 7000 ft/óra a nehéz tárgyak szállítására egyedi árakat határozunk meg - megbeszélés alapján. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Páncélszekrény szállítás

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló ár érték arány. Rugalmas, segítőkész.

László vagyok és teherszállítással foglalkozok. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (lószállítás, macska szállítás külföldre, kutyaház) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: áruszállítás, cégeknek, szekrény szállítás. Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! Az alapdíj: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval 10000.-ft/óra költöztetés országosan 8500 ft/óra fagyasztott áruszállítás 20000 ft/óra. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Páncélszekrény szállítás

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Rugalmas együttmüködès,Megbízható csapat. Màskor is hozzàjuk fordulok szüksèg esetèn!!!! Csak ajànlani tudom mindenkinek! Köszönöm

Hello, Norbert vagyok és a fuvarozás a szakmám. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Az alapdíj: 3,5 tonnás teherautó – 5500.-ft/óra fuvarozás költöztetés 7000 ft/óra teherszállítás - 7500 ft/óra . Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Páncélszekrény szállítás

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon udvariasak,jókedvűek,viccesek! Bárkinek bátran ajánlom!Nem volt egyszerű költözés,bár mi azt hittük. A folyosó tul keskeny,a bútorok nem fértek ki. De nekik nem okozott nehézséget,szétszerelték,majd később (200 km múlva )újra össze.A plusz kérésekre sem mondtak nemet! Ja,és nem utolsó sorban korrekt árak!

János vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Nagy tapasztalatom van szállítással. Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Páncélszekrény szállítás

  5700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, rugalmass és megbízható! Elégedett vagyok.

Sziasztok! 😊🙂 Attila vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Még aznap vagy akár azonnal. Hétfőtől-Vasárnapig felár nélkül! kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! Árak: autószállítás 180 huf/km autómentő bérlés 20 000 ft/nap 150 000 ft kaució Nincs kiállási díj. Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Páncélszekrény szállítás

  5700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom őket! Abszolút profi munkát végeztek, pontosak voltak, minden szállítandó dologra odafigyeltek, mindezt nagyon szimpatikus stílusban és jó áron.

Sándor vagyok és teherszállítással foglalkozok. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környéki munkavégzésért indítottam. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Vállalok költöztetést, vagy szállítást bármelyik áruházból ( stb.). Teherautóm: furgon autószállítás 150 huf/km sos szervíz 9000 ft-tól Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Páncélszekrény szállítás

  5800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Rugalmas és udvarias,

Richárd vagyok. Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. Országosan. 20 éves tapasztalat. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Páncélszekrény szállítás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Létezik még ilyen? Gyorsan, korrekt áron csinálták meg a Saeco kávégépem, amit máshol horror áron sem sikerült 2 hét alatt. 5 csillag!

Üdv Gábor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. AEG Ariston Bosch Electrolux Indesit LG Samsung Siemens Whirpool Zanussi Javítás. Segítség telefonon 0 Ft. Profi szakszerviz. Kiszállás 0 Ft. Fix áron.

 • Páncélszekrény szállítás

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Megfizethető ár, segítő kész személyzet.

Üdvözlöm! Keresd szakértő csapatunkat a Westenddel szemben a Quadra irodaházban. Adatmentés gyorsan. Keress minket telefonon vagy látogass el üzletünkbe a belváros szívében.

 • Páncélszekrény szállítás

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Fiatalok, udvariasak, korrektek, gyorsak! Ajánlom őket!

Üdvözlet! József vagyok. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: autószállítás – 100 ft/km-től 1600 kg saját tömeg feletti autó km. díja 170 ft/km. Hivatásunk a költöztetés!

 • Páncélszekrény szállítás

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Minden rendben volt. Gyors, pontos, kommunikatív, árban is megfelelő.

Szia, Sándor vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Teherautóm: furgon

 • Páncélszekrény szállítás

  7400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Meg voltam elégedve.

Üdv! Márton vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: veterán autó szállítás, gyűjtőfuvarozás, járműszállítás. Cégem székhelye itt van: Budapest. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! típusú kisteherautómmal egészen 3.5 tonnáig vállalok megbízásokat, akár éjszaka is. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: km díj 180 ft alapdíj – 8000 ft. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Páncélszekrény szállítás

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, korrekt pontos.

Szia! Én Győző vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Cégem székhelye itt van: Budapest. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Teherautóm: furgon Fuvarozás 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 11000.-ft/óra 8500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) teherszállítás - 7500 ft/óra Keressen bizalommal!

 • Páncélszekrény szállítás

  6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Tartotta a megbeszélt időpontokat. Ajánlom! Gyorsan jelentkezett, hamar válaszolt mailben is, korrekt áron dolgozott.

Zsolt vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Még aznap vagy akár azonnal. Hétfőtől-Vasárnapig felár nélkül! teherautóm mindig kiváló állapotban van. Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Páncélszekrény szállítás

  7500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nem problémáznak, ha nincs lift a 4. emeletre (fel), vagy a 2. emeletről (le). Amellett, hogy nagyon erősek, jó kedélyű csapat. Gyorsan reagálnak, mindent is megoldanak, rugalmasak, korrekt ár-érték arányban dolgoznak. Udvariasság, figyelmesség, vevőközpontúság jellemzi Őket. Jó szívvel tudom ajánlani Őket.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító páncélszekrény szállítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Páncélszekrény szállítás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a páncélszekrény szállítás átlagos díja 2800 - 5300 Ft. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható értékeléseket?

Budapesten a páncélszekrény szállítás szolgáltatáshoz már 333 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok teherszállítót Budapesten?

Jelenleg 256 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PÁNCÉLSZEKRÉNY SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy teherszállító?

Egy teherszállító a következő munkával kereshető meg: páncélszekrény szállítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi teherszállító segítségét?

Egy jó teherszállító a páncélszekrény szállítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: páncélszekrény szállítás?

A páncélszekrény szállítás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy teherszállítót bátran megbízhatsz vele.

Olvas