Túlméretes csomag szállítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 282 teherszállító közül! Korrekt túlméretes csomag szállítás árak — 2800-5300 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

42 teherszállító most online

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

A környeken vagyok.

György

György

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a túlméretes csomag szállítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Üdvözlet! Krisztián vagyok. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Az év bármelyik napján kereshetsz.

 • Túlméretes csomag szállítás

  8000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Ajánlom Krisztián urat szállítási költöztetési munkákra! A munkát nagy szakértelemmel végezték el. Mindent alaposan becsomagoltak, és időre érkeztek szállítottak. Az ajánlatkérés és a munka során is nagyon hatékony volt a kommunikáció. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással.

Hello, Balázs vagyok és a fuvarozás a szakmám. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környéki munkavégzésért indítottam. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: baleseti autómentés, mezőgazdasági gép szállítása, teherautó mentés. Igény esetén csomagolással. Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Túlméretes csomag szállítás

  6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt aron dolgoztak, nem eltek vissza a helyzetunkkel es megallas nelkul hoztak vittek a legnehezebb butorainkat, ami ilyen szinten nem is lett volna elvaras felejuk. 3 szakember jott, megbizhato, kemeny munkat vegeztek, csak jot tudok mondani. Kenyszerhelyzetben voltunk, mert a koltozes elotti nap visszamondta az eredeti koltozteto, jottek es elvallaltak, ugy is hogy nehezen fert be nekik az idejukbe, csak hogy segitsenek. Koszonjuk szepen megegyszer, azt kell mondjam, hogy ilyen munka az amit mindenki elvar, ha barmilyen szolgaltatast megrendel.

Üdvözöllek! Zoltán vagyok, fuvarozó. Budapesti vagyok. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (kecske szállítás, haszonállat, nyúlszállítás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: autószállítás – 100 ft/km-től tréleres mentés 120ft/km-től.. Hivatásunk a költöztetés!

 • Túlméretes csomag szállítás

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Korrekten elvégeztek mindent amiben megállapodtunk és számomra ez volt a legfontosabb, bár előzetesen és a helyszínen is kicsit alábecsülték a munka nagyságát,

Szia! Én Mihály vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. A lakhelyem Budapest. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. non-stop autómentés, villás autómentés, traktormentés ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. Az árak a következőek: 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 7500.-ft/óra pianinó szállítás – 24000.-ft-tól autógumi (2db) - 4000 ft. Keressen bizalommal!

 • Túlméretes csomag szállítás

  6200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Egy egész lakást kellett teljesen ki pakolni,át költöztetni egyik városból a másikba,harmadik emeletről pakoltak gyorsan,precízen,nekünk semmit nem kellett csinálni!!! Csak ajánlani tudom,szuperek voltak! Nagyon profik!!!

Viktor vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Nagy tapasztalatom van szállítással. Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000 ft/óra költöztetés 7000 ft/óra, tehertaxi szolgáltatásunk 7000ft/óra díjon történik! olyan személyeknek ajánljuk ahol a család,barátok segítenek a pakolásban. amikor a költöztetésnél mi rakodunk, olyankor egyedi árakat adunk a megrendelőnek! teherszállítás 130 ft/km-től. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Túlméretes csomag szállítás

  7900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Ha legközelebb is lesz feladat, ami a profiljukba vág, mindenképpen őket fogom először keresni. Szimpatikus és nagyon jó hangulatú sapat. Jó volt velük dolgozni, ami bevállaltak, az maradéktalanul megcsinálták még a felmerült nehészségek ellenére is.

Hello, Gyula vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Szolgáltatásaink: express fuvarozás express fuvar, külső mobil lift bérlés, fémhulladék szállítás Áruházból házhoz ( stb.) Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: km díj 180 ft várakozási díj óránként 1500 ft Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Túlméretes csomag szállítás

  6700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Az előre be nem tervezett munkákat azonnal vállalták. Kedvességük, humoruk, emberszeretetük megerősített a választás helyességében. Megbízható, pontos, rendkívül óvatos és figyelmes csapat volt. Teherbírásuk, gyorsaságuk figyelemre méltó. Korrekt áron dolgoztak. Remek csapat, mindenkinek ajánlom.

Üdvözlet! Dániel vagyok. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. 3,5 tonnás teherautóval - 5000 ft/óra 7500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) autógumi (2db) - 4000 ft + kiállási díj. Várom megkeresésed!

 • Túlméretes csomag szállítás

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom. Gyors, megbízható munkát végzett!

Zoltán vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: személyre szabott tarifák, vagonozás, túlméretes szállítás. Igény esetén csomagolással. Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, bárány, szabvány box, kutyamentés. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Az árak a következőek: 5 tonnás autó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra tehertaxi - 10000 huf 8000 ft/óra (csak óra díj, nincs egyéb költség). Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Túlméretes csomag szállítás

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Óriási segítség voltak és köszönöm a munkájukat. Nagyon kedves és megnyerő hangú úriember. Mindenki normális volt, és gyorsan, precízen dolgoztak.

Gábor vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Nagy tapasztalatom van szállítással. Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. autószállítás 130 huf/km helyszíni segítségnyújtás 6000 ft-tól Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Túlméretes csomag szállítás

  6600 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Rendben zajlott minden.

A megoldások embere vagyok. Klíma javítás /szerelés /beszerelés /töltés / karbantartás /tisztítás? Hívjon bizalommal! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke.

 • Túlméretes csomag szállítás

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Egy olyan régi MacBook Air javításával kerestem fel a szervizt, amiről egy évvel előtte már teljesen lemondtam. Ennek ellenére készségesen a rendelkezésemre álltak, minden kérdésben szívesen segítettek. Végül a gépemet minden elvárásomat felülmúlva sikerült megjavítaniuk. Mind a szervizelési idő, mind az előzetes költségek tekintetében tökéletesen tartották a megbeszélteket. Szaktudásuk és közvetlen, ügyfélbarát kiszolgálásuk miatt mindenkinek csak ajánlani tudom a szolgáltatásaikat.

A megoldások embere vagyok. TV javítás akár a helyszínen is, garanciával. 20% nyugdíjas kedvezmény! Hétvégén is hívható.

 • Túlméretes csomag szállítás

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon profi csapat, a kiszolgálás, a szakértelem messze kimagasló! Szívből ajánlom őket !

Fényképezőgép tartozékainak és kiegészítők karbantartása és tiszítása. Fényképezőgépek, objektívek, távcsövek tisztítása és karbantartása.

 • Túlméretes csomag szállítás

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

A fényképezőgépem teljesen tönkrement, és sikerült neki pillanatok alatt és nagyon kedvező áron visszahoznia az életbe) Nagyon élveztem az ügyfélszolgálatát. Ajánlom!

Szekszárd dolgozom, megyében is! A gépek zöme a helyszínen javítható, de szükség esetén cseregépet adunk. Keressen minket! Szakértelmünket és tudásunkat mi sem bizonyítja jobban, mint partnereink...

 • Túlméretes csomag szállítás

  4900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Mindenképp érdemes volt megkeresnem a szervízt. Olcsón és aránylag gyorsan megjavították a fúrógépemet. Pedig már majdnem vettem egy újat...

Digitális és analóg fényképezőgépek szervizelése több mint 40 éve

 • Túlméretes csomag szállítás

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A munkát lemondták, saját kezűleg oldották meg. Mindazonáltal köszönöm a gyors visszajelzést és az eredetileg feltételezett munka humánus költségét :)

Attila, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Reális árak. Helyszíni szerviz. Telefonos konzultáció. Gyors kiszállás.

 • Túlméretes csomag szállítás

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, szakszerű kiszolgálás. Segítőkészség. Meg voltam elégedve.

Üdv Radován vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Javítás esetén Díjtalan Kiszállás kedvező Ár Garancia Megbízhatóság Profi Munka.

 • Túlméretes csomag szállítás

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm a korrekt hozzáállást. Meglepő volt ahogy a műszaki részt rendezték. Teljesítés előtt visszakérdeztek a gép pontos tipusára /adattábla fotó/ és csak annak azonosítása után intézték a szállítást. korrekt fizetési feltétetelek. Pontos szállítás. Úgy gondolom, hogy a vevő kiszolgálása megérdemli az öt csillagot.

Elektro
2 éve

Canon, Nikon, Sony, Samsung, Pentax és egyéb DSLR fényképezőgépeket javítunk. Javítunk tükörreflexes fényképezőgépeket, Canon, Nikon, Sony, Samsung, Pentax, stb. Flash helyreállítás vagy csere. Javítsa vagy cserélje ki a kártyahelyet Kijelző csere Rendszerlap javítás. A tok alkatrészeinek javítása Pzc-mátrix tisztítása A készülék átfogó tisztítása Vaku, beállítás Beállítás Beállítás Beállítás. Fókuszáló képernyő javítása, cseréje. Az optikai kereső javítása/cseréje Záregység.

 • Túlméretes csomag szállítás

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Az ok: az áramköri lapomat egy hivatalos műhelyben cseréltettem ki. Kérdezheted, miért vagyok ilyen biztos benne? Otthagytam a címkéket, és amikor megkaptam a gépet, elfelejtettem őket, és csak otthon figyeltem rájuk - de már túl késő volt.....

Jöjjön el hozzánk és szeretett készülékét ingyenesen bevizsgáljuk, majd árajánlatot adunk Önnek! Amennyiben nem kéri a javítást, abban az esetben sem kell kifizetnie a bevizsgálást!

 • Túlméretes csomag szállítás

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon gyorsan és jó minőségben megjavította a Nikon d700-as fényképezőgépemet, mindent elmagyarázott és megmutatott! Köszönöm szépen, újra felveszem vele a kapcsolatot :)

Üdv! Az én nevem Richárd és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Az év bármelyik napján kereshetsz. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 7000.-ft/óra tehertaxi - 10000 huf 115 ft/km (nincs óra díj). Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Túlméretes csomag szállítás

  7600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Mindenképpen ajánlani tudom. Nagyon készséges, udvarias, gyors, rugalmas, megbízható.

Csaba vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Teherautóm: furgon 3,5 tonnás teherautó – 5000.-ft/óra 8500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) fagyasztott áruszállítás 20000 ft/óra Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Túlméretes csomag szállítás

  7900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

rendkívül jól szervezett munkavégzés gyors, pontos,

A nevem Sándor. Budapesti vagyok. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 6000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) költöztetés - 6000 ft/h 8000 ft/óra (csak óra díj, nincs egyéb költség) + kiállási díj.

 • Túlméretes csomag szállítás

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

pontos, precíz

Zoltán vagyok és teherszállítással foglalkozok. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! Gépjárműveink mind fiatalok és rendzseresen karbantartottak! A nagyon megbízható áruszállító autónak számít. Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Túlméretes csomag szállítás

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, gyors, tisztességes, szakszerű

Sziasztok! 😊🙂 József vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. teherautóm mindig kiváló állapotban van. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: autószállítás 140 huf/km gépszállítás 20000 huf-tól, egyedi ajánlat alapján. Hivatásunk a költöztetés!

 • Túlméretes csomag szállítás

  6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Rendben volt minden

Üdvözöllek! Tibor vagyok, fuvarozó. A telephelyem Budapest. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. Fuvarozás 5 tonnás autó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra költöztetés – 30000 ft-tól felni (4db) - 10000 ft Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Túlméretes csomag szállítás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom őket. Gyorsan és pontosan dolgoztak.

Jó napot! Az én nevem Ábel és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. A lakhelyem Budapest. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! Árak: 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 7500.-ft/óra 8500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) 120 ft/km (nincs óra díj) Nincs kiállási díj. Várom a megbízást!

 • Túlméretes csomag szállítás

  7700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias team. gyors es ugyes koltozes.

Sándor vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, hagyaték kipakolása, cégeknek, szekrény szállítás. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! teherautóm mindig kiváló állapotban van. A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: 5 tonnás autó 1 rakodóval 8500 ft/óra bútorszállítás - 5000 ft-tól üvegszállítás ára teherautóval felépítménnyel - 5500 ft/óra Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Túlméretes csomag szállítás

  6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Tökéletes, udvarias és pontos munka

Imre vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Budapesti vagyok. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 12000 ft/óra költöztetés – 6500 ft/h további rakodók díja – 2800.-ft/óra. Várom megkeresésed!

 • Túlméretes csomag szállítás

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Óvatosan profin szállítottak. Nagyon precízek voltak és rugalmasan megtudták oldani a problémát is ami felmerült közben.

Üdv! Az én nevem József és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! A lakhelyem Budapest. 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Várom a megbízást!

 • Túlméretes csomag szállítás

  7100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, udvarias, gyors, segítőkész

Üdvözlet! András vagyok. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: autószállítás, off road autómentés, kisteherautó mentés Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Túlméretes csomag szállítás

  7600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek!!! Ár-érték arány kiváló!! :) Kedves hozzáállás, azonnali ajánlat tétel, ami nagyon korrekt volt. A munkát szinte óramű pontossággal végezte el a csapat. Minden úgy történt, ahogy kértem. Semmit nem törtek el vagy rongálódott meg.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító túlméretes csomag szállítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Túlméretes csomag szállítás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a túlméretes csomag szállítás átlagos díja 2800 - 5300 Ft. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - mi alapján választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Budapesten?

Ebben a pillanatban 282 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÚLMÉRETES CSOMAG SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek teherszállítót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált teherszállítót hívnod ha a következőre van szükséged: túlméretes csomag szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a teherszállító?

Egy megbízható teherszállító részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha teherszállítót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas