Gyepszőnyeg szállítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 333 teherszállító közül! Korrekt gyepszőnyeg szállítás árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

50 teherszállító most online

Bela

Bela

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gyepszőnyeg szállítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Péter vagyok. Rövid, akár egy órán belüli határidővel, élettartam-és árgaranciával. Foglalj időpontot! Kimagasló alkatrész készlet és feltétel nélküli precizitás. Minőségi Alkatrészek. Akár 1 Órán Belül. Árgarancia. Magas szakértelem. Élettartam Garancia. Szerviz futár.

 • Gyepszőnyeg szállítás

  3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Precíz, korrekt és segítőkész dolgozók. Bármilyen szakmai és gyakorlati kérdésre szakszerű választ kaptam. Jó volt náluk vásárolni. Csak így tovább!!!

Jó napot! Az én nevem Tamás és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, autóvontatás, bérautó szolgáltalás, jól felszerelt autómentő. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. teherautóm mindig kiváló állapotban van. Az árak a következőek: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval 10000.-ft/óra költöztetés - 6500 ft/h 120 ft/km + rakodó 2500 ft/óra. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Gyepszőnyeg szállítás

  7600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Tartották az időt, rendben folyt le minden munka.

Üdvözöllek! Róbert vagyok, fuvarozó. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Áraink: sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 6000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) bútor házhoz szállítás, tehertaxi – 11000 - ft-tól 2db gumi felnivel - 8000 ft Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Gyepszőnyeg szállítás

  7800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Príma munka!

Szia! Én Mihály vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. csomagfelvételek ütemezése és kezelése, szállítmányozás, csomag szállítás is vállalok. Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: hagyaték kipakolása, délutáni és éjszakai költöztetés, túlméretes csomag szállítás Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000.-ft/óra fuvarozás és költöztetés 11000 ft/óra felni (4db) - 10000 ft, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Gyepszőnyeg szállítás

  6200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Lojálisak.

Reg Ermi
2 éve

Gábor vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. zongora pianínó páncélszekrény szállítás, jakuzzi szállítás, költöztetés rakodás ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá.

 • Gyepszőnyeg szállítás

  7100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Köszönöm a munkájukat.

Hello, György vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Vállalok költöztetést, vagy szállítást bármelyik áruházból ( stb.). Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: 120 ft/km-től az árak a gépjármű problémájának függvényében kerül kiszámításra.. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Gyepszőnyeg szállítás

  6700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Profi munka.

Jó napot! Az én nevem Tamás és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! Hivatásunk a költöztetés!

 • Gyepszőnyeg szállítás

  6400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Az egyeztetett dolgok történtek. A szállítás is megfelelt nekem.

Üdvözlöm! László vagyok, tapasztalt fuvarozó. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környéki munkavégzésért indítottam. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (megbízólevél, 0-24 kutyaszálíltás, sertéstakarmány) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, autó bikázás, autóindítás, balesetes autó mentése. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Az árak a következőek: lomtalanitás – 2000.-ft/m3 vagy megegyezés szerint. zsákos sittszállítás – 2500 ft/zsák konténer – 8 m3 - 67000 ft. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Gyepszőnyeg szállítás

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nincs panaszom.

Kedves érdeklődő! Kérje munkatársaink segítségét.

 • Gyepszőnyeg szállítás

  3800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Csak ajánlani tudom! Abszolút 5 csillag! Precíz, megbízható jó áron dolgozó szakember.

Ferenc S.
Ferenc S. 3100 Salgótarján Online

Tisztelt Érdeklődő! Vállaljuk háztartási gépek teljeskörű szerelését, javítását. Hívjon minket bizalommal! Szerelő, gyors és pontos munkavégzés. Ingyenes kiszállással.

 • Gyepszőnyeg szállítás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Mindent elmagyarázott. Segítőkész szakember. Ajánlom

Csaba vagyok. Országosan! Gyors és precíz munka, sokéves tapasztalattal! Indesit Ariston Gorenje Bosch Zanussi Electrolux Szakszerviz.

 • Gyepszőnyeg szállítás

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Ma voltak nálam, és csak ajánlani tudom mindenkinek!

Tisztelt megrendelők! Fő profilunk:, iphone 6s akkumulátor csere, iphone 8 plus akkumulátor csere, törött telefon kijelző javítás, iphone 8 akkumulátor csere, telefon lcd kijelző javítás

Munkáim:, iphone 11 akkumulátor csere, xiaomi kijelző javítás, telefon üvegcsere, telefon lcd kijelző javítás, iphone x akkumulátor csere

 • Gyepszőnyeg szállítás

  4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Minden nagyszerű. Az ezermester takaros és figyelmes a részletekre. Ingyenesen megtisztította a hangszóróit. Nagyon ajánlom.

Péter M.
Péter M. 3100 Salgótarján Online

Cégünk márkaszervizek megbízhatóságával, ugyanakkor rövidebb határidővel és költséghatékonyan végzi számos jól ismert gyártó (NIKON, SONY, CANON, PANASONIC, FUJI, OLYMPUS, PENTAX) digitális fényképezőgép és objektív javítását. Keressen minket bizalommal!

 • Gyepszőnyeg szállítás

  4900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon okos szakember, profi és egyszerűen csak pozitív és kedves ember. Mindenkinek ajánlom őt, ha fotós felszerelés javításáról van szó!

Cégünk 1996. óta foglalkozik fényképezőgépek és egyéb fotótechnikai eszközök, diavetítők javításával Cégünk fotó tartozékok értékesítésével is foglalkozik.

 • Gyepszőnyeg szállítás

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű munkát végzett, mindent egy nap alatt csinált, annak ellenére, hogy sokáig nem tudtam használni a fényképezőgépemet. Senki sem tudta kitalálni, mi a probléma. Nagyon köszönöm a minőségi kivitelezést a garanciával együtt. Ha bármilyen problémám lesz, újra kapcsolatba fogok lépni vele. nagyon udvarias, pontos és telefonon tájékoztatott, amint a gépet megjavították. Köszönjük szépen!

A javítási munkákat szigorúan a kidolgozott technológiai utasítások betartásával végezzük el. A megjavított készülékeket alapos ellenőrzés és tesztelés után adjuk vissza a tulajdonosának. Kérjük óvja digitális fényképezőgépét a mechanikai behatásoktól és sérülésektől, valamint attól, hogy a készülék vízbe essen. Ezek a leggyakrabban előforduló esetek, amelyek a készülék meghibásodásához illetve a garancia elvesztéséhez vezetnek.

 • Gyepszőnyeg szállítás

  5900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A diagnosztikát ingyen végezte el. A villanymotor cseréjét eredményezte 18000 Ft körül. A javítás túl drága volt, visszautasítottam. összeszerelte az objektívet, és visszaküldte.

Norbert N.
Norbert N. 3104 Salgótarján Online

Analóg fényképezőgépek javítása

 • Gyepszőnyeg szállítás

  6900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyszerű mesterember, a jelenlétemben javította meg, bár el kellett mennem egy javítóműhelybe. De 5500 Ft-tal kevesebbet, mint amit a többiek ajánlottak!

Üdv! Gábor vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: konténeres szállítás, konténeres szemét, avar gyűjtés. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 12500.-ft/óra fuvarozás és költöztetés 11000 ft/óra teherszállítás 150 ft/km-től + kiállási díj. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Gyepszőnyeg szállítás

  7400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Jó munka volt.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én József vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: romlandó áruk, gabona szállítást, költöztetés rakodás. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Gyepszőnyeg szállítás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Ez egy jó munka volt.

Szia, Mihály vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: 3,5 tonnás teherautó 5000 ft/óra költöztetés díja 7500.-ft/h raklapos áruszállítás, max. 200 kg/raklap-ig – 7500 ft/raklap. Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Gyepszőnyeg szállítás

  6900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nem lehet panaszom.

A nevem Rolland. A lakhelyem Budapest. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Még aznap vagy akár azonnal. Hétfőtől-Vasárnapig felár nélkül! Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. teherautó sofőrrel 5500 ft/h bútor házhoz szállítás 12000 ft 120 ft/km (nincs óra díj) Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Gyepszőnyeg szállítás

  7600 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Minőségi munka.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Ferenc vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: kamionmentés , mezőgazdasági gép szállítása, lerobbant jármű szállítás. Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Teherautóm: furgon Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Gyepszőnyeg szállítás

  6300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Okés volt minden.

Misi Sz
2 éve

Üdvözlet! Csaba vagyok. Budapesti vagyok. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix autószállítás -130 ft/km-től autó bikázás budapest – 6000 ft-tól. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Gyepszőnyeg szállítás

  7100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Terv és kivitelezés ugyan az, amit beszéltünk.

Jó napot! Az én nevem Lázár és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: szállítási eszközök, teherfuvarozás, építőanyag szállítás. Igény esetén csomagolással. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 5 tonnás teherautó 2 rakodóval 9000.-ft/óra bútor házhoz szállítás, tehertaxi 12000.-ft-tól további rakodók 2800 - ft/óra, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Gyepszőnyeg szállítás

  7700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Megbeszéltük, és ők kivitelezték.

Hello, Ákos vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (veszélyes áruk, szállítmányozás, fagyasztott áru szállítás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Szolgáltatásaink: teherszállítás, háztartási gépek (hűtő mosógép konyhafelszerelési tárgyak nagyobb szobanövények), mobilház szállítás Áruházból házhoz ( stb.) Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Gyepszőnyeg szállítás

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

100%-os munka.

Hello, Gábor vagyok és a fuvarozás a szakmám. A telephelyem Budapest. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Ha az alábbiakban van szükség segítségre: kutyataxi, haltelepítés, takarmány. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez 5 tonnás autó 1 rakodóval 8500 ft/óra bútorszállítás - 5000 ft-tól üvegszállítás ára teherautóval felépítménnyel - 5500 ft/óra. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Gyepszőnyeg szállítás

  6300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Elégedettségi szintem maximális.

skyredox
2 éve

Sziasztok! 😊🙂 Károly vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. lomtalanítás - 2000 ft/m3 sittszállítás 14000 ft/egység - 10m³töl nincs fuvardíj növényi zöldhulladékok elszállítás díja – 2500 ft/köbméter + kiállási díj. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Gyepszőnyeg szállítás

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Jó volt velük dolgoztatni.

Hello, János vagyok és a fuvarozás a szakmám. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. autóvontatás, félretankolás esetén segítség nyújtása, helyszíni defektjavítás ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 7,5 tonnás teherautóval sofőrrel - 8000 ft/óra költöztetés – 5500 ft/h közúti teherfuvarozás – 7000 ft/óra, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. Hivatásunk a költöztetés!

 • Gyepszőnyeg szállítás

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Időben jöttek, tudták, hogyan kell pakolni.

Üdv! Az én nevem László és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval 10000 ft/óra bútorszállítás - 6000 ft/alkalom raklapos áruszállítás, max. 100 kg/raklap-ig – 6000 ft/raklap, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. Pontos, gyors szállítást garantálok!

 • Gyepszőnyeg szállítás

  5700 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Maximális elégedettség.

Sziasztok! 😊🙂 András vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. hulladéklerakási igazolás, konténer kihelyezés, tuskómarás ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Az év bármelyik napján kereshetsz. Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Gyepszőnyeg szállítás

  7000 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Az utolsó pillanatban hívtuk őket. SOS kellettek! Jöttek is. Egy rugalmas, segítőkész csapat. Sajnos a sietségükben pár dolgot elfelejtettek hozni, de ezzel együtt is, elégedettek voltunk!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító gyepszőnyeg szállítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gyepszőnyeg szállítás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a gyepszőnyeg szállítás átlagos ára 2800 - 5300 Ft. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok igazi véleményeket?

Budapesten a gyepszőnyeg szállítás szolgáltatáshoz már 433 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok teherszállítót Budapesten?

Ebben a pillanatban 333 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GYEPSZŐNYEG SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy teherszállító?

Egy teherszállító a következő feladattal bízható meg bátran: gyepszőnyeg szállítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi teherszállító?

Egy jó teherszállító részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: gyepszőnyeg szállítás?

A gyepszőnyeg szállítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy teherszállítót nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas