Teherszállítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 168 teherszállító közül! Korrekt teherszállítás árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

25 teherszállító most online

György

György

Szállítás 0-24

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a teherszállítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Zsolt vagyok és teherszállítással foglalkozok. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Gépjárműveink mind fiatalok és rendzseresen karbantartottak! A nagyon megbízható áruszállító autónak számít. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: lomtalanítás 12000 ft/kiállás inert hulladék(tiszta sitt,épitési törmelék) elszállítás díja – 10000.-ft/köbméter zöld hulladék elszállítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/㎥. Várom megkeresésed!

 • Teherszállítás

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Az elszámolás nagyon korrekt volt. Jó kiállású, egyenruhás rakodók jöttek egy jó nagy autóval, amire mindenem felfért. A szolgáltatás színvonala nem látszott a végösszegen.

Hello, én István vagyok és fuvarozással foglalkozom. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: személyre szabott tarifák, vagonozás, túlméretes szállítás. Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Az árak a következőek: 3,5 tonnás autó 6000 ft/óra 8000 ft/óra (kisebb bútor, 1 rakodó) teherszállítás 120 ft/km-től. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Teherszállítás

  6800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyöngyszem az Önök csapata eben a mai világban, mert igazán azt éreztük, fontosak vagyunk. Szívből fogom ajánlani Önöket mindenkinek! Ezúton szeretnénk megköszönni a gyors, pontos és lelkiismeretes munkát Önöknek. Még ezzel a kis tehertaxi megbízással is, bátran ajánlom Önöket.

A nevem Richárd. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá.

 • Teherszállítás

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Richárdék munkájával nagyon elégedettek voltunk

Sziasztok! A nevem István. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. típusú kisteherautómmal egészen 3.5 tonnáig vállalok megbízásokat, akár éjszaka is. Az árak a következőek: lomtalanítás - 2500 ft/m3 építési törmelék –10000 ft/m3 konténer – 58000 ft 6 köbméter. Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Teherszállítás

  6800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Az anyagiakat mindig a megbeszéltek alapján rendeztük. Soha semmi probléma nem volt. Több éve dolgozunk együtt. Mindig kész volt időre a munka, amit kiválóan végzett el.

A nevem Attila. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környéki munkavégzésért indítottam. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: veterán autó szállítás, villás autómentés, autómentés európában. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Áraink: 3,5 tonnás teherautó 5000 ft/óra költöztetés – 6500 ft/h 130 ft/km + rakodó 2000 ft/óra Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Teherszállítás

  5700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Határidőt betartja, pontos, megbízható. Attila, Budapessemmi rossz szavam nem lehet rá, minden mindig a megbeszéltek szerint történik.

Jó napot! Az én nevem Ferenc és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: express fuvarozás express fuvar, csomagolóanyag kiszállítás, túlméretes szállítás. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Az év bármelyik napján kereshetsz. A leggyakoribb szolgáltatások és az árak: 7,5 tonnás autó sofőrrel 9000 ft/óra költöztetés - 5000 ft/órától a nehéz tárgyak szállítására egyedi árakat határozunk meg - megbeszélés alapján. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Teherszállítás

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható partner. Meg vagyok elégedve munkájával.

Üdvözlöm! Barnabás vagyok, tapasztalt fuvarozó. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: hagyaték kipakolása, magánszemélyeknek, mobilház szállítás kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez autószállítás 150 huf/km gépszállítás – egyedi árképzés alapján. A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Teherszállítás

  5300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Rendben, időbe és sértetlenül leszállítja a dolgokat. Amibe megegyezünk azt betartja, ha bármi közbejön szól. Folyamatos a kommunikáció.

Hello, én István vagyok és fuvarozással foglalkozom. Cégem székhelye itt van: Budapest. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: veszélyes áruk, szállítmányozás, fagyasztott áru szállítás. Igény esetén csomagolással. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Az év bármelyik napján kereshetsz. A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Általában 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 7000.-ft/óra 9000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 szakember) teherszállítás 125 huf/km-től árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Teherszállítás

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mind a daruzással, mind a fuvarozással maximálisan elégedettek vagyunk Istvánék munkájával

Dávid
2 éve

József vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix 5 tonnás autó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra bútor házhoz szállítás, tehertaxi – 12000 ft-tól 4 db gumi, felnivel - 12000 f. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Teherszállítás

  5700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Ők a legjobbak akiket ismerek. A legjobb, legbecsületesebb fuvaros.

Üdvözlöm a profilomon. Háztartási gép szerviz 6hó garancia gyors szakszerviz gyári alkatrészek. Közel 30 év tapasztalat. Hivatalos márkaszerviz.

 • Teherszállítás

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Gyors,precíz,korrekt és igényes.Csak ajánlani tudom.

Ferenc S.
Ferenc S. 8904 Zalaegerszeg Online

Zalaegerszeg dolgozom, megyében is! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! 20 éves tapasztalat. Márkafüggetlen szervíz. Országosan. Telefonban árat adok.

 • Teherszállítás

  4300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagy bizalommal tudom ajánlani őket, gyorsak, kedvesek, ügyesek :)

Felicia S
3 éve
Alkatrészt nem árusítunk. Alacsony ár mellett, gyorsan és jól dolgozunk. Próbálja ki Ön is. Mosógép szervizünkben, javításra a mosógépszerelő kedvezményt ad munkadíjunkból. Garancia. Leinformálható szerviz. Egyeztetéssel 1 óra alatt.
 • Teherszállítás

  4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, megbízható, precíz. Rendkívül barátságosak. Ajánlani tudom mindenkinek!

Üdv Sándor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Egy indukciós lapnál nincs hőveszteség. Gyors, gazdaságos. Ismerje meg főzőlapjainkat! Svéd tervezés. Éttermi minőség otthon. Partner a konyhában. Precíz hőfokszabályozás.

 • Teherszállítás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrekt es alapos embert ismertem meg. Mindent elmond , hogy a laikus ember is megértse mit miért csinal a TV-n . Nagyon gyors es pontos. Nagyon jó áron dolgozik. Csak ajanlani tudom Őt mindenkinek.

Üdvözlöm! Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Gyors kiszállás. MInden hívást felveszünk. Helyszíni szerviz. Reális árak.

 • Teherszállítás

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Lassan 1 hónapja adtam le a telefon kijelzőcsere miatt , de még árajánlatot sem küldtek ennyi idő alatt..Felfoghatatlan...

Cégünk a márkaszervizek megbízhatóságával, ugyanakkor jellemzően jóval rövidebb határidő alatt és alacsonyabb költségek mellett végzi számos jól ismert gyártó (a teljesség igénye nélkül CANON, CASIO, FUJI, KODAK, NIKON, OLYMPUS, PANASONIC, PENTAX, SAMSUNG, SONY) digitális fényképezőgép modelleinek szervizelését.

 • Teherszállítás

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

A javításokat szigorúan a megadott időn belül (másfél óra) végezték el, a mester 10 percet késett a munkanapján túl, ami nagyon nagyra értékelendő!

Digitális kompakt és tükörreflexes fényképezőgépek javítása

 • Teherszállítás

  5800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű mesterember! 1 óra alatt megjavította a kamerát, olcsó és minőségi! Mindent elmagyarázott. Kényelmes helyen, jó photoshop, van egy hely, ahol kényelmesen lehet várni a munkára. Mindenkinek ajánlom a mestert, teljesen elégedett vagyok!

Vállaljuk szinte az összes márkájú digitális és analóg (filmes) fényképezőgépek, objektívek, villanók, diavetítők, távcsövek javítását,tisztítását, karbantartását, CCD illetve CMOS érzékelők precíz tisztítását, portalanítását. Törekszünk a készülékek hibás egységének javítására a költséghatékony megoldás érdekében.

 • Teherszállítás

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Mosolyt és hálát kívánok a profilomban, amely biztosítja a helyemet a rangsorban, és egy ilyen fontos, és mindenkinek szüksége van rá, pénzügyi forrást biztosít.

Eva P
2 éve

János vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. autószállítás 140 huf/km gépszállítás 20000 huf-tól, egyedi ajánlat alapján Várom megkeresésed!

 • Teherszállítás

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt áron dolgozik, pontos, odafigyelő és precíz a munkájában. Amióta elindítottam a vállalkozásomat, Jánosvel fuvaroztatok, mert az egyik legmegbízhatóbb fuvaros.

Hello, László vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (repülőgépipar, építési anyagok (csempe padlólap gipszkarton zsákos anyagok stb), költöztetés összepakolással) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: autószállítás -150 ft/km-től autószállítás ára – egy autó esetén 150 ft/km –től, két autó esetén 200 ft/km-től. Keressen bizalommal!

 • Teherszállítás

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Változó, hogy ő dolgozik nekünk, vagy mi őnekik. Kölcsönös munkakapcsolatban állunk. Mindenképp megbízhatónak és korrektnek tartom mindenféle téren.

János vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Vállalom: gyógyszeripar, ülőgarnitúra, gumi szállítás. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: 3,5 tonnás teherautó 5000 ft/óra költöztetés – 6500 ft/h 130 ft/km + rakodó 2000 ft/óra Várom megkeresésed!

 • Teherszállítás

  7100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Mindig őket hívjuk (kell ennél több?). Jánosék munkája teljesen rendben van.

István vagyok és teherszállítással foglalkozok. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: küldeményfeladás gyorsan és egyszerűen, tehertaxi, murva szállítás Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix 3,5 tonnás teherautó – 5000.-ft/óra bútor házhoz szállítás, tehertaxi 12000.-ft-tól teherszállítás - 5500 ft/óra . Pontos, gyors szállítást garantálok!

 • Teherszállítás

  7200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Megbízhatóak, mindig pontosan teljesítik a fizetési kötelezettségeiket. A István a legmesszebbmenőkig korrekt cég. Sok év óta állunk egymással üzleti kapcsolatban és semmilyen negatív dolgot nem tudok róluk mondani.

A nevem János. A lakhelyem Budapest. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (teherszállítás, nehézgép szállítás, nemzetközi konténer szállítás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: ló, nagytestű kutya szállítása, malactáp. Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 12000.-ft/óra 8000 ft/óra (kisebb bútor, 1 rakodó) teherszállítás 125 huf/km-től. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Teherszállítás

  7000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

János, település üzemeltetés jó partnerünk, megbízható munkát végez, korrektnek bizonyult mindig. Szállít nekünk és építőanyagot vásárolunk tőle.

Tamás vagyok és teherszállítással foglalkozok. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: autóvontatás, félretankolás esetén segítség nyújtása, helyszíni defektjavítás. Igény esetén csomagolással. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része .

 • Teherszállítás

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Daruzási munkákat, konténerek pakolását végezték nálunk Tamásék. Abszolút rugalmas, segítőkész és hozzáértő partnereink

Jó napot! Az én nevem István és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. fuvarozás Tatabányán és országosan, lomtalanítás, hűtő szállítás is vállalok. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: bárány, fóliazsákos halszállítás, hízótáp. Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra költöztetés - 6000 ft/h 150 ft/km + rakodó 2500 ft/óra, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Teherszállítás

  7000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Maximálisan megbízható, nagyon rendes ember. 21 éves, szinte baráti kapcsolat van köztünk.

A nevem Géza. Cégem székhelye itt van: Budapest. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. 5 tonnás teherautó 1 rakodóval 8000 ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Teherszállítás

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

20 éve a partnerünk Géza-ék. Maximálisan elégedettek vagyunk. Transzformátorházakban, szűk helyen is kiválóan végzik el a feladatokat.

Hello, György vagyok és a fuvarozás a szakmám. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, autógumik és felnik szállítása, raktározás, gyógyszer szállítás. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Még aznap vagy akár azonnal. Hétfőtől-Vasárnapig felár nélkül! Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix 3,5 tonnás teherautó – 5000.-ft/óra költöztetés díja – 7500.-ft/óra (tartalmazza az autót és a sofőrt, aki rakodik) autógumi (4db) - 9000 ft. Várom a megbízást!

 • Teherszállítás

  5700 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Precíz, pontos, megbízható. Teljesen meg vagyok elégedve vele.

Üdvözlöm a profilomon. Főbb szolgáltatásaink:, telefon javítás, kijelző csere, telefon hangszóró javítás, iphone se akkumulátor csere, telefon kamera javítás

Amiket vállalok:, telefon kamera lencse javítás, iphone se akkumulátor csere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon töltő javítás, telefon üvegcsere

 • Teherszállítás

  5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Minden rendben ment. Nincsenek hirtelen extrák vagy költségváltozások.

Üdvözlöm! Zoltán vagyok, tapasztalt fuvarozó. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Vállalom: szállítási eszközök, tehertaxi, szekrény szállítás. Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Általában autószállítás – 120 ft/km-től tréleres szállítás – megbeszélés szerinti időpontban és díjszabással árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Teherszállítás

  5500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Imrével sok évvel ezelőtt fuvaroztattam először, és a mai napig őt hívom, ha valamit el kell szállítani. Ennek oka, hogy megbízható, mindig a megbeszélt időpontra érkezik, és a fizetéskor sem volt soha semmi probléma. Kertészként dolgozom, és a munkámból kifolyólag a kerti, illetve zöld hulladék elszállításához rendszeresen van szükségem fuvaroztatásra.

Hello, Gábor vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Az alapdíj: lakás lomtalanítás 12000 ft/alkalom sittszállítás 16000 ft-tól növényi zöldhulladék elszállítás díja – 3000 ft/köbméter. Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Teherszállítás

  7100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Jó érzéssel tölt el, hogy vannak még az országban ilyen jó cégek, szakemberek. Köszönöm a Gábor csapatának a lelkiismeretes munkájukat. Estére biztosan nagyon elfáradtak a fiatalemberek, mégis teljesítették még a legcifrább kéréseinket is.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító teherszállítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Teherszállítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a teherszállítás átlagára 2800 - 5300 Ft. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - mi alapján választhatunk Budapesten?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Budapesten?

Jelenleg 168 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TEHERSZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok teherszállítót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált teherszállítót keresned amennyiben erre van szükséged: teherszállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a teherszállító?

A jó teherszállító részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: teherszállítás?

A teherszállítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy teherszállítót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas