Bútorszállításra van szükséged Budapesten és környékén?

Fuvarozót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb fuvarozókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapest környékén dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

22 szállító most online

Mate

Mate

A környeken vagyok.

Karoly

Karoly

Ingyenes kiszallas.

Imre

Imre

erdekel.

Mennyibe kerül a bútorszállítás Budapesten?

3100 - 5900 Ft/óra

Átlagos árak 2022.február 26-től

A legjobb szállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fuvarozót!

Tisztelt megrendelők! Válasszon bizalommal. Munkák, amiket elvállalok: bútorszállítás Budapesten és magyarországon, bútorok csomagolása, azonnali szállítás.

Árlista:

 • 7,5 tonnás autó 2 rakodóval 12500 ft/óra;
 • bútor házhoz szállítás 12000 ft;
 • raklapos áruszállítás 400-700 kg/raklap-ig: 11.000 ft/raklap;

7:00 - től - 16:00 - ig

 • Bútorszállítás

  11000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm! Minden a megbeszéltek szerint történt.

Ernő
a year ago

Kedves ügyfelünk! Költöztetői és fuvarozói tevékenységünket tíz éve kezdtük el és azóta is állunk rendelkezésére minden tisztelt ügyfelünknek. Vállalom: műhelyek gyárak költöztetése, hűtőszekrény-mosógép szállítás, kútgyűrű szállítás.

Árak:

 • teherautó sofőrrel 5500 ft/h;
 • költöztetés - 6500 ft/h;
 • 120 ft /km + rakodó 2000 ft /óra;

Az elvállalt munkákra gyorsan kivonulunk.

 • Bútorszállítás

  8000 Ft

Tamás P. - Bútorszállítás Budapesten - 1
Tamás P. - Bútorszállítás Budapesten - 2
Tamás P. - Bútorszállítás Budapesten - 3

5 vélemény / értékelés 5.0

Tamás P.-vel sok évvel ezelőtt fuvaroztattam először, és a mai napig őt hívom, ha valamit el kell szállítani. Ennek oka, hogy megbízható, mindig a megbeszélt időpontra érkezik, és a fizetéskor sem volt soha semmi probléma. Rendszeresen van szükségem fuvaroztatásra.

Imre
a year ago

Üdvözlöm a profilomon. Munkafelmérést ingyenesen elvégezzük. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: veszélyes áruk, szállítmányozás, föld szállítás.

Teherszállítási árak:

 • 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval: 12.500.-ft/óra;
 • költöztetés díja: 7500.-ft/óra (tartalmazza az autót és a sofőrt, aki rakodik);
 • 120 ft /km + rakodó 3000 ft /óra;

8:00 - től - 17:00 - ig. óra között.

 • Bútorszállítás

  10000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.0

Őszintén elégedett lehettem.

Nándor
10 months ago

Tamás S. vagyok. Szeretne megszabadulni az évek alatt felhalmozódott kacatoktól, hívjon minket bizalommal. Akár pár órán belül érkezünk. Díjmentes felmérés ! Tevékenységi köröm: autógumik és felnik szállítása, ingyenes helyszíni felmérés fix árajánlat, gumi szállítás.

Munkadíj:

 • sofőr + 3,5 tonnás teherautó: 7000 forint / óra (minimum. díj 2 óra);
 • költöztetés díja: 8.000.-ft/óra (tartalmazza az autót és a sofőrt, aki rakodik);
 • 1 munkatárs (sofőr) - 5500 ft/óra;

Üdvözlettel, Tamás S.

 • Bútorszállítás

  6000 Ft

Tamás S. - Bútorszállítás Budapesten - 1
Tamás S. - Bútorszállítás Budapesten - 2
Tamás S. - Bútorszállítás Budapesten - 3

7 vélemény / értékelés 4.6

Szimpatikus hozzá állás és pontosság.

Emánuel
10 months ago

Hogyan kapj árajánlatokat bútorszállításra?

Rendelj bútorszállítást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Bútorszállítás Budapest egész területén

A bútorszállítás Budapesten átlagosan 7-10.000 Forintba kerül, de az árak a szállítandó dolgok súlyától, számától változhatnak. Tekintsük át együtt, mennyibe is kerül manapság a bútorszállítás a fővárosban.

Mennyibe kerül a bútorszállítás Budapesten?

Budapesten általában nem kérnek kiszállás díjat, illetve km díjat se, tehát ha helyben vagy akkor nem kell kilóméterenként szerinti díjat fizetni. Tehergépkocsi 1 tonnától kezdve egészen 7,5 tonnáig lehet bérelni, melynek árai nagyban váltakoznak. Először is egy rakodóval nézzük meg mennyibe kerül az órabérek bútorszállítás során, Budapest területén. Az egy tonnától 3,5 tonnáig, átlagosan 5.000 Ft/óradíjra számolhatunk. Ennél nagyobb tehergépkocsik 5 tonna, illetve 7,5 tonnásak, 8.000 Ft/óradíja van átlagosan. Ha 2 rakodó szükséges, akkor egy tonnától 3,5 tonnáig, az átlagos órabér ára 7.000 Ft/órára emelkedik.  5-7,5 tonnás járműveknél elérhetik a 12.000 Ft/óradíjat is. 

Szállítsunk magunk vagy bízzunk meg szakembert?

Az első, amit el kell dönteni, hogy profi szakembert szeretnénk-e vagy meg oldjuk saját erőből. Ha profi embert szeretne, számolnia kell azzal, hogy nagy összegek is lehetnek a végén. Ha 1 és 3,5 tonnás közötti kocsi kell egy rakodóval, akkor 5.000 Ft/ óradíjra számoljon átlagosan, vagyis, tegyük fel 2 óra alatt tudják ezt meg csinálni, akkor az 10.000 Ft lesz végeredményként, ha viszont ennél nagyobb jármű kell egy rakodóval számolva, akkor 8.000 Ft/óra átlagosan és ez 2 órára átszámítva 16.000 Ft összesen.

Ha azon gondolkodik, hogy saját maga oldaná meg a szállítást, vegye figyelembe, hogy magának kell intézni járművet, útvonalat és a be pakolást is, ami nem garancia a bútor épségére, mivel nem szakember végzi el, könnyen lehet, hogy rosszul pakolja be vagy éppen rögzíti.

Persze van előnye is, ha magad csinálod, hisz nem függsz a bútorszállítók társaságától, és így kényelmesebb lehet magára nézve, viszont vegye figyelembe, hogy a bútor esetleg megsérülhet a szállítás során! Ha még se tudja megoldani saját maga és horror árat sem szeretne fizetni, akkor a Qjob-on találhat magán bútorszállítókat, ha bútorszállítás olcsón, akkor Qjob! Olyan online platformról van szó, ahol fel lehet adni egy hirdetést a bútorszállításra, amire perceken belül több szakembertől ajánlatot kap.

Hogyan válaszunk bútorszállítót?

Gondolja át, hogy a bútor mekkora járműbe fér bele és ennek következtében válassza ki a jármű nagyságát. Kisebb bútornak nem kell nagy jármű, így nem kell olyan sokat fizetnie. Legyen, egy kanapé melyet el szeretne szállíttatni A-ból B-be 3,5 tonnás kocsiban, ha a méretei nem nagyok, akkor be kell, hogy férjen, aminek a költsége 5.000-7.000 Ft/ óradíjra számolhat átlagosan, ezzel ki tudja használni a jármű teljes kapacitását és fölöslegesen nem kell fizetnie nagy járműért, melynek árai átlagosan 2.000 Ft/óradíjjal is emelkedhet. A másik, amire gondolnia kell, hogy az adott bútort fel tudják-e rakni saját erőből, vagy kellenek rakodók, melyeknek átlagosan 2.000 Ft/óradíjjal számolhatunk fejenként.

Tehát összegezve mekkora jármű kell az elvégzendő feladathoz, mennyi pénzt szánsz rá, hiszen ahány cég annyi féle árat adnak meg, illetve gondolnia kell arra is, hogy kellenek-e plusz rakodók, melyeknek a bérét ugyan úgy meg kell fizetni. Szállítás mellett bútor összeszerelésre lehet szükségünk, a bútor összeszerelés árak 3.000-7.000 Ft/óra között mozognak. Azt is számításba kell vennie, hogy mekkora távot kell megtennie a bútorszállító cégnek és hogy ezt mennyi idő alatt tudják meg tenni, hisz nem mindegy, hogy 1 óra alatt fizet átlagosan 5.000 Ft/óradíjat plusz, ha kell rakodók 2.000 Ft/óra/fő díjat, melynek átlagosan 7000 Ft óradíjra számolhatunk, vagy 2 óra akkor pedig 14.000 Ft/óra. Egyes cégeknél minimum 2 órát kell ki fizetni, így jól nézze meg a cégek ár listáját, illetve a legtöbb órabérben számolják, így kalkulálnia kell, hogy a feladatot körülbelül mennyiért tudja elvégezni a cég.