Nemzetközi konténer szállítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 320 teherszállító közül! Korrekt nemzetközi konténer szállítás árak — 2800-5300 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

48 teherszállító most online

József

József

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a nemzetközi konténer szállítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Sziasztok! 😊🙂 Jessie vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix sofőr és 3,5 tonnás teherautó – 7500 forint/óra (minimum díj 3 óra) bútor házhoz szállítás 12000-ft-tól felni (2db) - 5000 ft. Keressen bizalommal!

 • Nemzetközi konténer szállítás

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Kis csúszással ugyan, de összességében elégedett vagyok az elvégzett munkával. A megbeszéltek szerint történtek a dolgok. Köszönöm szépen

Eva vagyok és teherszállítással foglalkozok. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: nagy jószágok, lószállító kamion, takarmány. Igény esetén csomagolással. stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  6800 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Elégedett vagyok. Minden rendben volt.

Hello, én Novák vagyok és fuvarozással foglalkozom. Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: belföldi áruterítés, könyvespolc, túlméretes áru szállítás. Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 12000.-ft/óra költöztetés - 2500 ft/h raklapos áruszállítás, max. 200 kg/raklap-ig – 7500 ft/raklap Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Keressen bizalommal!

 • Nemzetközi konténer szállítás

  6000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Maximálisan meg voltam elégedve. Másnak is ajánlom. Nagyon rendesek , kedvesek , rugalmasak voltak.

Sziasztok! A nevem Zsuzsanna. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, nemzetközi állatszállítás, kisállatszállítás, kutyaház építés. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: teherautóval 2 rakodóval - 11000 ft/h költöztetés - 5000 ft/órától autó, plusz egy rakodó sofőr – fix 8000.-

 • Nemzetközi konténer szállítás

  6500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Rendben volt minden!

Zsolt V
2 éve

Üdvözöllek! Melinda vagyok, fuvarozó. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Vállalom: küldeményfeladás – összes funkció, cégeknek, szállítási sérült mosógép. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. autószállítás – 120 ft/km-től 2000 kg - 2700 kg-ig 200-270 ft/km Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  7900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Elégedett vagyok a felkészültségükkel. Minden rendben ment.

Vargadam
2 éve

Üdvözlöm! Anikó vagyok, tapasztalt fuvarozó. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Az év bármelyik napján kereshetsz. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: 7,5 tonnás autó sofőrrel – 9000.-ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/h 150 ft/km + rakodó 2500 ft/óra Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Nemzetközi konténer szállítás

  5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A munkájukkal teljes mértékben elégedett vagyok.

Zsófia vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. stb. Bútor összeszerelést is vállalok! 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! Fuvarozás lomtalanítás - 2500 ft/m3 építési törmelék –10000 ft/m3 konténer – 58000 ft 6 köbméter A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Nemzetközi konténer szállítás

  7000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Nem sikerült minden úgy, ahogy eredetileg elterveztük. Voltak fennakadások a költözéssel kapcsolatban.

Szia, Henriett vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: élő hal szállítás, macska szállítás belföldön, csirke takarmány. Teherautóm: furgon Fuvarozás sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 6000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) költöztetés - 2500 ft/h 2db gumi felnivel - 8000 ft Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Nemzetközi konténer szállítás

  6600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Meg voltunk elégedve. Minden rendben volt.

Hello, Xénia vagyok és a fuvarozás a szakmám. A telephelyem Budapest. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (élő állatok, gipszkarton szállítás, murva szállítás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Vállalok költöztetést, vagy szállítást bármelyik áruházból ( stb.). Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Fuvarozás teherautó 1 rakodóval - 7000 ft/h bútor házhoz szállítás, tehertaxi – 12000 ft-tól fagyasztott és hűtött áruszállítás országosan 25000 ft Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Nemzetközi konténer szállítás

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Elégedett vagyok a munkájukkal!

A nevem Eszter. Budapesti vagyok. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: lakás ingatlan költöztetés, nehézgép szállítás, tüzifa szállítás Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Nemzetközi konténer szállítás

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Minden a megbeszélt időpontban sikerült elintézni. Gyors pontos segítőkész volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Sziasztok! A nevem Marianna. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környéki munkavégzésért indítottam. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: üvegszállítás, ülőgarnitúra, nagyméretű csomag szállítás. Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. Az alapdíj: lomtalanítás 2000.-ft/m3 sittszállítás 17000 ft növényi zöldhulladékok elszállítás díja 2800 ft/m3.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Rendkívül segítőkész. Megbízható, korrekt, udvarias, precíz szakember. Társával gyorsan, ügyesen dolgoztak. Korrekt, reális áron dolgoznak. Csak ajánlani tudom mindenkinek, ha megbízható költöztetőket keresnek.

Üdv! Wolf vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: zsákos építési törmelék elszállítás, lomtalanítás kézi rakodással, avar gyűjtés. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, pontos, nagyon udvarias és rugalmas. Cégünknek gyors segítség kellet. A munkát maximálisan a megbeszétek szerint teljesítette. Máskor is szívesen egbíznánk.

Pisti B
2 éve

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Piroska. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 10000.-ft/óra bútor házhoz szállítás 12000 ft további rakodók 2800 - ft/óra Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom annak, akinek költöztető szakemberre van szüksége! Gyors és szakszerű volt a munkavégzés. Nagyon segítőkészen oldotta(oldották) meg a költöztetést, a menet közben adódott problémák ellenére. A munkadíj pedig igazán korrekt volt.

Hello, Zsuzsa vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, baromfi, lószállítás külföldre, csirketáp. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Teherautóm: furgon Az árak a következőek: 5 tonnás teherautó 1 rakodóval 8000 ft/óra tehertaxi 9000 ft/h 135 ft/km. A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Nemzetközi konténer szállítás

  7000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Pontosan érkezett, kedves es körültekintő. Nem utolsó sorban, Zsuzsaé volt a legjobb ár ajanlat. Zsuzsa pontosan a megbeszéltek szerint dolgozott. Egyedi kérésemre rugalmas volt, segítőkész. Szükség esetén Őt választom megint. Köszönöm

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Judit vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Ha költöztetőt-szállítót keres jó helyen jár, tekintse meg referenciáimat és kérjen ajánlatot! Több éve összeszokott kulturált, idegennyelven is beszélő, rutinos csapattal vállalok költöztetést. Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Időbeosztás szempontjából rugalmas vagyok, így akár már reggel 8-ra az új helyszínen lehetnek a bútoraid vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Árak: teherautó 1 rakodóval - 7000 ft/h tehertaxi 9000 ft/h 130 ft/km + rakodó 2500 ft/óra Nincs kiállási díj. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Nemzetközi konténer szállítás

  6300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Az ár rendben volt, gyorsak és ügyesek voltak.

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Barbara. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Rendben volt minden.

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem tibor. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 7500.-ft/óra költöztetés - 3500 ft/h felni (4db) - 10000 ft. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Nemzetközi konténer szállítás

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt szakemberek, remek munka!

A nevem Csilla. Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez lomtalanítás – 4000 ft/m3 sittszállítás 18 000 ft (12 köbméter felett fuvardíj nincs) konténer rendelés - 46 000 ft. Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Nemzetközi konténer szállítás

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon meg voltam elégedve. Pontosak, udvariasak.

Ada Gujka
2 éve

Üdv! Boglárka vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: teherszállítás, teherfuvarozás, homok szállítás. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! km díj – 150 ft tréleres mentés 120ft/km-től. Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Keressen bizalommal!

 • Nemzetközi konténer szállítás

  5700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Az előzetes árajánlat szerint történt minden. Nagyon korrekt, pontos munkát végeztek. Kedvesek, hatékonyak voltak a munkavégzés során!

Objektívek és vakuk szervizelése

 • Nemzetközi konténer szállítás

  3000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Ingyen, "garanciálisan" megjavították. Nem lehet rá panasz. A probléma valószínűleg a modern technológia korlátozott élettartamának köszönhető.

Tisztelt megrendelők! Gyors gázkészülék szerelés Budapesten akár azonnali kiszállással is.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, precíz munka. Máshol nem vállalták el a javítást, itt rövid idő alatt megoldódott a problémám. Legközelebb is ide hozom azonnal a hibás gépet, nem keresgélek, próbálkozok máshol.

Tamás
2 éve

Nikolett vagyok és expressz fuvart vállalok! Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környéki munkavégzésért indítottam. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Az alapdíj: 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 12000.-ft/óra költöztetés - 2500 ft/h raklapos áruszállítás, max. 200 kg/raklap-ig – 7500 ft/raklap. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  5400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Tökéletes volt minden.

Gyula D.
Gyula D. 3141 Salgótarján Online

A megoldások embere vagyok. Mosógépek, Mosogatógépek, Szárítógépek, Villany Tűzhelyek-Sütők-Főzőlapok Javítása. Szakszerviz. Bankkártyás fizetés. Kedvező árak.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A megoldások embere vagyok. Magas színvonalú munka, minőségi alkatrészekkel és alapanyagokkal, profi szakemberekkel. Szerelés gyorsan, reális áron, hétfőtől-péntekig!

 • Nemzetközi konténer szállítás

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Készségesek, korrektek, segítőkészek

József vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Érdeklődj személyesen, vagy telefonon! Ingyenes diagnosztika. Azonnali javítások. Munkánkra garanciát...

 • Nemzetközi konténer szállítás

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Rendes, alapos, nagyon megbízható szakember

Frigyes N.
Frigyes N. 3102 Salgótarján Online
Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Reális árak. Helyszíni szerviz. Javítás új alkatrészekkel. 20 éves tapasztalat.
 • Nemzetközi konténer szállítás

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Precíz, pontos, megbízható és gyors munka. Mindenkinek bátran ajánlom.

Péter C.
Péter C. 4246 Nyíregyháza Online

Digitális és analóg fotófelszerelések javítása: fényképezőgépek, videokamerák, objektívek, vakuk stb. Digitális tükörreflexes és tükör nélküli fényképezőgépek mátrixainak professzionális tisztítása (5000Ft-tól). Minőségi és megfizethető, ingyenes diagnosztika. Garancia az elvégzett munkára. Lehetséges futárszolgálat Moszkvába. Együttműködünk a régiókkal.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Először érintkeztem vele, és nagyon elégedett voltam. Egy Canon 6D-t küldött egy távoli tartományból Budapestre egy csere zárért. a lehető leggyorsabban megkapta a csomagot, kicserélte a zárat és visszaküldte. Elküldtem a fizetést, mielőtt megkaptam volna a fényképezőgépet (aminek van értelme), de egyáltalán nem voltak kétségeim.

Balazs
2 éve

Mátrix tisztítás, fényképezőgépek, objektívek, videokamerák, vakuk javítása. Sony, Nikon, Canon, Hasselblad stb. E. Metro Rechnoi Vokzal, a közelben. Több mint 20 éves javítási tapasztalat. Minőség, gyors, olcsó. Garanciát tartalmaz. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hívjon minket.

 • Nemzetközi konténer szállítás

  3100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm, onu! Megmentett az állásom elvesztésétől!) Csak a mátrixot kellett volna megtisztítania, de talált valamit, ami egy munkapillanatban jobban megviselte volna a kamerát. Mindenképpen kapcsolatba fogok lépni vele a jövőben!

Analóg fényképezőgépek javítása

 • Nemzetközi konténer szállítás

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

A Canon Speedlite 580EX II vakut a jelenlétemben, 20 perc alatt diagnosztizálták és javították. A villanólámpa elromlott. A szolgáltatás ára is elfogadható volt. A szolgáltatás ára is nagyon jó volt: Köszönöm szépen!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító nemzetközi konténer szállítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nemzetközi konténer szállítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a nemzetközi konténer szállítás átlagos ára 2800 - 5300 Ft. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

Budapesten a nemzetközi konténer szállítás szolgáltatáshoz már 416 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok teherszállítót Budapesten?

Ebben a pillanatban 320 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést NEMZETKÖZI KONTÉNER SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok teherszállítót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható teherszállítót keresned akkor, ha erre van szükséged: nemzetközi konténer szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi teherszállító segítségét?

Egy profi teherszállító a nemzetközi konténer szállítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: teherszállító?

Ha egy megbízható teherszállító segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A nemzetközi konténer szállítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas