Kavics szállítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 137 teherszállító közül! Korrekt kavics szállítás árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

21 teherszállító most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Győző

Győző

A környeken vagyok.

Lajos

Lajos

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a kavics szállítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Péter C.
Péter C. 8904 Zalaegerszeg Online

Üdvözlöm! Több ezer elégedett ügyfelünk van és 5 csillagos Google értékelésünk! Ön is...

 • Kavics szállítás

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Egy régről fennmaradt műhely ami ritkaság mint látvány.A hozzáállás korrekt és előzékeny viszont örülök,hogy az én esetemben nem az általuk felajánlott utat választottam.A szakmai véleményük vagy részrehajló vagy nem naprakész.A "nem lehetséges" kijelentést kiegészíteném egy "nálunk nem lehetséges"-re...szóval kis utánajárással mindenképp van olcsóbb és gyorsabb megoldás.50eFt-ot biztosan spóroltam nélkülük így az élmény miatt inkább ajánlanám a múzeumlátogatást

A megoldások embere vagyok. Rövid határidőn belül vállalajuk készülékek javítását országszerte!

 • Kavics szállítás

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

E-mailre egyáltalán nem reagálnak

Imre Nagy
2 éve

Kedves érdeklődő! Mindent meg javitok. Ha kell házhoz megyek.

 • Kavics szállítás

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Profi, segitőkész csapat.

K. J.
2 éve

Kedves érdeklődő! Bojler javítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon!

 • Kavics szállítás

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Abszolút profi. Hat pont!

Kedves érdeklődő! Érdeklődj személyesen, vagy telefonon! Ingyenes diagnosztika. Azonnali javítások. Munkánkra garanciát vállalunk! Gyors munkavégzés. Kedvező árak. Garanciális munkavállalás.

 • Kavics szállítás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mindig időben készen vannak a gépeim, értenek hozzá.

Üdv Tamás vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. TV javítás több, mint 25 éves tapasztalattal! Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok. Országosan. 20 éves tapasztalat.

 • Kavics szállítás

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nekünk úgy látszik két hónap alatt sikerült a két végleget kifognunk szerelői hozzáállásban és hozzáértésben és Attilát nyugodt szívvel ajánljuk.

Cégünk a márkaszervizek megbízhatóságával, ugyanakkor jellemzően jóval rövidebb határidő alatt és alacsonyabb költségek mellett végzi számos jól ismert gyártó (a teljesség igénye nélkül CANON, CASIO, FUJI, KODAK, NIKON, OLYMPUS, PANASONIC, PENTAX, SAMSUNG, SONY) digitális fényképezőgép modelleinek szervizelését.

 • Kavics szállítás

  5200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Az üzlet jól látható az utcáról egy nagy táblán. Itt olyan apróságokat vásárolhat, mint szűrők, objektívsapkák, elemek és gyűrűk. A legfontosabb fényképezőgépeket, objektíveket és vakukat is itt találja akciósan.

Vállaljuk szinte az összes márkájú digitális és analóg (filmes) fényképezőgépek, objektívek, villanók, diavetítők, távcsövek javítását,tisztítását, karbantartását, CCD illetve CMOS érzékelők precíz tisztítását, portalanítását. Törekszünk a készülékek hibás egységének javítására a költséghatékony megoldás érdekében.

 • Kavics szállítás

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm szépen Onu, megtalálta a hiba okát és profi módon megjavította a fényképezőgépet, mindent elmagyarázott. A javítás után megtisztítottam a fényképezőgépemet.

Kedves érdeklődő! Munkáim:, telefon usb csatlakozó javítás, telefon üveg karc javítás, asztali telefon javítás, telefon törött kijelző javítás, samsung kijelző csere

Fő profilunk:, telefon kijelző karc javítás, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás, telefon pixelhiba javítás, törött kijelző javítás

 • Kavics szállítás

  4500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Mindent a legmagasabb színvonalon végeztek, egy nehéz problémát gyorsan és hatékonyan oldottak meg. Nagyon ajánlom őt!

Üdv! Az én nevem Teodóra és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Fuvarozás 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 12500.-ft/óra bútor házhoz szállítás, tehertaxi – 12000 ft-tól 2 munkatárs (sofőr és rakodó) - 7500 ft/óra Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Kavics szállítás

  6800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, pontos, megbízható.

Sziasztok! A nevem Moczás. A lakhelyem Budapest. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Várom megkeresésed!

 • Kavics szállítás

  7200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Trochę długo na papiery trzeba czekać ale może trafiłem na tak szybką i uprzejmą 😒 penią

Seba
2 éve

Sziasztok! A nevem Kriszta. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: 5 tonnás teherautó 2 rakodóval 9000.-ft/óra költöztetés országosan - 7500 ft/óra 110 ft/km (nincs óra díj) + rakodó 3000 ft/óra

 • Kavics szállítás

  5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Megbizható,pontos.Többször költöztem,korrekt cég.

Fruzsina vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. teherautóm mindig kiváló állapotban van. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: teherautó sofőrrel 5500 ft/h bútor házhoz szállítás 12000 ft 120 ft/km (nincs óra díj). Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Kavics szállítás

  6000 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Volt hozzájuk szerencsém sajnos. A szemem láttára tépték le a mosógépem kezelő paneljét, persze vissza lehetett pattintani, de a kábelek kiszakadtak. Mivel azért választottam a céget, mert felelősségvállalással" dolgoznak, jeleztem nekik a problémámat. Pont az adott 120 kg-os, nem túl művelt illetőt hívtam fel, aki letagadta és minősíthetetlen hangnemben ezt válaszolta: "Ne vegyek neked egy új mosógépet kisöcsém? Most különben sem dolgozom." Az még csak hab a tortán, hogy szinte semmi sem a megbeszélték alapján történt. Gondolkodtam, hogy kikérjem az Euro Ministorage (csak ajánlani tudom) kamerafelvételeit, de nem volt kedvem ezzel foglalkozni.

Marianna vagyok és teherszállítással foglalkozok. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Teherautóm: furgon Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Kavics szállítás

  8000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Az első értékelés után egyből megbeszéltük a dolgot, a javaslatokra nyitottak voltak. Az emeletre való szállítás problémáját a lépcső mérete, kialakítása okozta. Ez minden csomagnál és háznál relatív, így nem feltétlenül tudják teljesíteni a leírtakat ( ez igaz minden futárszolgálatra). Érdemes lehet előre egyeztetni a lépcső kialakításáról és a csomag tényleges méretéről előtte (fénykép, méret etc.) Az emelet fogalma sem feltétlenül egzakt. (Egy polgári lakás emelete kétszerese egy panelnak) - a megbeszélt idopontban érkeztek

Sziasztok! A nevem Evelin. Budapesti vagyok. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Gépjárműveink mind fiatalok és rendzseresen karbantartottak! A nagyon megbízható áruszállító autónak számít. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: 5 tonnás autó sofőrrel – 6500.-ft/óra költöztetés - 6500 ft/h teherszállítás 150 ft/km-től. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Kavics szállítás

  7700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Profi csapat,csak ajànlani tudom őket!

Zsófi vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: baromfi szállítás, ló szállítása, csirke takarmány. Igény esetén csomagolással. Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. Az árak a következőek: km díj 170 ft tréleres mentés 120ft/km-től.. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Kavics szállítás

  5800 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Másodszor költöztetett a Servitius, talán nem véletlenül választottam ismét őket :) Pontosak, gyorsak, rendkívül rugalmasak, kedvesek (mind a költöztető kollégák, mind a szervezői gárda). Szerintem verhetetlen ez a percdíjas költségszámítási mód, illetve - a többi céggel ellentétben - rövid határidővel, napokon belül vállalják a költöztetést. Eddig mindkét alkalommal az általam kért időpontban el tudták vállalni a munkát. Szuper!

Szia, Julianna vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (ló, kutya szállítás, expressz állatorvos) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Szolgáltatásaink: nemzetközi légiszállítás, élőállat szállítás repülőn, kutyataxi állatorvoshoz Áruházból házhoz ( stb.) Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok!

 • Kavics szállítás

  6900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Sok a több mint 3 hét. A sok menet közbeni szabálytalanság meg felháboritó.

Z Edina
2 éve

Edina vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: teherautó sofőrrel 5500 ft/h költöztetés - 4500 ft/h fagyasztott és hűtött áruszállítás országosan 25000 ft Pontos, gyors szállítást garantálok!

 • Kavics szállítás

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kritikán aluli amit mostanában intéz a FoodPanda. Jelenleg is a rendelésemre várok amit 11.54-kor rendeltem(jelenleg 13.12 van), úgy érzem ez a könnyed több mint egy órás késés már kiesik a tűréshatárból. Nem az első alkalom hogy 1.5-2 óra csúszással szállították ki az ételemet egy 500Ft kuponnal(ami persze lejár 2 héten belül). Telefonos ügyfélszolgálatot nem találok, emailre meg majd hetek múlva válaszolnak na persze... Ez volt az utolsó rendelésem innen, köszönöm FoodPanda

Üdv! Erika vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: hagyaték kipakolása, magánszemélyeknek, mobilház szállítás. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Kavics szállítás

  6500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkészek, szupergyors kiszállítás, és nagyon jó minőségű földet kaptam!

Hello, Lina vagyok és a fuvarozás a szakmám. szelektív hulladékszállítás, konténer szállítás, fanyesedék elszállítás is vállalok. Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Kavics szállítás

  7900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Gyors rakodás, intelligens hozzáállás, Gratulálok!!!

Hello, Anikó vagyok és a fuvarozás a szakmám. Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Ha költöztetőt-szállítót keres jó helyen jár, tekintse meg referenciáimat és kérjen ajánlatot! Több éve összeszokott kulturált, idegennyelven is beszélő, rutinos csapattal vállalok költöztetést. Nagy tapasztalatom van szállítással. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: 3,5 tonnás teherautó 5000 ft/óra költöztetés - 5000 ft/h autó, plusz egy rakodó sofőr – fix 8000.-. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Kavics szállítás

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A Servitius és Partnerei költöztető céggel 4-5 évvel ezelőtt kerültünk először kapcsolatba. Több alkalommal költöztették a családtagjainkat. Minden költöztetéssel tökéletesen elégedettek voltunk, profi, gyors munkát végeztek a munkatársaik, csak dicsérni és ajánlani tudom őket!

Jó napot! Az én nevem Annamária és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Általában 5 tonnás teherautóval 1 rakodóval - 8000 ft/óra pianinó és zongora szállítás - 25000.-ft-tól 150 ft/km + rakodó 3000 ft/óra árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Kavics szállítás

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

A cég jól kommunikál. A furár hívott 5 perccel az érkezés előtt. Minden korrekt volt.

Sziasztok! A nevem Maya. Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: 5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 8500.-ft/óra 8000 ft/óra (kisebb bútor, 1 rakodó) 120 ft/km + rakodó 2500 ft/óra Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Kavics szállítás

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Bár egyszerű megálló, frekventált fekvése miatt elég forgalmas. Kiépítése jó, akadálymentesen megközelíthető, mindkét oldalán van lift. A nagy forgalom miatt kissé szemetes. Többször láttam, hogy az egyik peronról a másikra a síneken mennek át az utasok. Ez rendkívül veszélyes! Az érj haza biztonságban kampány nem csak az autósokra vonatkozik, hanem a gyalogosokra is.

Üdvözlöm! Julia vagyok, tapasztalt fuvarozó. Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 12000 ft/óra tehertaxi 9000 ft/h raklapos áruszállítás 400-700 kg/raklap-ig – 11000 ft/raklap. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Kavics szállítás

  6600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Gyorsak,hatékonyak, csak ajánlani tudom őket!

Szia, Szilvia vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. teherautóm mindig kiváló állapotban van. Az árak a következőek: 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 7000.-ft/óra tehertaxi - 10000 huf 115 ft/km (nincs óra díj). Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Kavics szállítás

  5900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Gyors együttműködő munkatársak 🙂

Üdv! Az én nevem Beáta és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Cégem székhelye itt van: Budapest. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: csomagfelvételek ütemezése és kezelése, belföldi árufuvarozás, nemzetközi konténer szállítás Általában 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 12000 ft/óra költöztetés – 6500 ft/h további rakodók díja – 2800.-ft/óra árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Kavics szállítás

  6600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Mindenkinek ajánlom aki erre látogat, nézzen be, barátságos csapat várja az érdeklődőket, megbízókat. Mindig találnak megoldást a súlyos problémákra.

Üdvözlet! Ágnes vagyok. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. Volt szerencsém megjárni Európa több országát is. Az első években egy nagy magyarországi cégnél tevékenykedtem és elsősorban nemzetközi fuvarokat teljesítettem. Idő közben rájöttem, hogy szeretnék függetlenedni, szeretnék a saját lábamra állni, így elkezdtem magánszemélyeknek és kisvállalkozásoknak is fuvarokat teljesíteni. Ebből pedig az következett, hogy már csak lakossági célra és kisebb vállalkozásoknak szállítok különböző dolgokat. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 12000.-ft/óra költöztetés országosan - 9500 ft/óra 2 munkatárs (sofőr és rakodó) - 7500 ft/óra Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Kavics szállítás

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Azt az 1 csillagot is jóindulattal kapta.. hazug, csaló cég. nem ajánlom senkinek! 1 hét alatt 5 ember mondott fel. a fizetés a közelébe sincs amit ígérnek és még azt sem teljesítik időbe. Undorító, paraszt vezetőség .I.

Thomas B
2 éve

Üdvözlet! Erzsébet vagyok. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 12000 ft/óra tehertaxi 9000 ft/h raklapos áruszállítás 400-700 kg/raklap-ig – 11000 ft/raklap Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Kavics szállítás

  7400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható munkahely és vállalat mely nem olyan óriás így sokkal jobban oda figyelhetnek egymásra az emberek.

Noncsi vagyok és teherszállítással foglalkozok. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Általában autószállítás 140 huf/km sos szervíz 7 800 ft-tól árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Kavics szállítás

  6500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Приехал , на проходной показал цмр и паспорт, сказали стать на паркинг, только остановился сразу подошёл работник сфотографировал все и сказал номер рампы, под рамкой постоял минут 10 и начали выгружать .... выгружали долговато часа 2

Tamás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító kavics szállítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kavics szállítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a kavics szállítás átlagos díja 2800 - 5300 Ft. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - hogyan válasszunk Budapesten?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Budapesten?

Jelenleg 137 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KAVICS SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy teherszállító?

Egy teherszállító ezzel a munkával bízható meg: kavics szállítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó teherszállító?

A jó teherszállító részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: teherszállító?

Ha egy megbízható teherszállító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A kavics szállítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas