Murva szállítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 217 teherszállító közül! Korrekt murva szállítás árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Budapesten környékén elérhető szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

33 teherszállító most online

György

György

Ingyenes kiszallas.

Zoltan

Zoltan

Szállítás 0-24

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a murva szállítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Szia, Csernák vagyok és szállítmányozással foglalkozom. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: teherszállítás, raklapos árú szállítás, föld szállítás. Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. A leggyakoribb szolgáltatások és az árak: 5 tonnás teherautóval 1 rakodóval - 8000 ft/óra bútor házhoz szállítás, tehertaxi – 12000 ft-tól teherszállítás - 7500 ft/óra Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Murva szállítás

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Számomra mindig egy jó visszaigazolás ha egy cég bármilyen megkeresésre nem reagál. Nem emberközeli. Nem professzionális. Emellett pedig amely levélnek a panasz szó a tárgyát képezi elméletben kötelességük lenne válaszolni. Nem mint ügyfél ért támadás" a cég részéről, Németországból haza jövet sikerült belefutnom az autópályán az egyik autójukba ami szerencsétlenebb esetben azzal is végződhetett volna hogy most nem írogatok itt. Az hogy egy cég egy alapvetően könnyed hangvételben, nem nyál fröcsögve megírt levélre semmit nem reagál és az hogy az autókat kontrollt nem ismerő, agresszív emberek vezetik nekem mindent elmond a cégről. De a teljesség kedvéért íme a levél amit a cégnek küldtem 2020 június elsején és amire a mai napig (2020.07.05.) semmilyen válasz nem érkezett. A piacon annyi jó cég van. Ne ezt válasszák.

Szia, Laura vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Cégem székhelye itt van: Budapest. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: kecske szállítás, haszonállat, nyúlszállítás. Igény esetén csomagolással. Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Az év bármelyik napján kereshetsz. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Az árak a következőek: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 10000.-ft/óra bútor házhoz szállítás, tehertaxi 12000.-ft-tól fagyasztott áruszállítás 20000 ft/óra. Várom a megbízást!

 • Murva szállítás

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Precíz munkavégzés, segítőkész viselkedés, korrekt árak. Legközelebb is Zolit választjuk! Köszönjük mégegyszer. 😊

Hello, én Livia vagyok és fuvarozással foglalkozom. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Murva szállítás

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Kétszer költöztem a Csacsi Transszal, de remélem, még sokszor fogok. Csak jót tudok írni róluk. Pontosak, nem húzzák az időt. figyelnek az ügyfél igényeire, a bútortokra, tárgyakra. Gondos, jóindulatú, intelligens hozzáállás, logikus gondolkodás, precízség jellemzi őket. (Szőke) nőként sem vagyok lesajnálva, kioktatva és nem probléma, ha kétszer is rákérdezek valamire, mert túlaggódtam a dolgot. A legjobb, hogy nem kell stresszelnem a költözés miatt, mert tudom, hogy mindenre lesz megoldás. Jó szívvel ajánlom őket.

E Kerti
2 éve

Üdv János vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Rövid határidővel. Garanciával. Előzetes árajánlat telefonon. Szolgáltatások: LED TV JAVÍTÁS, LCD TV JAVÍTÁS, PLAZMA TV JAVÍTÁS.

 • Murva szállítás

  4600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a kedvezményt! Csak ajánlani tudom!!

Gázkészülék javítás, karbantartás. Gyors kiszállást és minőségi munkát garantálunk.
 • Murva szállítás

  3400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Korrektek, kedvesek.

Anna Kiss
2 éve

Üdvözlöm! Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Hívjon minket és javíttassa meg mosógépét otthonában a lehető leggyorsabban. 20 éves tapasztalat. Javítás új alkatrészekkel. Helyszíni szerviz....

 • Murva szállítás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon segítőkész, korrekt csapat! Ajánlom őket!

Levente, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Háztartási és ipari varrógépek márkafüggetlen szakszervize a Varrógépcentrumnál! Kedvezményes áron: háztartási- és ipari varrógépek, hímzőgépek, akár 3 éves garanciával!

 • Murva szállítás

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész, korekt kiszolgálás.

Tisztelt megrendelők! 20 éve foglalkozunk gázkészülékek karbantartásával, javításával méghozzá garanciával! Cirkók, gázkazánok, állókazánok, konvektorok, vízmelegítők, gázbojlerek, gáztűzhelyek.

 • Murva szállítás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Az eredeti alkatrész helyett valószínűleg utángyártottat szereltek be, azt is rosszul. Azóta is szívok a telefonnal.Persze gyári áron.

A megoldások embere vagyok. A felmérés teljesen ingyenes és semmilyen...

 • Murva szállítás

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Három hét alatt nem volt semmi vissza jelzés a javításra

Gábor M.
Gábor M. 3102 Salgótarján Online

Gábor vagyok. Budapesten alap munkadíjon felül kiszállási díj nincs. Vidéki kiszállásnál is alacsony. Egyeztetéssel 1 óra alatt, 27 éves szakmai múlttal, garanciával. hívjon, nem fog csalódni.

 • Murva szállítás

  4700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Nem ugyanaz az ember fejezte be, aki elkezdte.

Lajos F.
Lajos F. 3100 Salgótarján Online

Üdvözlöm a profilomon. Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! 20 éves tapasztalat. Reális árak. Javítás új...

 • Murva szállítás

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Segítő készek szaktudasban kiválóak

Jó napot! Az én nevem Melinda és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (bútorszállítás Budapesten és magyarországon, bútorok csomagolása, azonnali szállítás) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: csomagfelvételek ütemezése és kezelése, cégeknek, szállítás sérült műszaki cikkek. 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 12000.-ft/óra tehertaxi - 10000 ft/h vidékre fiat scudoval (kisbusz) 130,- ft/km Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Murva szállítás

  6600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb fuvarozó cég a környéken!💪

Elvira vagyok és expressz fuvart vállalok! Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (külföldi autószállítás és mentés, lakókocsi, büfékocsi vontatás, biztosítási ügyintézés) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: 5 tonnás teherautó 1 rakodóval 8000.-ft/óra 10000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 rakodó) 120 ft/km + rakodó 2000 ft/óra.

 • Murva szállítás

  8000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyors kiérkezés utan hamar felrakta a kocsinkat a vontatora, majd csaladunkal egyutt a kívánt cimre szállított minket. Profi mentés volt,ajánlani tudom mindenkinek! Szerintem az ár is rendben volt.

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Orsolya. Budapest mellett élek, így az itteni feladatokat akár már aznap el tudom végezni. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: közúti áruszállítás, belföldi árufuvarozás, zongora költöztetés Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: 130 ft/km-től budapesten belül – 8000 ft-tól.

 • Murva szállítás

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Profi, mindenre felkészült szimpatikus csapat. Nem ismernek lehetetlent, és az eszközeik is megvannak hozzá. Egy 400+ kg-os kazánt juttattak le a szűk lejáraton keresztül a kazánházba sérülésmentesen. Ajánlom mindenkinek őket, akinek nagyméretű és nehéz eszközöket/tárgyakat kell mozgatnia.

Szia! Én Eszter vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: bálázás, lomtalanitás éjjel-nappal, fűkaszálás. Szolgáltatásaink: gépkocsi nyitás, off road autómentés, indulás azonnal Áruházból házhoz ( stb.) Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. lomtalanítás - 3000 ft/m3 zsákos sittszállítás – 4000 ft/zsák konténer – 3 m3 - 38000 ft-tól Hivatásunk a költöztetés!

 • Murva szállítás

  6700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Most akartam egyest adni, de látom, pár éve már adtam, csak elfelejtettem, hogy ők azok xd tragikus legutóbb eltörtek egy márványlapot, aztan a maradványokat a környező utcán parkoló autók ala berugdostak. Ezt az ablakból láttam, majd amikor rakerdeztem, hogy minden ok-e, azt mondták, persze főnök, semmi gond. Nyilván ez az ügy tovább ment aztán részemről. Nem.emlekeztem rajuk x év után, most felhívtam őket véletlen, kérdeztem, h Juli 15 re van e kapacitasuk, nincs, mondta xy, majd ram rakta a telefont. Ennyi volt a párbeszédunk. Utana akartam írni értékelést, de látom, már írtam, ők azok...

Katalin J.
Katalin J. 3109 Salgótarján Online

Tisztelt Érdeklődő! Országosan Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő,

 • Murva szállítás

  5300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt ,gyors szerviz. Árajánlat után gyorsan kész lett mindkét laptopom. Csak ajánlani tudom, egy tatabányai hozzáértő szaki" munkáját javították ki az egyik gépen.Elsőre kellett volna ide mennem.

Üdv! Nóra vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: teherszállítás magyarország egész területén, jakuzzi szállítás, sóder szállítás. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Két személyautóval és három kisteherautóval rendelkezünk. Áraink: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 11000.-ft/óra 8500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) teherszállítás - 7500 ft/óra Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Murva szállítás

  5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos költöztetők! Ajánlom Őket!

Ilona Kis
2 éve

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Fanni. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Nagy tapasztalatom van szállítással. Az év bármelyik napján kereshetsz. Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 12500.-ft/óra költöztetés országosan – - 8000 ft/óra autó, plusz egy rakodó sofőr – fix 8000.-. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Murva szállítás

  7900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Pontosak és precízen, azaz sérülésmentesen dolgoznak.

Szia! Én Éva vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környéki munkavégzésért indítottam. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Árak: autószállítás 150 huf/km budapesten kívül – (vidék) 8000 ft + 150 ft/km-től Nincs kiállási díj. Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Murva szállítás

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

óramű pontosak. igényes, profi sofőrök. kiváló árakkal dolgoznak. csak velük utazok BMW xdrive7

Szia, Noemi vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . teherautó sofőrrel 5500 ft/h költöztetés országosan - 7500 ft/óra teherszállítás - 7500 ft/óra Várom megkeresésed!

 • Murva szállítás

  5700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Feleségemmel és két kislányommal (2,5) voltunk szerintem tetszett mindenkinek!

Üdv! Renáta vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: bárány, 0-24 kutyaszálíltás, lómentés. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Ha költöztetőt-szállítót keres jó helyen jár, tekintse meg referenciáimat és kérjen ajánlatot! Több éve összeszokott kulturált, idegennyelven is beszélő, rutinos csapattal vállalok költöztetést. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: ipari gépek szállítása mozgatása, bútor szét- és összeszerelés dobozolás fóliázás csomagolás, tégla szállítás. Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Hivatásunk a költöztetés!

 • Murva szállítás

  6900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Cég várt egy csomagot, amit ezzel a futárszolgálattal adtak fel sajnos. Telefonon elérhetetlenek, e-mailre nem válaszolnak. Kedden kellett volna megérkeznie a csomagnak és minden nap más szöveggel etetnek. Ha van rá mód, ne válasszátok őket.

Blanka vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, fuvarszervezés Szolnokon, áruszállítás, murva szállítás. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: 7,5 tonnás teherautó 1 rakodóval 10000 ft/óra költöztetés – 4500 ft/h további rakodók 2800 - ft/óra Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Murva szállítás

  6600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Többször küldtem csomagot velük Dániából Magyarországra és vissza. Mindig minden rendben volt. Mindenkinek ajánlom őket!

A nevem Zsuzsanna. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. A leggyakoribb szolgáltatások és az árak: teherautó sofőrrel 5500 ft/h költöztetés - 6500 ft/h további rakodók – 2000.-ft/h Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Murva szállítás

  6500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Egyszer már költöztem velük, nagyon elégedett voltam, így most is őket kerestem egyből. Nagyon hasznosnak találtam az ingyenes felmérés lehetőségét, így nem nekem kell felírogatni hogy mit is költöztetünk, hanem szakemberrel beszéltük át személyesen. Ráadásul, ha jól emlékszem, ugyanaz az ember jött felmérni, akivel 5 éve költöztünk, megnyugtató hogy ennyire stabil a cég. Hamarosan költözés, reméljük minden úgy megy mint régen :).

Szia, Dóri vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: 5 tonnás autó sofőrrel – 6500.-ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra (tartalmazza az autót és a sofőrt, aki rakodik) autó, plusz két rakodó – fix 10000.- Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Murva szállítás

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Poor road.. not a road at all

Üdvözlet! Angelika vagyok. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Murva szállítás

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsak Precízek segítő készek, csak ajánlani tudom

Peter Joo
2 éve

Üdvözöllek! Anna vagyok, fuvarozó. A telephelyem Budapest. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Fuvarozás lomtalanítás – 3000.-ft/m3 zsákos sittszállítás – 5000 ft/zsák konténer – 4 m3 - 45000 ft-tól Várom megkeresésed!

 • Murva szállítás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

szörnyű tapasztalat! kerüljétek!

Üdv! Zsófia vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: veterán autó szállítás, vontatás, kisteherautó mentés. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! Hétfőtől-vasárnapig! A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: 3,5 tonnás teherautóval - 5000 ft/óra költöztetés - 6500 ft/órától 130 ft/km + rakodó 2000 ft/óra Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Murva szállítás

  6800 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Au automate pentru cafea,ciocolată,sandviciuri,și un lucru bun,wc curat.

Katalin vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, gépszállítás, hajószálíltás, lerobbant jármű szállítás. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. teherautóm mindig kiváló állapotban van. Általában teherautó 2 rakodóval 6500 ft/h költöztetés – 5500 ft/h autó, plusz két rakodó – fix 10000.- árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Murva szállítás

  5600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Furgonosként voltam itt gyorsaság kedvesség a lerakodásnál. Itt talán a sofőr nem rendszám hanem ember!

Szia, Martina vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatommal bármilyen szállításra készen állunk az év bármelyik napján. Megbízhatóságunk legendás! Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Gépjárműveink mind fiatalok és rendzseresen karbantartottak! A nagyon megbízható áruszállító autónak számít. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: autószállítás -120 ft/km-től autó bikázása 5 999 ft-tól. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Murva szállítás

  5600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kétszer költöztettünk a céggel, mindkét alkalommal korrekt ügyintézést és tökéletes költözést kaptunk. A mi esetünkben bútorokat nem kellett szállítani, de az összes kis csetreszünket, dobozunkat, zacskóinkat a legnagyobb körültekintéssel kezelték. Percalapú az elszámolás és ennek megfelelően a srácok, akik pakolni jöttek, egyszer sem lazsáltak, pörgették a dolgokat, aminek köszönhetően egészen hamar végeztünk is a költözéssel. Nagyon elégedettek vagyunk velük, legközelebb is őket keresnénk.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító murva szállítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok