Kútgyűrű szállítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 54 teherszállító közül! Korrekt kútgyűrű szállítás árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 teherszállító most online

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Győző

Győző

A környeken vagyok.

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a kútgyűrű szállítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Zalaegerszeg dolgozom, megyében is! Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. Regisztrált szerelő. Minden típus javítása. 33 év tapasztalat. .

 • Kútgyűrű szállítás

  5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Berepedt kijelzőt akartam kicseréltetni, aztán hagytam magam rábeszélni egy új akksira is. Inkább hagytam volna meg mindkettőből a régit... Az új kijelző és akksi is kínai gagyi, gyakorlatilag használhatatlan lett a telefon. Folyamatosan powerbankot kell magamnál hordani ha megyek valahova, mert mire kispestről bevonatozom a nyugatiba (15 perc) és internetezek közben 20%-ot merül az akksi. A kijelző gyakorlatilag használhatatlan lett, 2 perc alatt elzsírosodik, ergó ha nem törölgeted folyamatosan egyszerűen nem veszi be a gombokat. Ma reggel 3 percig próbáltam feloldani a képernyőzárat mire sikerült minden gombnyomást felfognia.

Üdvözlöm a profilomon. Az SMS-ek, névjegyek, chat üzenetek és az összes multimédia lementhető a készülékedről. Hibás vagy sérült készülékről adatmentés, adatköltöztetés akár kiszállással is. Garancia.

 • Kútgyűrű szállítás

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, gyors, szakmailag felkeszult, sokoldalu, megfizetheto, rugalmas. Csak ajanlani tudom.

Tisztelt megrendelők! Szervizünk hétfőtől vasárnapig 8:00-19:30-ig fogadja telefon hívását, ahol felvesszük a háztartási gép típusát, valamint a tapasztalt hibajelenséget. Ezt követően az Önnel közösen előre egyeztetett napon és időpontban (időintervallumban) a megadott címre műszerészünk kiszáll, javításnál díjmentesen. Képzett mosógépszerelőink felhívják a figyelmét, ha meghibásodott készülékének javítása már nem gazdaságos.

 • Kútgyűrű szállítás

  4100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

A korrekt tájékoztatásnak köszönhetően kellemes meglepetés ért. Az 5 csillag jár!

Üdvözlet! Agnes vagyok. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. mélygarázsból mentés, üzemanyag pótlása, gépjármű kárügyintézés is vállalok. Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. furgonnal végzem elsősorban a szállítási tevékenységet. Általában 5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 9000.-ft/óra 8500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) csak az autó nem rakodó sofőrrel – fix 5000.-ft árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg!

 • Kútgyűrű szállítás

  5600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt,pontos,precíz vállalkozás!

Cégünk 1993-ban alakult családi vállalkozás formájában. Fő profilunk új és használt fotócikkek értékesítése, bizományos adás-vétele, szemüveg készítés és javítás, melyet saját műhelyünkben végzünk. Munkatársaink tapasztalt szakemberek, végzett látszerészek, akik üzleteinkben készséggel állnak az Önök rendelkezésére, mostantól az interneten keresztül is.

 • Kútgyűrű szállítás

  6800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon gyorsan megjavította az objektívemet, köszönöm szépen! És külön köszönet neki, hogy még aznap visszahozta az objektívet, mivel ő maga nem tudott eljönni a helyszínre.

Üdvözlöm! Házhoz megyünk a mobiltelefonért! Lehetőség van arra, hogy elmenjünk a hibás telefonért és akár másnapra megjavítva, lefertőtlenítve visszavigyük Önnek!

Fő profilunk:, vezetékes telefon javítás, iphone 5s akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás, törött kijelző telefon adatmentés, iphone 8 plus akkumulátor csere

 • Kútgyűrű szállítás

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Ez egy első osztályú szakember! Higgye el, tudom, mit írok. Szeretném megköszönni neki a családom nevében. Mindannyian nagyon elégedettek vagyunk a munkájával és a szakértelmével, és ő volt az egyetlen, akihez először fordultunk néhány évvel ezelőtt, és soha nem hagyott minket cserben. Ő olyasvalaki, akiben meg lehet bízni, és ez ritka. Köszönöm szépen. Ajánljuk őt a jövőbeni látogatásokra.

Adrienn vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: autószállítás 130 huf/km tréleres szállítás – megbeszélés szerinti időpontban és díjszabással Hivatásunk a költöztetés!

 • Kútgyűrű szállítás

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Percre pontosan érkezett a futár.Hiánytalanul és sérülésmentesen vettem át a csomagot. Bátran ajánlom!

Sziasztok! 😊🙂 Rita vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. A telephelyem Budapest. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Gépjárműveink mind fiatalok és rendzseresen karbantartottak! A nagyon megbízható áruszállító autónak számít.

 • Kútgyűrű szállítás

  7500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon birkóznia kell a cegnek, hogy talpon maradjon.

Üdvözlöm! Noémi vagyok, tapasztalt fuvarozó. Tevékenységi köröm elsősorban Budapest és környezetére összpontosul. személyre szabott tarifák, pianínó szállítás, tüzifa szállítás is vállalok. Nagy tapasztalatom van szállítással. Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: km díj – 160 ft budapesten kívül – (vidék) 8000 ft + 150 ft/km-től, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet.

 • Kútgyűrű szállítás

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Múlt héten költöztem Dunakesziről Nagybányára, hála Nekik problèmamentesen! Árajánlatot kèrtem melyet gyorsan meg is kaptam. Mivel szerettem volna ha az ingóságaimat is Ők csomagolják, egy ingyenes felmèrès után megkaptam a vègleges árajánlatot. Az ár/èrtèk arány túlszárnyalta a kiválót! A megbeszèlt napon megjöttek a cèg Munkatársai (vidám kis csapat) ès megkezdtèk a csomagolást. Rövid idő alatt szètszereltèk a bútorokat, mindent nagyon precízen becsomagoltak,a bùtorokat körbefóliázták. Minden elő volt kèszìtve a másnapi szállìtásra. Másnap reggel megèrkeztek ès irigylèsre mèltó profizmussal kezdtèk meg a rakodást. Mikor vègeztek, rövid megbeszèlès után ùtnak indultunk. Nagybányára èrve ugyanolyan gyorsan, precízen le is rakodtak. Külön köszönet Nagy Rolandnak aki mindkèt nap szakszerűen irányìtotta a csapatot ès türelemmel válaszolt minden kèrdèsemre! A szállìtás napján, Sándor Gáborral olyan összhangban dolgoztak, hogy ilyet ritkán lát az ember manapság! Minden dìcsèret ès tisztelet megilleti Őket! Hála Nekik a költözès számomra egy kaland volt ès nem egy rèmálom! 🥰 A cègnek további sok sikert kívánok ès mèg nagyon sok elègedett ügyfelet! Tiszta szìvből ajánlom Őket bárkinek aki stresszmentesen akar költözni! Köszönettel :Dobránszky Bernadett Rita

Renáta vagyok és expressz fuvart vállalok! Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: 5 tonnás teherautó 1 rakodóval – 8000.-ft/óra költöztetés - 4500 ft/órától 130 ft/km + rakodó 2500 ft/óra. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Kútgyűrű szállítás

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Szeretek ide járni tankolni,mindig jó fejek kutasok👍

Hello, Illés vagyok és a fuvarozás a szakmám. Cégem székhelye itt van: Budapest. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: iroda költöztetés, vagy háztartási gépek hűtőszekrény, nagycsomag szállítás. Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. Általában lomtalanítás – 2600 ft/m3 sittszállítás 14000 ft/egység - 10m³töl nincs fuvardíj növényi zöldhulladékok elszállítás díja – 2500 ft/köbméter árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Kútgyűrű szállítás

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Minden rendben volt, egy kedves hölgy szállítás előtti napon felhívott, a futárok 1 órával hamarabb hívtak. Ketten jöttek, rendesek voltak felhozták a tv-t a 2. ra. Megvárták míg kibontom és ellenőrzöm a termék állapotát. Kellemes csalódás az itteni értékelések után.

Szia! Én Laura vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Nagy tapasztalatom van szállítással. Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix 3,5 tonnás autó 6000 ft/óra költöztetés díja 8000.-ft/órától 120 ft/km + rakodó 3000 ft/h. Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Kútgyűrű szállítás

  7800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

A Huszàr Úr dolgozói előbb jöttek 1 óràval a megbeszèlt időnèl, mivel előtte nap azt ígèrte hogy felhìvnak mielőtt jönnènek hogy akkor pontosan mikor is költóztetnènek, ìgy otthon a pakolást mèg nem tudtam befejezni. Kèrdeztük hogy ilyenkor mi a teendő, majd közöltèk, hogy vagy most elkezdik a pakolàst, vagy ők mennek el. Segìteni nem igazàn szerettek, sem gyorsak nem voltak, húztàk az időt a pakolàssal, majd mögöttem jöttek kocsival, ott is 60al jöttek orszàgúton hogy az idő teljen. Mivel minden megkezdett óra, elèg borsos. Majd kèrtük volna mèg a segìtsègüket valamiben 25 percel hamarabb elmentek szemforgatva, hogy az egyiküknek ma szülinapja van... az egyikük pedig erősen illuminàlt àllapotban volt. Úgyhogy semmi fèlekèppen nem ajànlanàm őket.

Szia, Bence vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 7,5 tonnás teherautóval sofőrrel - 8000 ft/óra költöztetés - 30000 ft-tól 135 ft/km, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. A korrekt fuvarozás mellett korrekt számlázásra, kedves, figyelmes attitűdre számíthatsz, hiszen számomra az ügyfeleim elégedettsége az elsődleges!

 • Kútgyűrű szállítás

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

A helyszínen vettem át a Debrecenből megrendelt termékeket. Gyors és udvarias ügyintézés.

Tisztelt Érdeklődő! Hajdu bojler megbízható, precíz szakemberektől. Bojler beszerelés, csere és javítás. Sokéves tapasztalat, 100%-os ügyfél elégedettség. Ingyenes kiszállás. Korrekt ár gyors munka. Budapest és vonzáskörzete. Hajdú bojlerek.

 • Kútgyűrű szállítás

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Kijelző csere utáni váratlan hibát is egy napon belül javították. Mindenről tájékoztattak. Maximálisan korrekt volt minden.

Péter C.
Péter C. 8904 Zalaegerszeg Online

Péter, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Legyen szó hűtésről vagy fűtésről, mi mindenre tudunk megoldást. Keressen minket bizalommal.

 • Kútgyűrű szállítás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Hozzáértő kiszolgálás! Gyors, pontos, megbízható!

Budapest dolgozom, megyében is! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, kijelző csere, telefon képernyő javítás, üvegfólia telefonra felhelyezés, iphone 11 akkumulátor csere, üvegfólia telefonra felhelyezés

Kiegészítő szolgáltatásaink:, iphone 5s akkumulátor csere, beázott iphone javítás, kijelző javítás, huawei akkumulátor csere, telefon usb csatlakozó javítás

 • Kútgyűrű szállítás

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Azonnal orvosolta a problémát, többször is ellenőrizte az alkatrészeket és a telefont, hogy elkerülje a további problémákat.Teljesen megtisztította a hangszórókat, a kamerát és megjavította a telefon tokját. A javítás összege pontosan a megbeszéltek szerint alakult, és a pénzügyi oldalon nem ért meglepetés. Külön köszönöm, hogy eljöttek hozzám, mivel nagyon kényelmetlen volt egy másik helyen találkozni. Gyors, kiváló minőségű és nem aggódik!

Hegedűs vagyok és teherszállítással foglalkozok. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: ömlesztett áru fuvarozása kisáruszállítással, építőipari teherfuvarozás, költöztetés pakolással. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: sos autómentés 0-24, lakókocsi mentés, lerobbant jármű szállítás. Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. Fuvarozás 5 tonnás teherautó sofőrrel 6000.-ft/óra költöztetés - 30000 ft-tól raklapos áruszállítás , max. 100 kg/raklap-ig – 5500 ft/raklap Keressen bizalommal!

 • Kútgyűrű szállítás

  6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Szimpatikus brigád jött hozzánk, gyorsan, vidáman (fütyörészve 😀) és kreatívan felpakoltak, minden hibátlanul megérkezett. 100%

Szia, Anett vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Fiatal flottával rendelkezünk,. Az autók legnagyobb része . Fuvarozás km díj – 170 ft autó bikázás budapest – 6000 ft-tól Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Kútgyűrű szállítás

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Fantasztikus csapat!!! Pontosak, gyorsak,kedvesek, segítőkészek és még csak nem is drágák!! Bár minden vállalkozás így működne. Gratulálok és köszönöm!!

Jó napot! Az én nevem Melitta és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. A lakhelyem Budapest. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: veszélyes hulladék, darabos hulladék elszállítása, fémhulladék elszállítás. Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! Általában 3,5 tonnás teherautó 5000 ft/óra bútor házhoz szállítás 10000-ft-tól teherszállítás - 7500 ft-tól árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Kútgyűrű szállítás

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

szemmértékre 18ms alatt szállíttanak kevesebb min 12cm árúeltolódással

Üdvözöllek! Éva vagyok, fuvarozó. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. Megbízható, leinformálható vagyok, emellett a szlogenem, hogy korrekt munkát szeretnék nyújtani, korrekt áron!

 • Kútgyűrű szállítás

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, megbízható cég. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Julia vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Én vagyok a te embered, ha: költözés előtt állsz és nem tudod, hogy a nagy mennyiségű bútort, csomagokat, hogyan juttatod el az új lakhelyedre, vásároltál valamit pl. itt: , de nem tudod hazavinni és spórolnál egy kicsit a kiszállítási díjon, átköltöztetnéd az irodád és nem tudod, kivel szállíttasd a bútorokat, alapanyagokat rendeltél egy barkácsáruházból, de nincs, aki hazavigye neked Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: 7,5 tonnás autó sofőrrel – 9000.-ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/h 150 ft/km + rakodó 2500 ft/óra. Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Kútgyűrű szállítás

  7400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Hívás után 20perc alatt jött egy kedves futár, és elvitte a küldeményünket, amit kb.40perc alatt meg is kapott a kollégám. Gyorsak, kedvesek, és pontosak.

Szia! Én Csenge vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: nagyobb terjedelmű csomagok ajándékok dobozok szállítása, ülőgarnitúra, vidéki költöztetés. Még aznap vagy akár azonnal. Hétfőtől-Vasárnapig felár nélkül! Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Az országos fuvarozás árak a következőképpen alakulnak az esetemben: 5 tonnás teherautóval 1 rakodóval - 8000 ft/óra költöztetés – 5500 ft/h további rakodók 2800 - ft/óra.

 • Kútgyűrű szállítás

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Szuperek a srácok, nagyon megkedveltem őket, egy igazan profi, és fiatalos csapat, tele kiváló sofőrökkel:)

Anita vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapesti vagyok. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Mi Fix Árakon dolgozunk, úgyhogy nálunk mindig az előre megbeszélt fix árat fogja fizetni, nincsenek rejtett, vagy utólag felmerülő költségek! Bankártyával is fizethet. Keress bizalommal, hogy a szállítással kapcsolatos felmerülő kérdéseid még a mai napon átbeszélhessük!

 • Kútgyűrű szállítás

  7900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Ulaşımı kolay hizmet iyi daha ne olsun

Üdv! Attila vagyok és alábbi szolgáltatásokat vállalom: szállítás, kanapé, lakás kiürítése. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Általában lomtalanítás - 2400 ft/m3 sittszállítás 18000 ft-tól zöld hulladék elszállítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/㎥ árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire.

 • Kútgyűrű szállítás

  6900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan érkező, gyorsan és hatékonyan dolgozó, teljes körűen rugalmas és segítőkész csapat. Korábban több költözésben vettem már részt, de velük flottul ment minden, ajánlom őket.

Hello, én Zoltánné vagyok és fuvarozással foglalkozom. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Teherautóm: furgon A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: km díj 180 ft gépszállítás 20000 huf-tól, egyedi ajánlat alapján Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Kútgyűrű szállítás

  7800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsak,és nagyon precízek. Minden a megbeszélés szerint zajlott,meg voltam elégedve. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Ibolya. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környéki munkavégzésért indítottam. Amennyiben megbízható, tapasztalt és gyors segítségre van szüksége, a legjobb emberhez fordult. Legyen szó költöztetésről, szállításról vagy rendszeres fuvarozásról, jó helyen jár! Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: hagyaték felszámolás, konténer kihelyezés, fanyesedék elszállítás sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 7000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) bútor házhoz szállítás, tehertaxi – 11000 - ft-tól 120 ft/km + rakodó 2500 ft/óra Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Kútgyűrű szállítás

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon gyorsan leszedtek ünnep volt de egy ember azert jött be hogy átvegye az arut!

Szia, Réka vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 5 tonnás teherautó 2 rakodóval 9000 ft/óra bútor házhoz szállítás 13000.-ft-tól felni (2db) - 5000 ft, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. Várom megkeresésed!

 • Kútgyűrű szállítás

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

רכבל ארוךךךךך עם נוף משגע ואויר הרים נקי וצלול. חויה בלתי נשכחת והכי כיף עולה גרושים - 20 שקל הלוך ושוב!!

Hello, Bernadett vagyok és a fuvarozás a szakmám. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Szolgáltatásaink: szelektív hulladékszállítás, konténer szállítás, fanyesedék elszállítás Áruházból házhoz ( stb.) Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! Várom a megbízást!

 • Kútgyűrű szállítás

  5500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Сотрудники вежливые,но очень долго приходится ждать загрузку. Кому нужны координаты 47.3722629 19.1146491

Tamás
2 éve

Tisztelt Érdeklődő! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, samsung telefon üvegcsere, képernyő csere, telefon kijelző csere, telefon szoftver javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, üvegkarc eltávolítás, iphone x akkumulátor csere, telefon mikrofon javítás, samsung kijelző csere, samsung akkumulátor csere

 • Kútgyűrű szállítás

  4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Honor 8 / Képernyő, borító, hangerő kapcsoló cseréje

G á b i
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító kútgyűrű szállítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kútgyűrű szállítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a kútgyűrű szállítás átlagos ára 2800 - 5300 Ft. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - hogyan választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok teherszállítót Budapesten?

Jelenleg 54 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÚTGYŰRŰ SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk teherszállítót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható teherszállítót megbíznod akkor, ha erre van szükséged: kútgyűrű szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó teherszállító?

A jó teherszállító részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: teherszállító?

Ha a legjobb teherszállító segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A kútgyűrű szállítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas