Kutya szállítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 220 szállító közül! Korrekt kutya szállítás árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

33 szállító most online

Zoltan

Zoltan

Szállítás 0-24

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kutya szállítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb szállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

Kedves ügyfelünk! Kisállat költöztetési szolgáltatás - A legjobb kisállat költöztetési szolgáltatást nyújtom az országban. Biztonság, gyorsaság és kényelem a mottóm. Szolgáltatásaim, amiket elvállalok: nemzetközi állatszállítás, kisállatszállítás, kutyaház építés.

Várom megkeresését!

 • Kutya szállítás

  11000 Ft

Sándor K. - Kutya szállítás Budapesten - 1
Sándor K. - Kutya szállítás Budapesten - 2
Sándor K. - Kutya szállítás Budapesten - 3

6 vélemény / értékelés 4.3

Rendben volt minden

Nándor
3 éve

Tisztelt megrendelők! Kérjen országosan kisállat költöztetési szolgáltatást kutyák és macskák számára egy klimatizált terepjáróban vagy kisbuszban. Megállunk szünetekre. Kérjen árajánlatot. Munkák, amiket elvállalok: expressz kutya szállítás, macska külföldre szállítása, csirkeszállítás.

Hétfőtől - Péntekig 10:00 - 18:00

 • Kutya szállítás

  10000 Ft

Tamás S. - Kutya szállítás Budapesten - 1
Tamás S. - Kutya szállítás Budapesten - 2
Tamás S. - Kutya szállítás Budapesten - 3

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó volt a hozzáállásuk. Meg voltam elégedve.

Marcel
3 éve

Digitális és analóg fényképezőgépek szervizelése több mint 40 éve

 • Kutya szállítás

  7000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Minden jól sikerült és nagyon gyors volt, nincs határa a boldogságomnak))) És köszönöm a tükrök tisztítását és a tanácsokat, szükség esetén újra felveszem a kapcsolatot.

Üdv, Géza I. vagyok, állatszállító. Cégünk fő tevékenysége az állatszállítás. Klasszikus kutyaszállításon túl speciális szállítási feladatokat is ellátunk. Megbízhatóság. Gyorsaság. Kedvező ár. Professzionalizmus. Szolgáltatások, amiket vállalok: baromfi szállítás, haszonállat belföldi szállítása, kutyakennel.

7.00 - 16.00 óra között.

 • Kutya szállítás

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.0

Nagyon gyorsan reagáltak a megkeresésemre és precízen megoldották a feladatok.

Ágoston
3 éve

Kedves érdeklődő! Ha gondot okoz kedvencének szállítása, mi megoldjuk ezt a problémáját! Az ország egész területén légkondicionált, minden vonatkozó előírásnak megfelelő állatszállítónkkal vállaljuk kutyájának, cicájának vagy egyéb házi kisállatának szakszerű szállítását. Ha fontos Önnek a kényelem, a megbízhatóság és a gyorsaság, akkor keresse tapasztalt állatorvosi háttérrel rendelkező állatszállító szakembereinket! Amiket vállalok: közúti kisállat szállítás, élőállat szállítás repülőn, macskamentés.

Üdv, Kálmán M.

 • Kutya szállítás

  8000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon meg voltam elégedve. Pontosak, gyorsak.

Attila
2 éve

Gábor vagyok. Cégem és jómagam több éves szakmai tapasztalattal, udvarias kiszolgálással várja Önt. A meghibásodott készülékekbe csak eredeti gyári Samsung alkatrészeket építünk be. Díjmentes kiszállással. Képzett szakemberek. Akár már aznapi kiszállás.

 • Kutya szállítás

  3000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Profi, gyors és kedves

Zls Mark
2 éve
János M.
János M. 3109 Salgótarján Online

A megoldások embere vagyok. Az emlékek fontosak, minden adatmentésnél törekszünk megmenteni az összes fontos emléket. Munkához fontos adatokat vissza tudjuk nyerni a rossz adathordozókról...

 • Kutya szállítás

  4000 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Ez valami vicc kategória. Először azt hittem,hogy ez egyfajta készátverés, de nem! Pár levelezés után, már gyanítottam,hogy valami nem stimmel odabent. Aztán mikor telefonon is beszéltem velük ( egy mindenen nevető aranyos kis asszony) Rájöttem, hogy jobb ha inkább máshogy oldom meg a problémát.

István F.
István F. 3104 Salgótarján Online

Kedves érdeklődő! Kiszállási díj nélkül, helyszíni javítással, garanciával. Hívjon most!

 • Kutya szállítás

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Remek ember, minőségi munkával!

Krisztina
2 éve

Mátrix tisztítás, fényképezőgépek, objektívek, videokamerák, vakuk javítása. Sony, Nikon, Canon, Hasselblad stb. E. Metro Rechnoi Vokzal, a közelben. Több mint 20 éves javítási tapasztalat. Minőség, gyors, olcsó. Garanciát tartalmaz. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hívjon minket.

 • Kutya szállítás

  6900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Ezután úgy döntöttem, hogy munkát ajánlok neki. Aztán úgy döntöttem, hogy elmegyek a műhelyébe. Megjavította a Canon zárjait, valamint megtisztította a port és a mátrixot, mivel a fényképezőgép poros volt. Másnap elhoztam a műhelyből.

Digitális és analóg fotófelszerelések javítása: fényképezőgépek, videokamerák, objektívek, vakuk stb. Digitális tükörreflexes és tükör nélküli fényképezőgépek mátrixainak professzionális tisztítása (5000Ft-tól). Minőségi és megfizethető, ingyenes diagnosztika. Garancia az elvégzett munkára. Lehetséges futárszolgálat Moszkvába. Együttműködünk a régiókkal.

 • Kutya szállítás

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Jó egy profival foglalkozni) Az ember nyilvánvalóan tudja, mit csinál, és ez mindenben megmutatkozik. Nyugodtan, udvariasan, gyorsan és humánusan cselekedett.

Fényképezőgép tartozékainak és kiegészítők karbantartása és tiszítása. Fényképezőgépek, objektívek, távcsövek tisztítása és karbantartása.

 • Kutya szállítás

  5700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Ő egy kiváló szakember! Megjavíttattam az objektívemet, meghúztam, és a képeim most még élesebbek, mint amikor új objektívem volt. A régi Canon 550d fényképezőgépemet is megjavítottam a kijelző cseréjével. És végül csak adtam neki egy pendrive-ot, mivel a régi kezdett meghalni.

László B.
László B. 8000 Székesfehérvár Online

Analóg és digitális fényképezőgépek szervizelése. Analóg, mechanikus, digitális, bridge, tükörreflexes fényképezőgépek szervizelése, tisztítása és karbantartása

 • Kutya szállítás

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megjavították a bajonettet, mindent azonnal és a megbeszélt áron elvégeztek! Kaptam egy ingyenes új firmware-t és tanácsot a Sony-tól. Megjavítottam a kedvenc Canon objektívemet is (28-80L), amit majdnem eltemettem). Minden nagyszerű.

Cégünk 1993-ban alakult családi vállalkozás formájában. Fő profilunk új és használt fotócikkek értékesítése, bizományos adás-vétele, szemüveg készítés és javítás, melyet saját műhelyünkben végzünk. Munkatársaink tapasztalt szakemberek, végzett látszerészek, akik üzleteinkben készséggel állnak az Önök rendelkezésére, mostantól az interneten keresztül is.

 • Kutya szállítás

  6900 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Minden tökéletes! Gyorsan (szó szerint 20-30 perc alatt), magas minőségben és olcsóbban, mint az összes többi szolgáltató cég, amelyet egy hét alatt hívtam.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szállító szakemberektől?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító kutya szállítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kutya szállítás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a kutya szállítás átlagos ára 2800 - 5300 Ft. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi értékeléseket?

Budapesten a kutya szállítás szolgáltatáshoz már 286 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szállítót Budapesten?

Ebben a pillanatban 220 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KUTYA SZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek szállítót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható szállítót keresned amennyiben a következőre van szükséged: kutya szállítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a szállító?

A jó szállító részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: szállító?

Ha egy megfelelő szállító segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A kutya szállítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas