Élőállat szállítás repülőn: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 218 szállító közül! Korrekt élőállat szállítás repülőn árak — 2800-5300 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

33 szállító most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Tibor

Tibor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az élőállat szállítás repülőn Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb szállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

Üdvözlöm a profilomon. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Bankkártyás fizetés. Garancia a javításokra. Országosan. Szolgáltatások: Elektronika panelek, helyszíni javítás, szakszerviz, egyszeri munkadíj.

 • Élőállat szállítás repülőn

  3300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Kedves, figyelmes szakember!

Üdvözlöm! Az Ön kényelme a legfontosabb. Gyorsan, hatékonyan dolgozunk: akkucsere már 1 órán belül. Valós időben foglalhat időpontot online, így biztos lehet abban, hogy érkezik a segítség. Kártyás fizetés. Éjjel-nappal segítünk. Vírus alatt is dolgozunk. Kiemelkedő ár-minőség.

 • Élőállat szállítás repülőn

  3800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, hatékony szervíz, megfizethető áron! Csak ajánlani tudom!

Barnabás vagyok. Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Telefonos konzultáció. Reális árak. Helyszíni szerviz. 20 éves tapasztalat.

 • Élőállat szállítás repülőn

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Két három öreg 👴 veterán minden TV 📺, monitor javítást szépen megcsinál. Még a MANTA TV - hez is értenek, sőt, engedélyük is van rá :o

Üdv Rolland vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Villany tűzhely sütő. Garancia a javításokra. Bankkártyás fizetés. Országosan.

 • Élőállat szállítás repülőn

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gyors kiszolgálás, korrekt árak.

Üdvözlöm! Klíma telepítés, karbantartás és javítás országosan akár azonnal, kedvező áron. Klíma telepítés, karbantartás és javítás kedvező áron, rövid határidővel országosan. Hőszivattyú telepítés. Légtechnika. Klíma karbantartás. Klíma javítás.

 • Élőállat szállítás repülőn

  4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Korrektek voltak, ajánlom!

Szekszárd dolgozom, megyében is! Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Helyszíni szerviz. Javítás új alkatrészekkel. MInden hívást felveszünk.

 • Élőállat szállítás repülőn

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Kedvesek, segítőkészek, szakmailag topon!

Barnabás, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Gyors, precíz munka, minőségi alkatrészekkel.

 • Élőállat szállítás repülőn

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Kedves gyors kiszolgálás.

Fényképezőgép tartozékainak és kiegészítők karbantartása és tiszítása. Fényképezőgépek, objektívek, távcsövek tisztítása és karbantartása.

 • Élőállat szállítás repülőn

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

40 perc alatt javította meg a Nikon D 90 záramat, és ez plusz a diagnosztika. 10 másodperc alatt fül alapján megállapította, hogy mi a probléma a zárral. A zsalu cseréjének költsége 14000 Ft volt, míg a zsalu cseréje 19.000 Ft-ba került. Mestere a szakmájának. Soha nem tanácsolnám őt annak, aki szeret várni és sokat fizetni, de mindenki más menjen hozzá))).

Balázs N.
Balázs N. 3102 Salgótarján Online

Digitális és analóg fényképezőgépek szervizelése több mint 40 éve

 • Élőállat szállítás repülőn

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Megmentette a fényképezőgépet, amelyet a szerviz és az összes javítóműhely elhagyott. Köszönöm szépen a munkát. Nem találok jobbat!!!!!!!!

Gyula V. vagyok. Vállaljuk beteg állatának szakszerű szállítását a rendelő és otthona között. Szolgáltatások: tengeri szállítás, lószállító kölcsönzése, hízótáp.

7.00 - 16.00 óra között.

 • Élőállat szállítás repülőn

  7000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.0

Meg voltam elégedve a munkájukkal. Minden rendben volt.

Barnabás
3 éve

Tisztelt megrendelők! Kérjen országosan kisállat költöztetési szolgáltatást kutyák és macskák számára egy klimatizált terepjáróban vagy kisbuszban. Megállunk szünetekre. Kérjen árajánlatot. Munkák, amiket elvállalok: expressz kutya szállítás, macska külföldre szállítása, csirkeszállítás.

Hétfőtől - Péntekig 10:00 - 18:00

 • Élőállat szállítás repülőn

  10000 Ft

Tamás S. - Élőállat szállítás repülőn Budapesten - 1
Tamás S. - Élőállat szállítás repülőn Budapesten - 2
Tamás S. - Élőállat szállítás repülőn Budapesten - 3

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó volt a hozzáállásuk. Meg voltam elégedve.

Marcel
3 éve

Üdv, Géza I. vagyok, állatszállító. Cégünk fő tevékenysége az állatszállítás. Klasszikus kutyaszállításon túl speciális szállítási feladatokat is ellátunk. Megbízhatóság. Gyorsaság. Kedvező ár. Professzionalizmus. Szolgáltatások, amiket vállalok: baromfi szállítás, haszonállat belföldi szállítása, kutyakennel.

7.00 - 16.00 óra között.

 • Élőállat szállítás repülőn

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.0

Nagyon gyorsan reagáltak a megkeresésemre és precízen megoldották a feladatok.

Ágoston
3 éve

Kedves érdeklődő! Ha gondot okoz kedvencének szállítása, mi megoldjuk ezt a problémáját! Az ország egész területén légkondicionált, minden vonatkozó előírásnak megfelelő állatszállítónkkal vállaljuk kutyájának, cicájának vagy egyéb házi kisállatának szakszerű szállítását. Ha fontos Önnek a kényelem, a megbízhatóság és a gyorsaság, akkor keresse tapasztalt állatorvosi háttérrel rendelkező állatszállító szakembereinket! Amiket vállalok: közúti kisállat szállítás, élőállat szállítás repülőn, macskamentés.

Üdv, Kálmán M.

 • Élőállat szállítás repülőn

  8000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon meg voltam elégedve. Pontosak, gyorsak.

Attila
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szállító szakemberektől?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító élőállat szállítás repülőn közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Élőállat szállítás repülőn: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten az élőállat szállítás repülőn átlagos ára 2800 - 5300 Ft. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

Budapesten az élőállat szállítás repülőn szolgáltatáshoz már 283 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szállítót Budapesten?

Most 218 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÉLŐÁLLAT SZÁLLÍTÁS REPÜLŐN szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy szállító?

Egy szállító ezzel a feladattal bízható meg: élőállat szállítás repülőn vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi szállító segítségét?

Egy jó szállító az élőállat szállítás repülőn mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor szállítót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas