Lószállítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Szállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 138 szállító közül! Korrekt lószállítás árak: 2800-5300 Ft-tól. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

21 szállító most online

arpad

arpad

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

dr.

dr.

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a lószállítás Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb szállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szállítót!

Kedves ügyfelünk! Kisállat költöztetési szolgáltatás - A legjobb kisállat költöztetési szolgáltatást nyújtom az országban. Biztonság, gyorsaság és kényelem a mottóm. Szolgáltatásaim, amiket elvállalok: nemzetközi állatszállítás, kisállatszállítás, kutyaház építés.

Várom megkeresését!

 • Lószállítás

  11000 Ft

Sándor K. - Lószállítás Budapesten - 1
Sándor K. - Lószállítás Budapesten - 2
Sándor K. - Lószállítás Budapesten - 3

6 vélemény / értékelés 4.3

Rendben volt minden

Nándor
2 éve

Tisztelt megrendelők! Kérjen országosan kisállat költöztetési szolgáltatást kutyák és macskák számára egy klimatizált terepjáróban vagy kisbuszban. Megállunk szünetekre. Kérjen árajánlatot. Munkák, amiket elvállalok: expressz kutya szállítás, macska külföldre szállítása, csirkeszállítás.

Hétfőtől - Péntekig 10:00 - 18:00

 • Lószállítás

  10000 Ft

Tamás S. - Lószállítás Budapesten - 1
Tamás S. - Lószállítás Budapesten - 2
Tamás S. - Lószállítás Budapesten - 3

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon jó volt a hozzáállásuk. Meg voltam elégedve.

Marcel
2 éve

Üdv, Géza I. vagyok, állatszállító. Cégünk fő tevékenysége az állatszállítás. Klasszikus kutyaszállításon túl speciális szállítási feladatokat is ellátunk. Megbízhatóság. Gyorsaság. Kedvező ár. Professzionalizmus. Szolgáltatások, amiket vállalok: baromfi szállítás, haszonállat belföldi szállítása, kutyakennel.

7.00 - 16.00 óra között.

 • Lószállítás

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.0

Nagyon gyorsan reagáltak a megkeresésemre és precízen megoldották a feladatok.

Ágoston
2 éve

Kedves érdeklődő! Ha gondot okoz kedvencének szállítása, mi megoldjuk ezt a problémáját! Az ország egész területén légkondicionált, minden vonatkozó előírásnak megfelelő állatszállítónkkal vállaljuk kutyájának, cicájának vagy egyéb házi kisállatának szakszerű szállítását. Ha fontos Önnek a kényelem, a megbízhatóság és a gyorsaság, akkor keresse tapasztalt állatorvosi háttérrel rendelkező állatszállító szakembereinket! Amiket vállalok: közúti kisállat szállítás, élőállat szállítás repülőn, macskamentés.

Üdv, Kálmán M.

 • Lószállítás

  8000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon meg voltam elégedve. Pontosak, gyorsak.

Attila
2 éve

Üdv Ferenc vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Bármilyen típusú gázkészülékkel, kazánnal, cirkóval boldogulunk! Minden munkánkra 1 éves garanciát adunk! Hívj minket bizalommal! Gázkészülék szerelés. Gázkészülék csere. Gázkészülék javítás. Gázkészülék szervíz.

 • Lószállítás

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon kedves kiszolgálás 😇👍👍

MelePan
2 éve
Péter C.
Péter C. 8904 Zalaegerszeg Online

Üdvözlöm! Több ezer elégedett ügyfelünk van és 5 csillagos Google értékelésünk! Ön is...

 • Lószállítás

  4700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Egy régről fennmaradt műhely ami ritkaság mint látvány.A hozzáállás korrekt és előzékeny viszont örülök,hogy az én esetemben nem az általuk felajánlott utat választottam.A szakmai véleményük vagy részrehajló vagy nem naprakész.A "nem lehetséges" kijelentést kiegészíteném egy "nálunk nem lehetséges"-re...szóval kis utánajárással mindenképp van olcsóbb és gyorsabb megoldás.50eFt-ot biztosan spóroltam nélkülük így az élmény miatt inkább ajánlanám a múzeumlátogatást

Tisztelt Érdeklődő! 50%-os családi támogatás is igényelhető a klímára. Ne várja meg a nyarat és a meleget!

 • Lószállítás

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, ügyfélbarát cég. Így kéne működni minden szervíznek. Csak ajánlani tudom!

Üdvözlöm! Keresd szakértő csapatunkat a Westenddel szemben a Quadra irodaházban. Adatmentés gyorsan. Keress minket telefonon vagy látogass el üzletünkbe a belváros szívében.

 • Lószállítás

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Fiatalok, udvariasak, korrektek, gyorsak! Ajánlom őket!

A megoldások embere vagyok. Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Display csere 1 óra alatt. . Szupergyors javítások. Akkumulátor csere 30 perc. Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ.

 • Lószállítás

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Szuper csapat, sec perc alatt megjavították a mosógépemet!

Mi végezzük el a legbonyolultabb javításokat, amikor más szolgálatok megtagadták vagy vállalták, de még rosszabbá tették a hibák elkövetésével.... Eredeti pótalkatrészekkel dolgozunk.  Díjmentes diagnózis, még a javítás megtagadása esetén is. Az árak a költségvetésben szereplő minőséggel és az elvégzett munkára vonatkozó garanciával együtt.

Megjavítjuk: Nikon, Canon, Sony, Panasonic, Samsung, fujifilm, Olympus fényképezőgépek. Objektívek Nikon, Canon, Sony, Panasonic, Sigma, Tamron, Samyang.

Írja le a problémát, mi a költségekről fogunk tájékozódni, a javítást minőségileg és operatívan végezzük. Munkatársaink őszintesége és professzionalizmusa lehetővé teszi számunkra, hogy az esetek 99%-ában ismét segítsünk ügyfeleinknek, de más eszközökkel.  Professzionális felszerelés.  2011 óta dolgozunk. 

Szolgáltatásaink: 

 • Összetett *forrasztás* alkatrészszinten.
 • A tábla fizikai sérüléseinek javítása.
 • Zsalu, tüköregység javítása és cseréje.
 • Nyíláskábelek, nyílásblokkok cseréje.
 • Visszaszerzés a nedvességből, még ott is, ahol mások kudarcot vallottak! 
 • Po frissítése.
 • Oroszország-szerte dolgozunk, postai úton, Sdek és szállítmányozó cégek útján.
 • Garancia minden munkára.

A leíró alapján keresnek minket: 
Nem kapcsol be, nem töltődik fel, nem bootol, nem tartja a töltést (kisül), vízbe esett, akadozik / akadozik, ha a gép: törött képernyő, nem működik az érintés (érintőképernyő), nem működik a hangszóró, nem működik a mikrofon, nem működik a be / kikapcsoló gomb, nem működik a gombok / gomb, Javítás Nikon, Canon, Sony, Panasonic, Fujifilm, Tamron, Sigma, Samsung, Samyang, mester javítás / Kamera javítás / objektív javítás, kijelző csere, képernyő javítás.

 • Lószállítás

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Ő, rögtön a próbafelvételi folyamat kiértékelése után (közvetlenül akkor, amikor a fényképezőgépet javításra kaptuk), javasolta a hiba okát, és hogy mi volt az, és a javítás során ezek a javaslatok teljesen megerősítést nyertek. A javítást nagyon szakszerűen, maradéktalanul és a lehető legrövidebb idő alatt végezték el. A munka költsége megegyezett a telepítéskor megadott összeggel. Teljesen elégedett voltam a munka minden vonatkozásával. Amellett, hogy konkrétan elmagyarázta az esetemet, sok hasznos tippet és tanácsot is adott.

Kedves érdeklődő! Munkáim:, telefon usb csatlakozó javítás, telefon üveg karc javítás, asztali telefon javítás, telefon törött kijelző javítás, samsung kijelző csere

Fő profilunk:, telefon kijelző karc javítás, iphone 6s akkumulátor csere, telefon hangszóró javítás, telefon pixelhiba javítás, törött kijelző javítás

 • Lószállítás

  4500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Mindent a legmagasabb színvonalon végeztek, egy nehéz problémát gyorsan és hatékonyan oldottak meg. Nagyon ajánlom őt!

Jöjjön el hozzánk és szeretett készülékét ingyenesen bevizsgáljuk, majd árajánlatot adunk Önnek! Amennyiben nem kéri a javítást, abban az esetben sem kell kifizetnie a bevizsgálást!

 • Lószállítás

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Minden hozzáértően és jól van megcsinálva. Nagyon aggódtam, hogy sokáig fog tartani, de nagyon gyorsan kiderült, mindössze egy óra, és a kamera olyan, mintha új lenne. Mindenképpen ajánlanám őt, ha bármi más baj történne.

János Varga
egy éve

A javítási munkákat szigorúan a kidolgozott technológiai utasítások betartásával végezzük el. A megjavított készülékeket alapos ellenőrzés és tesztelés után adjuk vissza a tulajdonosának. Kérjük óvja digitális fényképezőgépét a mechanikai behatásoktól és sérülésektől, valamint attól, hogy a készülék vízbe essen. Ezek a leggyakrabban előforduló esetek, amelyek a készülék meghibásodásához illetve a garancia elvesztéséhez vezetnek.

 • Lószállítás

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Szeretném megköszönni neki, sok sikert és sok sikert kívánok a munkájához! Mindenkinek ajánlom ezt a mestert, akinek szüksége van a berendezések javítására!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szállító szakemberektől?

Rendelj szállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szállító lószállítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lószállítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a lószállítás átlagos ára 2800 - 5300 Ft. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szállítók - mi alapján választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szállítót Budapesten?

Ebben a pillanatban 138 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LÓSZÁLLÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szállító?

Egy szállító a következő munkával kereshető meg: lószállítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi szállító segítségét?

Egy jó szállító a lószállítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha szállítót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas