Szállítás sérült műszaki cikkek szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 110 teherszállító közül! Korrekt szállítás sérült műszaki cikkek árak — 2800-5300 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

17 teherszállító most online

Gyula

Gyula

Ingyenes kiszallas.

József

József

Szállítás 0-24

Tibor

Tibor

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a szállítás sérült műszaki cikkek Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Ádám F.
Ádám F. 8904 Zalaegerszeg Online

Ádám vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Hűtőgépek, gázkészülékek, klímák, gázkazánok, cirkók, gázbojlerek és gáztűzhelyek szerelését és javítását vállaljuk. Szakembereink várják hívását. Hibabejelentést tehetnek telefonon és e-mailban egyaránt. Minden elvégzett munkára, illetve a munkákhoz szükséges alkatrészekre is garanciát vállalunk. Nálunk nincs külön kiszállási díj, hanem egy egyszeri összeg. Ez tartalmazza az állapotfelmérést és a készülék javítását is. Nincs kiszállási költség, még akkor sem, ha a szakembernek az állapotfelmérést követően esetleg alkatrészt kell beszereznie és másodjára tér vissza a helyszínre, hogy azt beszerelje. A beépítendő alkatrész természetesen pluszban fizetendő.

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  3500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyors és udvarias TV Szerelő.

Díjtalan kiszállással. Szaktudás. Garancia, precizitás, márkaismeret. Hívjon! Kiszállási díj 0 Ft, garancia 100%. Szakembert keres? Hívjon most! Javítás akár aznap. 0Ft kiszállási díj.
 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Mmindig precíz, pontos !!!

Kollégáink szakmai hozzáértése és sok éves tapasztalata, valamint technikai háttere szavatolja a magas szintű szervíz szolgáltatást! Ennek megfelelően az elvégzett javításokra, azok jellegétől függően 3 - 6 hónap garanciát vállalunk !

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Briliáns! Ő a tökéletes mesterember (és titokban gyakran ingyen csinál dolgokat az ügyfeleknek, így az én lencsémet is ő tisztította meg). És most egy kellemes helyen dolgozik, egy kőhajításnyira a városközponttól. Mindenkinek ajánlom.

Canon, Nikon, Sony, Samsung, Pentax és egyéb DSLR fényképezőgépeket javítunk. Javítunk tükörreflexes fényképezőgépeket, Canon, Nikon, Sony, Samsung, Pentax, stb. Flash helyreállítás vagy csere. Javítsa vagy cserélje ki a kártyahelyet Kijelző csere Rendszerlap javítás. A tok alkatrészeinek javítása Pzc-mátrix tisztítása A készülék átfogó tisztítása Vaku, beállítás Beállítás Beállítás Beállítás. Fókuszáló képernyő javítása, cseréje. Az optikai kereső javítása/cseréje Záregység.

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Minden nagyszerű. barátságos, figyelmes szakember. Kitisztította a fényképezőgépemet, rengeteg ajánlást adott, és tanácsokat adott fotózási kérdésekben. Szükség esetén újra igénybe fogom venni, és ajánlani fogom barátaimnak.

Adam Kiss
2 éve

Kollégáink szakmai hozzáértése és sok éves tapasztalata, valamint technikai háttere szavatolja a magas szintű szervíz szolgáltatást! Ennek megfelelően az elvégzett javításokra, azok jellegétől függően 3 - 6 hónap garanciát vállalunk !

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  4800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Sok köszönet neki - igazi profi a szakmájában! Volt egy szokatlan problémám a lencsével, de hála neki, most már minden tökéletesen működik! Ő az egyetlen, akivel most már beszélni lehet a szolgáltatásért!

Zoltán F.
Zoltán F. 3141 Salgótarján Online

Salgótarján dolgozom, megyében is! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Display csere 1 óra alatt. Szupergyors javítások. Akkumulátor csere 30 perc. Március 8-22 is...

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Szakértő segítséget kaptunk, gyorsan megjavították a telefont

Tamás vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. A telephelyem Budapest. Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. teherautó sofőrrel 5500 ft/h költöztetés - 2500 ft/h a nehéz tárgyak szállítására egyedi árakat határozunk meg - megbeszélés alapján. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon meg voltam elégedve.

Hello, én József vagyok és fuvarozással foglalkozom. Budapesti vagyok. Pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy szeretnék váltani. Az addigi irodai, 8-tól 4-ig tartó munkámat cseréltem le egy nagyjából reggel 6-tól este 6-ig tartóra. Szeretek új embereket megismerni, kocsiban lenni. Ezek pedig nehezen mentek egy biztosítással foglalkozó cégnél irodai munkásként. Így pár éve elkezdtem először csak munka után és hétvégén szállítani, majd annyira elégedettek voltak velem a megbízóim, hogy egyre többen hívtak fel, hogy szükségük lenne némi segítségre, így váltottam. Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. teherautó sofőrrel 5500 ft/h költöztetés - 2500 ft/h a nehéz tárgyak szállítására egyedi árakat határozunk meg - megbeszélés alapján. Ezek az árak csak iránymutatók, melyek az egyéni ajánlat során változhatnak. Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  5900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Jó szakemberek, ajánlom. Minden rendben volt.

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Tamás. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Az év bármelyik napján kereshetsz. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. De milyen áron dolgozom? Van egy alapdíj, amit minden esetben felszámolok, ez sofőr + 3,5 tonnás teherautó – 7000 forint/óra (minimum. díj 2 óra) fuvarozás költöztetés – 8500 ft/óra 145 ft/km. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  6500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsak és pontosak voltak. Gördülékenyen ment a költözés.

Angi Kiss
2 éve

Mihály vagyok és expressz fuvart vállalok! Budapest a telephelyem, innen indulok minden reggel. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: sofőr és 3,5 tonnás teherautó – 7500 forint/óra (minimum díj 3 óra) fuvarozás költöztetés - 10000 ft/óra raklapos áruszállítás, max. 120 kg/raklap-ig – 6000 ft/raklap.

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  7100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt módon tájékoztattak előre az árakról, pontosan érkeztek, szakszerűen rövid idő alatt átköltöztettek minket. (city)-ről költöztünk (city)-re. Ügyesen, a bútorok sérülése nélkül sikerült a 9-dik emeletről liftbe be nem férő bútordarabokat lehozniuk. Mindezt vidáman, jó kedéllyel. Mindenkinek ajánlani tudom őket!

Szia, Mihály vagyok és szállítmányozással foglalkozom. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Különösképpen vállalok egyéni szállítást üzletben vásárolt bútorokkal, termékekkel kapcsolatban. Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! típusú kisteherautómmal egészen 3.5 tonnáig vállalok megbízásokat, akár éjszaka is. 5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 9000.-ft/óra fuvarozás költöztetés - 10000 ft/óra 120 ft/km (nincs óra díj) Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  8000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt, jó csapat. Nagyon elégedett vagyok.

Gábor vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Egy és egy pótkocsis teherautó is a birtokomban van, így nem akadály az sem, ha csak pár dolgot szállíttatnál vagy ha épp ellenkezőleg, nagyobb rakodótérrel rendelkező autóra van szükséged! Áraink: autószállítás – 180 ft/km-től budapesten kívül – (vidék) 8000 ft + 150 ft/km-től Amennyiben különösen nehéz tárgyat kell felpakolni, vagy nehezen megközelíthető helyre kell vinni a termékeket, mondjuk egy szűk lépcsőház esetében, akkor pedig több is lehet a költség. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  7100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Később költöztet

Szia, Csaba vagyok és sok éve foglalkozom szállítmányozással. Budapest és környékén vállalok fuvarokat, de nyugodtan keress egyéb helyszínekkel kapcsolatban is. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! A különböző feladatokhoz különböző járművekkel is rendelkezem, többek közt egy áruszállítóval is. Árak: teherautó 2 rakodóval 6000 ft/h költöztetés díja 7500.-ft/óra fagyasztott és hűtött áruszállítás országosan 25000 ft Nincs kiállási díj. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  7600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Elégedett voltam

. Még aznap megjavítjuk okostelefonját.
Mi elszállítjuk az okostelefonját javításra, és utána visszahozzuk.  Eredeti pótalkatrészeket használunk, és 12 hónap garanciát vállalunk. A szervizközpont által kiállított teljesítésigazolás és jótállási jegy. Ajánlottak vagyunk! Több mint 150 pozitív értékelés a Qjobon. Fix árak az üvegcserére. Konzultáció kizárólag mérnökökkel chaten és telefonon keresztül. Várjuk Önt is törzsvásárlóink között. 
A modelleken üvegek újraöntözését végezzük: Samsung / Iphone / Huawei / Xiaomi / oneplus / Google / Honor / Oppo / Vivo.
Csak más típusú munkákat kell elvégezni a következők cseréjéhez: kijelző / akkumulátor / fedél / ház / jack power / kamera / hangszórók.
Üvegcsere samsung galaxy s8/s9/s10/s10 plus/s10e/s20/s20 plus/s20 ultra/s21/s21 plus/s21 ultra/s22/s22 plus /s22 ultra /a50/a51/a70/a71/a30/a20 és mások.
Címkék keresése: telefonjavítás. Javítás iphone. Mobiltelefon-javítás. Üvegcsere. Üvegcsere iphone. Üvegcsere samsung. Üvegeltávolító. Üvegcsere a samsungon. Üvegcsere ablak iphone-on. Üvegcsere samsung s8. Üvegcsere samsung s9. Üvegcsere samsung s10. 
Üvegcsere samsung s20. Üvegcsere samsung s21. Üvegcsere samsung s22. Szervizközpont.

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Jó előadó. Mindent időben és olcsón elvégeztek.

Vállaljuk szinte az összes márkájú digitális és analóg (filmes) fényképezőgépek, objektívek, villanók, diavetítők, távcsövek javítását,tisztítását, karbantartását, CCD illetve CMOS érzékelők precíz tisztítását, portalanítását. Törekszünk a készülékek hibás egységének javítására a költséghatékony megoldás érdekében.

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A gyermekem vizelete nem volt túl gyógyító a kamera számára, de a szakember expressz módszerei minimális költséggel mentették meg a költségvetést és irreálisan gyorsan. Még szerencse, hogy nem korrodált meg mindent. Egy normális szerviznek ki kellett volna cserélnie néhány deszkát, és 60-120K-t kellett volna fizetnie értük... Tehát meg kell becsülni azt az embert, aki csak a kezével és a forrasztópáccal tudott boldogulni. Nagyon remélem, hogy nem kell ezt újra megtennem. Garanciát vállal az elvégzett munkára.

Digitális és analóg fényképezőgépek alkatrészeinek tisztítása és karbantartása

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  6400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Gyors és minőségi kamerajavítás - csatlakozók cseréje és javítása. Bónuszként megtisztította a mátrixot, külön köszönet érte! Ajánlom a mestert!

Üdvözlet! Tibor vagyok. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Teherautóm: furgon Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  6300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Minden bútor és doboz épségben megérkezett. Korrekt árakon, korrekt munkát végeztek! Profi csapat! Pontosak és gyorsak! Köszönjük!

Jó napot! Az én nevem Csaba és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Elsősorban Budapest és környezetében vállalok feladatokat. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Ingyenes helyszíni felmérés, tanácsadás az előkészületekkel. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Szállítás Á-ból B-be szállítás esetén: fix teherautóval 1 rakodóval - 9000 ft/h zongora szállítás – 35000.-ft-tól raklapos áruszállítás, max. 200 kg/raklap-ig – 7500 ft/raklap. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm szépen Minden a megbeszéltek szerint történt.

Üdvözlöm! József vagyok, tapasztalt fuvarozó. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: aznapi időpont, építési hulladék, fatörzs elszállítása. Becsomagolástól a kicsomagolásig. Amennyiben szükséges szakszerűen a bútorokat szét, és össze szereljük a helyszínen. szállítást is válllaunk. Mindenben számíthat ránk. Speciális szállításokat is végzünk szakszerűen . Pl: gépek eszközök, páncélszekrény, zongora, jakuzzi, vendéglátó ipari berendezések stb. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: 5 tonnás teherautóval sofőrrel - 6000 ft/óra költöztetés - 30000 ft-tól 110 ft/km Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

A jövőben is keresni fogom. Korrekt, segítőkész.

Üdvözlöm! Zorán vagyok, tapasztalt fuvarozó. Cégem székhelye itt van: Budapest. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: mélygarázsból mentés, villás autómentés, kisteherautó mentés. Igény esetén csomagolással. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Hétfőtől-vasárnapig! teherautóm mindig kiváló állapotban van. A munkadíj a különböző szolgáltatásokért a következők: lomtalanitás – 2000.-ft/m3 vagy megegyezés szerint. zsákos sittszállítás – 10000 ft/m3 konténer – 8 m3 - 70000 ft-tól Pontos árajánlatért keress bátran!

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  6000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Jó áron dolgoznak és náluk tényleg az "ügyfélért mindent" elv érvényesül. Profik, gyorsak, pontosak es mindenre van megoldásuk.

Üdvözöllek! Zoltán vagyok, fuvarozó. Amennyiben fuvarozással vagy teherszállítással kapcsolatos feladatod van, akkor a lehető legjobb helyen jársz! Vállalok költöztetést, vagy szállítást bármelyik áruházból ( stb.). Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. lomtalanítás 12500 ft/kiállás inert hulladék(tiszta sitt,épitési törmelék) elszállítás díja – 10000.-ft/köbméter zöld hulladék elszállítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/㎥ Számomra az ügyfeleim elégedettsége a fontos,a bizalom és a jó hírnév fentartása.A megbízásokat a legjobb tudásom szerint gyorsan, hatékonyan és szakszerűen teljesítem.

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon elégedett voltam!

Szia! Én Gábor vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Budapesti telephelyem környezetében akár már aznap el tudom vállalni a feladatokat. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Egy márkájú kocsival járom az utakat, de szükség esetén tudok szerezni nagyobb járművet vagy pótkocsit is. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 7000 ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra gyalogos szolgáltatásban rakodás - 3500 ft/óra, további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  7700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Köszönöm szépen! Minden a megbeszéltek szerint ment.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Zoltán vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: express fuvarozás express fuvar, délutáni és éjszakai költöztetés, háztól házig szállítás. Megrendelést követően igyekszem a lehető leghamarabb, akár még aznap is megoldani a szállítást. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! Fuvarozás 3,5 tonnás teherautóval - 5000 ft/óra költöztetés - 3500 ft óránként raklapos áruszállítás , max. 100 kg/raklap-ig – 5500 ft/raklap Akárhol is költöztetünk vagy szállítunk, igyekszünk a maximumot nyújtani. Ehhez hozzátartozik az is, hogy akár (ha éppen nem dolgozunk) azonnal is ki tudunk állni költöztetésre.

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  6800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Időre jöttek. Csak ajánlani tudom. Gyorsak, kedvesek, udvariasak.

Hello, Zoltán vagyok és a fuvarozás a szakmám. Főleg Budapest és környezetében vállalok munkákat. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: kisáru közúti szállítása, lakossági - céges tehertaxi szolgáltatás, ikea szállítás. Igény esetén csomagolással. Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! 7,5 tonnás autó sofőrrel – 9000.-ft/óra költöztetés – 5500 ft/h teherszállítás 6500 ft-tól + kiállási díj. Magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt vállalom a fuvarozást, alapelveim közé tartozik a gyorsaság, pontosság mellett a bizalom és a rugalmasság, így előre egyeztetés esetén 100% garanciát vállalok az érkezésemre, a költöztetés, rakodás lebonyolítására, mindezt diszkréten!

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  8000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Meg voltam elégedve. Nagyon jó volt a hozzáállásuk,

Üdvözöllek! Zoltán vagyok, fuvarozó. A telephelyem Budapest. Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Ahhoz, hogy ilyen sokféle terméket ki tudjak szállítani 2-féle járművet is használok. Egyrészt egy személyautóval viszem a kisebb csomagokat és mindent, ami befér, főleg, ha nagyobb városokba teherautók elől elzárt területekre kell kiszállítanom. Másrészt pedig egy nagyobb, 3,5 tonnás autóval járom az országot és költöztetem a nagyobb csomagokat, bútorokat. Keressen bizalommal!

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  5800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Minden rendben ment. Köszönöm a felkészült, gyors segítséget.

Mihály vagyok és teherszállítással foglalkozok. Ha költöztetőt-szállítót keres jó helyen jár, tekintse meg referenciáimat és kérjen ajánlatot! Több éve összeszokott kulturált, idegennyelven is beszélő, rutinos csapattal vállalok költöztetést. Szolgáltatásaink: zongora szállítás, teherfuvarozás, tüzifa szállítás Áruházból házhoz ( stb.) Időbeosztást tekintve nagyon rugalmas vagyok, így akár már reggel 7-kor a rendelkezésedre állhatok vagy éppen hétvégén, ünnepnapon is tudok vállalni fuvarozást. teherautóm mindig kiváló állapotban van. Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  7500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedettek voltunk.

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem Zoltán. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére!

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  5700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Minden rendben ment a (city)ről (city)-re költözéskor. Jó csapat, figyelmesek, gyorsak, szakszerűen dolgoznak.

Szia! Én László vagyok és a fuvarozás a szenvedélyem. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Hétfőtől-Vasárnapig reggel 7-től este 8 óráig elérhető vagyok. kisteherautóm tiszta, beázás mentes raktérrel rendelkezik, így a rossz idő se szegje kedved és ne tántorítson el: ha szükséged van gyors költöztetésre, bízd rám magad bátran! Általában lomtalanítás - 2000 ft/m3 1 m3 inert hulladék – 10000 ft konténer rendelés – 40000 ft/3 köbméteres árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Hivatásunk a költöztetés!

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon elégedett voltam

Üdvözöllek! Gergely vagyok, fuvarozó. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Amennyiben fuvarozással vagy szállítmányozással kapcsolatosan érdeklődsz, úgy már most szólok, hogy a lehető legjobb helyen jársz! Költöztetés, irodaköltöztetés, fuvarozás Európa országaiba. Továbbá a bútorok szerelése, csomagolása is a munkánkhoz tartozik. A költözésekhez tudok dobozokat is biztosítani. Kollégáim előtt nincs akadály: emeletről emeletre is költöztetünk, amiért nem számolunk felárat. A bútorokat igény szerint be-, és kicsomagoljuk. Csak tapasztalt költöztető kollégákkal dolgozom, akiknek nem jelent problémát egy nehezebb bútor, gép, zongora elszállítása vagy például egy nemzetközi költöztetés zökkenőmentes lebonyolítása. Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére a hét minden napján: szállítási eszközök, teherfuvarozás, építőanyag szállítás Minden munkára (rakodóval vagy anélkül) megbeszélés alapján kalkulálok árat. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. Általában 5 tonnás teherautóval 1 rakodóval - 8000 ft/óra költöztetés díja – 8000.-ft/óra autógumi (2db) - 4000 ft árakkal érdemes számolni, de pontos árajánlatért keressen meg! Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, dobozos, kalodás, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál. Cégének megbízható szállítóra van szüksége? Hívjon bátran!

 • Szállítás sérült műszaki cikkek

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Kreatív pakolásban sem utolsók :)Csak ajánlani tudom őket. Percre pontosan érkeztek, tökéletes munkát végeztek. Elfogadható ár, gyorsaság, segítőkészség.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító szállítás sérült műszaki cikkek közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szállítás sérült műszaki cikkek: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a szállítás sérült műszaki cikkek átlagos ára 2800 - 5300 Ft. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - mi alapján választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok teherszállítót Budapesten?

Ebben a pillanatban 110 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZÁLLÍTÁS SÉRÜLT MŰSZAKI CIKKEK szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy teherszállító?

Egy teherszállító a következő munkával bízható meg bátran: szállítás sérült műszaki cikkek vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy teherszállító segítségét?

Egy jó teherszállító a szállítás sérült műszaki cikkek mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged a következőre: teherszállító?

Ha profi teherszállító segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A szállítás sérült műszaki cikkek és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas