Szállítási sérült mosógép: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Teherszállítót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj teherszállító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 192 teherszállító közül! Korrekt szállítási sérült mosógép árak — 2800-5300 Ft-tól. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

29 teherszállító most online

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a szállítási sérült mosógép Budapesten?

2800 - 5300 Ft

Átlagos árak 2023. február 17-től

A legjobb teherszállítók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező teherszállítót!

Edmond, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Javítás és forgalmazás, varrógépek a forgalmazótól.

 • Szállítási sérült mosógép

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt,, biztonságos,,, kiszolgálás szuper

Tisztelt megrendelők! Látogasd meg családias hangulatú üzletünket, és a lehető leggyorsabban segítünk ! Szoftveres javítások. Töltés javítás. Akkumulátor csere. Szolgáltatások: Kijelző csere, Akkumulátor csere, Töltés javítás.

 • Szállítási sérült mosógép

  4200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Reggel 9 órakor hívtam, 10 órára kész volt a Mosógépem! Korrekt, gyors, megbízható! Csak ajánlani tudom!

Péter Tichy
egy éve

Tisztelt Érdeklődő! Jó napot kívánok, vállalom mosógép, mosogatógép, hűtőgép és mindenféle háztartási gép javítását, beüzemelését. Lassú a laptopja vagy pc-je, esetleg vásárlás előtt áll és nem tudja milyet vegyen?? Itt jó helyen jár, mert segítek abban is. Esetleg nincs egy férfikéz a háznál, mert lecsúszott egy zsindely a tetőn, eldugult a lefolyó, csöpög a csap, fel kell fúrrni egy polcot, stb??

 • Szállítási sérült mosógép

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

100% elégedettség mind a kiszolgálásnak, mind a szakmai tudásnak! Korrektek, mindig a vevők érdekeit nézik. Megoldották az összes problémánkat. Egyszer fordult elő, hogy garancia időn belül újból akkumulátort kellett cserélni és egy bevizsgálás után díjmentesen korrigáltak, azóta is hibátlanul működik! Csak így tovább....

Bie Beg
2 éve

Bármilyen összetettségű digitális fényképezőgépek és objektívek javítása és karbantartása. Javítás vagy helyreállítás esések és nedvesség után. Javítások az elvégzett munkára vonatkozó garanciánkkal. Mindezt megfizethető áron. Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk.

 • Szállítási sérült mosógép

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon lenyűgözött. Gyors, világos és lényegre törő, nem trükközik drága javításokkal (mint egyes szolgáltatások). Boldogan ajánlom a mestert.

Sándor N.
Sándor N. 3104 Salgótarján Online

Üdvözlöm a profilomon. TV javítás akár a helyszínen is. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény! Nyugdíjas kedvezmény. Ingyenes kiszállás. Hétvégén is hívható.

 • Szállítási sérült mosógép

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Normàlis kiszolgàlàs és az ügyféllel való bànàs.

Ferenc F.
Ferenc F. 3100 Salgótarján Online

Ferenc, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Professzionális színvonal, 15 év szakmai tapasztalat, garanciavállalás! Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Kiszállás 2 órán belül. Minőség és szakértelem. Klímatisztítás profiktól. Bennünk nem fog csalódni. Kiszállási díj 0 Forint.

 • Szállítási sérült mosógép

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon segítőkész és profi csapat.Teljesen elégedett vagyok a munkájukkal.Köszönet érte!

Elek B.
Elek B. 8900 Zalaegerszeg Online

Üdvözlöm a profilomon. Megbízható háztartási gép szerelő, gyors klímaszerelő, karbantartás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, és épületgépészet. Díjmentes árajánlat kalkuláció, kötelezettségek nélkül. Minőségi alapanyagok.

 • Szállítási sérült mosógép

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Mindenben is segítenek.

Jó napot! Az én nevem Péter és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Eleinte csak hobbi szinten, jövedelemkiegészítés miatt költöztettem. Azonban nagyon megszerettem a fuvarozást, így végül teljes munkaidőre váltottam, és kijelenthetem, ez nagyon jó döntés volt! Vállalok belföldi fuvarfeladatokat, szállítást, küldeményfeladás – összes funkció, cégeknek, szállítási sérült mosógép. Alvállalkozóként, hosszútávú, folyamatos együttműködéssel vagy egyedi megbízással. Bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálam szakértőre talált. Munkám során egy 5 tonnás teherautóval és egy típusú személyautóval végzem a szállítást, amely kiegészíthető futóval vagy éppen lószállítóval, ha szükség van rá. A leggyakoribb szolgáltatások és az árak: 3,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 7000.-ft/óra költöztetés - 6500 ft/h 120 ft/km + rakodó 3000 ft/óra

 • Szállítási sérült mosógép

  7900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a segítségét! Pontos, gyors, hatékony munkavégzés.

Üdvözlöm!🙂🤝 Az én nevem István. A fuvarozás a szenvedélyem, és nem is ismerek kompromisszumokat ez ügyben. Ha valamit le kell szállítani egy bizonyos idő alatt, akkor mindent megteszek, hogy tartsam a határidőt. Zongora, akvárium, bútor, vagy akár üzletből való szállítással kapcsolatban is bátran megkereshet. Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. lomtalanitás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/kiállás sittszállítás 15000 ft/egység - 10m³töl nincs fuvardíj zöld hulladék elszállítás - 3000 ft/㎥ + kiállási díj. Keressen bizalommal!

 • Szállítási sérült mosógép

  7100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Oké volt

Hello, én Zsolt vagyok és fuvarozással foglalkozom. Budapest városában és a környéken napi szinten úton vagyok. Jó pár éves tapasztalattal rendelkezem fuvarozás, teherszállítás terén. Előfordult már, hogy áruházban vásárolt dolgok szállítására sürgősen szükség lett volna? Ilyen esetekben sürgösségi tehertaxi szolgáltatásom a megoldás! 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Teherautóm: furgon A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 12000.-ft/óra költöztetés országosan - 9500 ft/óra 2 munkatárs (sofőr és rakodó) - 7500 ft/óra. Pontos, gyors szállítmányozást garantálok, időre érkezem és igény esetén, amennyiben azt előre jelzed, a rakodásban is segítségedre lehetek! Keress még ma – hogy megvalósíthassam életed legbiztonságosabb költöztetését, fuvarozását!

 • Szállítási sérült mosógép

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, korrekt, gyors,

Andrea Hinel
egy éve

Sziasztok! A nevem Tibor. Budapesti vagyok. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: autószállító utánfutó 3,5 t, sérült autó elszállítás, autó elszállítás. Igény esetén csomagolással. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: veszélyes áruk, gabona szállítást, rakodás. Fuvarozási szolgáltatásomat az ország bármely pontjáról igénybe veheted, rugalmas vagyok, mind a szállítási távot, mind az árképzést illetően! Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám, de ebben az esetben felár kerül felszámításra. Egyéb esetekben az átlagos díj így alakul: lakás lomtalanítás 14000 ft/alkalom zsákos sittszállítás – 8000 ft/m3 konténer – 6 m3 - 60000 ft-tól. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Szállítási sérült mosógép

  7800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Komplett lakás költöztetés kértem csomagolással együtt. Korrekt, megbízható, gyors, segítőkész és jó hangulatú csapat. Nagyon szépen köszönöm a költöztetést, későbbiekben is keresni fogom Önöket! Bátran ajánloma céget mindenkinek.

Sziasztok! A nevem András. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Több mint tíz éve nyújtok különböző szolgáltatásokat (hulladéklerakási igazolás, konténeres sittszállítás, hivatalos lerakóba) céges és lakossági ügyfeleimnek. Igyekszem a lehető legtökéletesebben végezni a munkámat. Ezért (is) dolgozom kizárólag komoly szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal. Tehertaxi szolgáltatásom keretein belül akár üzletben megvásárolt dolgokat is segítek hazaszállítani. Hétvégén és ünnepnapokon is felárak nélkül! Hétvégén is felárak nélkül! Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. Az árak a következőek: 3,5 tonnás autó 6000 ft/óra költöztetés díja 7500.-ft/h további rakodók – 2000.-ft/h.

 • Szállítási sérült mosógép

  7000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Körülbelül jól tippelték meg mennyi idő alatt végeznek. Pontosan jöttek, megbeszéltük, hogy mit hogy szeretnék és úgy is csinálták.

Üdv! Az én nevem Kálmán és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. A gyorsaság mellett számomra a bizalom és a pontosság is ugyanolyan fontos, így biztosíthatlak afelől, hogy a leegyeztetett időpontra ott leszek nálad, s maximális precizitással fogom őrizni az értékeidet a szállítás és természetesen a rakodás ideje alatt is! Akár innen is vállalok szállítást: . Annak érdekében, hogy minél hamarabbi időpontot adhassak számodra a szállítást illetően, a szállítás előtt pár nappal érdemes felkeresned, hogy megbeszélhessük a részleteket. Amennyiben egy megbízható, tapasztalt fuvarozóra van szükséged, keress bátran, és a részletek megbeszélést követően egyedi árajánlatot tudok adni.

 • Szállítási sérült mosógép

  6000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Mindenkinek ajánlom aki költözni szeretne, mert megbízható, olcsó és gyors. Előre megbeszélt fix áron szállított, precíz rakodástechnika, ütemezetten lehordták az egész lakást kb. 1,5 óra alatt. A berakodás az új lakásba pedig még gyorsabban megtörtént. Köszönöm szépen Neki.

Tibor vagyok és pár évvel ezelőtt elindítottam a fuvarozó cégemet. Vállalok költöztetést, vagy szállítást bármelyik áruházból ( stb.). Sürgős szállítás is lehetséges mint szolgáltatási formám. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot. A csomagok méretétől és súlyától függően szükség lehet további segítségre is, ezért nagyon fontos, hogy előre pontosan beszéljük meg, hogy mit és hova kell szállítani. Hiszen ahhoz, hogy egy zongorát vagy egy kanapét vigyünk fel a negyedik emeletre, fontos, hogy mozgósítani tudjam a segítségeimet. Az átlagos árak a következőek: km díj – 170 ft autó bikázás budapest – 6000 ft-tól. Hivatásunk a költöztetés!

 • Szállítási sérült mosógép

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Köszönöm a fuvar! 4Segítőkész sofőr, akit küldött.

Diana
2 éve
Balázs N.
Balázs N. 3102 Salgótarján Online

Digitális és analóg fényképezőgépek szervizelése több mint 40 éve

 • Szállítási sérült mosógép

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Megmentette a fényképezőgépet, amelyet a szerviz és az összes javítóműhely elhagyott. Köszönöm szépen a munkát. Nem találok jobbat!!!!!!!!

Üdvözlöm! A javításra leadott készüléket javítás előtt és javítás után is tesztelik szervizeseink, hogy tökéletes állapotban kerüljön vissza hozzád.

Szolgáltatásaink:, telefon képernyő javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, iphone se akkumulátor csere, telefon kamera javítás, Telefon takarítás

 • Szállítási sérült mosógép

  7000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű ár, azonnal jött, jó lelkiismerettel végezte. :)

Ferenc vagyok és teherszállítással foglalkozok. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Sos költöztetést is vállalok több éves tapasztalattal gyakorlott rakodókkal akár hétvégén is. Emellett: gépszállítás, helyszíni defektjavítás, járműszállítás. Igény esetén csomagolással. Az elmúlt években rendszeresen kaptam megbízást áruházból való szállításokra. 0-24-ig a hét minden napján (ünnepnapokon is) vállalok munkákat. Legújabban egy furgonnal bővítettem a járműparkot.

 • Szállítási sérült mosógép

  7600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Elégedett voltam! A legjobb, legolcsóbb, leggyorsabb.

László vagyok és teherszállítással foglalkozok. Ha költöztetőt-szállítót keres jó helyen jár, tekintse meg referenciáimat és kérjen ajánlatot! Több éve összeszokott kulturált, idegennyelven is beszélő, rutinos csapattal vállalok költöztetést. Mivel napi szinten járom az országot, így elég rugalmasan tudok csomagot, szállítmányt felvenni és lerakni. Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Várom megkeresésed!

 • Szállítási sérült mosógép

  5600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan ajánlani tudom mivel rugalmasságuk, megbízhatóságuk és nem útólsó sorba áraik is kifogástalanok!!!Túl több költöztetésen beleértve külföldet is ennek a társaságnak sikerült elnyernie bizalmamat.

Sziasztok! A nevem Béla. Budapest és környéki feladatokat vállalok el első sorban, de bátran keress hosszabb fuvarokkal is. Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! Az év bármelyik napján kereshetsz. Jól karbantartott, szervizelt és rendszeresen tisztított autómmal akár már a mai napon is rendelkezésre állok. Egyedüli sofőrként és rakodóként az alapdíjaim ezek: 7,5 tonnás autó sofőrrel – 9000.-ft/óra tehertaxi - 10000 huf 120 ft/km (nincs óra díj), további kolléga igénybevétele esetén ez nőhet. Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Szállítási sérült mosógép

  6700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkész volt. nem számított ennyi segítségre és ami a legfontosabb: mindenre vigyáztak, nem tört el semmi. Nagyon meg volt elégedve a szakember munkájával.

Üdv! Az én nevem Zoltán és ha teherszállítóra van szükséged, jó helyen jársz! Fuvarozással és szállítmányozással kapcsolatosan kérdésekben a legmegfelelőbb személyhez fordult! Kérjen árajánlatot! Nagy tapasztalatom van szállítással. Hétfőtől-vasárnapig! Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Szállítási sérült mosógép

  6400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Rendben ment abszolút.

Laszlo Z
2 éve

A nevem Tibor. Vállalkozásomat elsősorban Budapest és környezetében található feladatok elvégzéséhez indítottam. Ha költöztetőt-szállítót keres jó helyen jár, tekintse meg referenciáimat és kérjen ajánlatot! Több éve összeszokott kulturált, idegennyelven is beszélő, rutinos csapattal vállalok költöztetést. Ezalatt a pár év alatt rengeteg családot költöztettem már, vittem csomagokat kollégiumba, kertes házba, de elromlott liftes 7. emeletre is. Volt szerencsém egy irodát is költöztetni, kétszer is, mert viszonylag rövid idő alatt nőtték ki mind a két alkalommal az aktuális helyszín. Ezek mellett szállítottam már haza kerti bútorokat, több mázsa virágföldet, mulcsot vagy éppen kerítés darabokat is, de az -t is rendszeresen látogatom és viszem házhoz a megrendelt bútorokat. Az elvégzett munkárol mindig számlát vagy bizonylatot adok! Teherautóm: furgon Az alapdíj: lomtalanítás - 3000 ft/m3 inert hulladék(tiszta sitt,épitési törmelék) elszállítás díja – 10000 ft/köbméter zöld hulladék elszállítás 9500 ft-tól 11000 ft-ig/㎥. Ha gyors, megbízható szállítást szeretnél, keress bizalommal és nyugodt lehetsz, hogy jó kezekben vannak a csomagjaid!

 • Szállítási sérült mosógép

  7500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves volt a szakember. Mindennel meg volt elégedve

János vagyok, megbízható és gyors fuvarozó. Cégem székhelye itt van: Budapest. Ha az alábbiakban van szükség segítségre: közúti kisállat szállítás, gyűjtőfuvarozás, malactáp. Hétfőtől-vasárnapig! Mindig tiszta autókkal állunk rendelkezésére! Fuvarozás 5 tonnás autó sofőrrel 6500 ft/óra fuvarozás költöztetés 7000 ft/óra teherszállítás - 5500 ft/óra Hivatásunk a költöztetés!

 • Szállítási sérült mosógép

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Meg vagyok elégedve a szakember munkájával.

Sziasztok! Hagy mutatkozzak be: én Ferenc vagyok és több éve teherszállítással foglalkozom. Cégem székhelye itt van: Budapest. Fuvarozási tevékenységem szerteágazó. szállítás, háztartási gépek, hűtő szállítás ✅Megbízható hozzáértő csapattal.Sok év munkatapasztalattal✔ Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. km díj – 180 ft autószállítás ára – egy autó esetén 150 ft/km –től, két autó esetén 200 ft/km-től.

 • Szállítási sérült mosógép

  5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom másoknak is.Mindennel meg voltam elégedve, teljesen rendben volt minden.

István vagyok és teherszállítással foglalkozok. Vállalok azonnali, gyors szállításokat: nagy jószágok, lószállító kamion, takarmány. stb. Bútor összeszerelést is vállalok! Az egyeztetést követően részletesen tájékoztatni foglak az ütemtervről, hiszen a pontos tájékoztatás elengedhetetlen számomra! Egész pontosan egy kisteherautóval szállítok. Fuvarozási feladatokat a következő díjakon vállalok az esetek nagy részében: autószállítás – 150 ft/km-től belföldi fuvarok esetén 5000 ft alapdíj után 150 ft/km Keressen bizalommal!👌 Kérjen árajánlatot,és felveszem önnel a kapcsolatot📲

 • Szállítási sérült mosógép

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

5 órát voltak, amúgy tényleg dolgoztak nem volt velük probléma,rendben mentek a dolgok. 9 órára lett megbeszélve de késtek negyed órát, ez levett a minőségből egykicsit.

Jó napot! Az én nevem Jenő és vállalok költöztetést, áruszállítást, csomagszállítást és lomtalanítást. Budapesti fuvarokat vállalok főképp. Teljes körű költöztetés, bútorkiszállítás és fuvarozás, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Csak az autó is bérelhető sofőrrel. Hosszútávú céges megbízásokat is vállalunk. Nagy tapasztalattal rendelkezünk boltokba, áruházakba való szállítás terén. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. Természetesen, ha előre le szeretnél foglalni egy szabad időpontot, az is megoldható, abban az esetben úgy fogok tervezni, hogy a megbeszélt időpontra érkezzek meg hozzád a rakománnyal! Igényes, tiszta, jól felszerelt autókkal,rakománybiztosítással szállítok. Pontos, gyors szállítást garantálok!

 • Szállítási sérült mosógép

  7500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Elégedett voltam az elvégzett munkával. Minden rendben volt.

Üdvözlöm! Norbert vagyok, tapasztalt fuvarozó. Új vagy használt bútorait, háztartási gépeit, építőanyagait, személyes tárgyait, berendezéseit, még aznap vagy akár azonnal elszállítjuk Önnek megbízható csapatommal! Vállalom vagy hasonló üzletekben vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok sürgősségi szállítását, valamint: non-stop autómentés, motor beindítás, traktorszállítás. Egyszeri és állandó megbízásokat is szívesen vállalok megfizethető árakon, számlaképesen! A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. Fuvarozás 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval 12000 ft/óra 9000 ft/óra (nagyobb bútor, 2 szakember) további rakodók díja – 2500.-ft/óra Várom a megbízást!

 • Szállítási sérült mosógép

  6000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Mindenkinek bátran ajánlom. Nagyon szépen köszönjük! Gyors, korrekt, megbízható és nagyon segítőkész

Üdvözöllek! Zsolt vagyok, fuvarozó. A sok éves fuvarozói tevékenységem alatt sok hosszútávú együttműködésre, partneri kapcsolatra tettem szert, így bátran állíthatom hogy ügyfeleim mindig elégedettek voltak. Továbbá vállalom vagy hasonló helyeken vásárolt bútorok, háztartási gépek, építőanyagok házhoz szállítását. A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. Az árak a következőek: 7,5 tonnás teherautó 2 rakodóval – 12000.-ft/óra pianinó és zongora szállítás - 25000.-ft-tól teherszállítás - 5500 ft/óra . Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Szállítási sérült mosógép

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, gyors, megbízható! Mindenkinek nagyon ajánlom az úriembert!

Hello, én Gábor vagyok és fuvarozással foglalkozom. Cégem székhelye itt van: Budapest. Keress bizalommal kisebb szállításoktól kezdve nagyobbakig, legyen szó raklapos áruról, építőanyagról, berendezési tárgyakról, kültéri bútorokról vagy elektronikai termékekről, minden bizonnyal megtudunk majd egyezni! szállítást is vállalok! Hétfőtől-vasárnapig! A fuvarozási feladatokat 3,5T össztömegű teherautókkal végezzük. 5 tonnás teherautó sofőrrel 6000 ft/óra 8500 ft/óra (kisebb bútor, 1 szakember) teherszállítás - 7500 ft/óra + kiállási díj. Nincs lehetetlen küldetés, csak időben értesülnünk kell minden részletről.

 • Szállítási sérült mosógép

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Csak ajánlani tudom!! Gyors, korrekt, megbízható!

Sziasztok! 😊🙂 Tamás vagyok, szeretném, ha Ti is megismernétek, hogy mivel foglalkozom. Budapesti születésű vagyok, jelenleg is itt élek. Cégalapító vagyok és több éve fuvarozok saját cégem számára. Ez idő alatt egy nagyon jó csapatot szedtem össze, akikkel bármilyen szállítási feladatot szívesen vállalunk. Öt éves kocsim a rendszeres, szakszerű karbantartásnak köszönhetően kiváló állapotban van. Áraim🏷 Az összes felsorolt szolgáltatást kedvező árakkal kínálom megrendelőim részére. lomtalanítás - 2000 ft/m3 sittszállítás 16000 ft (12 köbméter felett fuvardíj nincs) konténer – 4 m3 - 44000 ft Ha költöznél vagy csak szükséged lenne egy megbízható, alkalmazkodó fuvarosra, keress bátran!

 • Szállítási sérült mosógép

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Ezutan csak oket hivom majd. Koszonom! Gyors, rugalmas, preciz sracok, maximalisan ajanlom oket. A mai napon segitettek a koltozesben,

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi teherszállító szakemberektől?

Rendelj teherszállító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy teherszállító szállítási sérült mosógép közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szállítási sérült mosógép: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a szállítási sérült mosógép átlagos ára 2800 - 5300 Ft. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Teherszállítók - mi alapján választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek teherszállítót Budapesten?

Most 192 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZÁLLÍTÁSI SÉRÜLT MOSÓGÉP szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok teherszállítót?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált teherszállítót keresned ha szükséged van erre: szállítási sérült mosógép.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a teherszállító?

A jó teherszállító pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: szállítási sérült mosógép?

A szállítási sérült mosógép és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy teherszállítót nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas