8mm film digitalizálás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Fényképretusálót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképretusáló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 295 fényképretusáló közül! Korrekt 8mm film digitalizálás árak: 3100-5900 Ft/tekercs. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapesten környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

44 fényképretusáló most online

Andor V.

Andor V.

Kedvezményt adok

Rudolf B.

Rudolf B.

Tapasztalt vagyok

Anikó K.

Anikó K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a 8mm film digitalizálás Budapesten?

3100 - 5900 Ft/tekercs

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb fényképretusálók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképretusálót!

 • 8mm film digitalizálás

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Szombat 11 kor az orrunk elött lehúzza a redőnyt mikor egy megrendelt, kifizetett ajándékért mentünk átvenni. Igazi "korrektség" gratulálok!

Réka
2 éve

 • 8mm film digitalizálás

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Maximálisan azt kaptuk, amit elvártunk volna életünk nagy napjával kapcsolatosan. Hálásak és elégedettek vagyunk. 😊 Szívből ajánljuk őket!

Sándor
2 éve

 • 8mm film digitalizálás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jól felszerelt, könnyen megközelíthető stúdió, a vezetők pedig kedvesek és segítőkészek. Eddig két alkalommal volt szerencsém a stúdióhoz, egészen biztos, hogy még foglalunk, csak pozitív tapasztalataink vannak.

Károly
2 éve

 • 8mm film digitalizálás

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A legszebb pillanatok természetes, hangulatos és profi fotókon köszöntek vissza. Köszönjük szépen :)

Krisztina
2 éve

 • 8mm film digitalizálás

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Megnyugtató érzés volt úgy szervezni az esküvőt az elmúlt két évben, hogy bármikor számíthattunk rá. Minden kérdésünkre részletesen válaszolt. Nem csak az esküvő előtt, de utána is készséggel állt a rendelkezésünkre. Számos csodaszép fényképet készített mind a jegyes, mind a kreatív fotózáskor. Köszönjük szèpen azt a sok türelmet, odafigyelèst, időt, fantasztikus munkát, segítőkészséget, amit tőled kaptunk. Mindenkinek ajánljuk a OneWeddinget, aki profi minőséget nyújt, elérhető áron.

Luca
2 éve

 • 8mm film digitalizálás

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Mat hat nicht nur ein Talent für Fotografie sondern auch dafür seinen Kunden beizubringen wie gute Fotos von ihnen entstehen - insbesondere das ist mir persönlich am wichtigsten. Mat antworten zudem sehr schnell und vom Shooting bis zu finalen Ausarbeitung dauert es gerade einmal 24h. Die Preise und die Qualität sind hervorragend.

Attila
2 éve

 • 8mm film digitalizálás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

A páromat szerettem volna meglepni egy fotósorozattal eljegyzésünk alkalmából. Ezt a helyet néztem ki, mert nagyon közel van ahhoz a házhoz ahol élünk. Az árak kedvezőek voltak, így meg is beszéltünk egy időpontot. A helyszínen egy kedves hölgy fogadott minket, ez egy körfolyosós régi ház, a műterem belül szépen fel van újítva. Egyórás fotózást vettünk, fotózás közben jó hangulat volt. A retusálásért külön kellett fizetni, de nagyon jó lett a végeredmény. A párom pedig nagyon örült a meglepetésnek, így összességében ár-értékarányt nézve is tök jó választásnak bizonyult.

Varga
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi fényképretusáló szakemberektől?

Rendelj fényképretusáló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképretusáló 8mm film digitalizálás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vályogház tetőcsere: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a vályogház tetőcsere átlagos ára 5600 - 10500 Ft/m2. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - hogyan választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Budapesten?

Most 302 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VÁLYOGHÁZ TETŐCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő a következő feladattal kereshető meg: vályogház tetőcsere vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

A jó tetőfedő pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged rá: tetőfedő?

Ha egy megfelelő tetőfedő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A vályogház tetőcsere és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas