Digitalizálás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Digitalizáló Szakembert találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj digitalizáló szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 282 digitalizáló szakember közül! Korrekt digitalizálás árak: 2800-5300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

42 digitalizáló szakember most online

Fruzsina V.

Fruzsina V.

Kedvezményt adok

Zsuzsa F.

Zsuzsa F.

Tapasztalt vagyok

Éva S.

Éva S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a digitalizálás Budapesten?

2800 - 5300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb digitalizáló szakemberok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező digitalizáló szakembert!

 • Digitalizálás

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Szombat 11 kor az orrunk elött lehúzza a redőnyt mikor egy megrendelt, kifizetett ajándékért mentünk átvenni. Igazi "korrektség" gratulálok!

Réka
2 éve

 • Digitalizálás

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Maximálisan azt kaptuk, amit elvártunk volna életünk nagy napjával kapcsolatosan. Hálásak és elégedettek vagyunk. 😊 Szívből ajánljuk őket!

Sándor
2 éve

 • Digitalizálás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jól felszerelt, könnyen megközelíthető stúdió, a vezetők pedig kedvesek és segítőkészek. Eddig két alkalommal volt szerencsém a stúdióhoz, egészen biztos, hogy még foglalunk, csak pozitív tapasztalataink vannak.

Károly
2 éve

 • Digitalizálás

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A legszebb pillanatok természetes, hangulatos és profi fotókon köszöntek vissza. Köszönjük szépen :)

Krisztina
2 éve

 • Digitalizálás

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Megnyugtató érzés volt úgy szervezni az esküvőt az elmúlt két évben, hogy bármikor számíthattunk rá. Minden kérdésünkre részletesen válaszolt. Nem csak az esküvő előtt, de utána is készséggel állt a rendelkezésünkre. Számos csodaszép fényképet készített mind a jegyes, mind a kreatív fotózáskor. Köszönjük szèpen azt a sok türelmet, odafigyelèst, időt, fantasztikus munkát, segítőkészséget, amit tőled kaptunk. Mindenkinek ajánljuk a OneWeddinget, aki profi minőséget nyújt, elérhető áron.

Luca
2 éve

 • Digitalizálás

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Mat hat nicht nur ein Talent für Fotografie sondern auch dafür seinen Kunden beizubringen wie gute Fotos von ihnen entstehen - insbesondere das ist mir persönlich am wichtigsten. Mat antworten zudem sehr schnell und vom Shooting bis zu finalen Ausarbeitung dauert es gerade einmal 24h. Die Preise und die Qualität sind hervorragend.

Attila
2 éve

 • Digitalizálás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

A páromat szerettem volna meglepni egy fotósorozattal eljegyzésünk alkalmából. Ezt a helyet néztem ki, mert nagyon közel van ahhoz a házhoz ahol élünk. Az árak kedvezőek voltak, így meg is beszéltünk egy időpontot. A helyszínen egy kedves hölgy fogadott minket, ez egy körfolyosós régi ház, a műterem belül szépen fel van újítva. Egyórás fotózást vettünk, fotózás közben jó hangulat volt. A retusálásért külön kellett fizetni, de nagyon jó lett a végeredmény. A párom pedig nagyon örült a meglepetésnek, így összességében ár-értékarányt nézve is tök jó választásnak bizonyult.

Varga
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi digitalizáló szakember szakemberektől?

Rendelj digitalizáló szakember szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy digitalizáló szakember digitalizálás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Garázs tető építés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a garázs tető építés átlagára 4900 - 9200 Ft/m2. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Budapesten?

Most 307 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GARÁZS TETŐ ÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: garázs tető építés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy tetőfedő segítségét?

Egy jó tetőfedő a garázs tető építés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas