Videoklip készítés: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Operatőrt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj operatőr szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 346 operatőr közül! Korrekt videoklip készítés árak: 30300-56900 Ft/óra. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

52 operatőr most online

Zoltán F.

Zoltán F.

Kedvezményt adok

Tibor P.

Tibor P.

Tapasztalt vagyok

Andrea V.

Andrea V.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a videoklip készítés Budapesten?

30300 - 56900 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb operatőrk Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező operatőrt!

 • Videoklip készítés

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Szombat 11 kor az orrunk elött lehúzza a redőnyt mikor egy megrendelt, kifizetett ajándékért mentünk átvenni. Igazi "korrektség" gratulálok!

Réka
2 éve

 • Videoklip készítés

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Maximálisan azt kaptuk, amit elvártunk volna életünk nagy napjával kapcsolatosan. Hálásak és elégedettek vagyunk. 😊 Szívből ajánljuk őket!

Sándor
2 éve

 • Videoklip készítés

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon jól felszerelt, könnyen megközelíthető stúdió, a vezetők pedig kedvesek és segítőkészek. Eddig két alkalommal volt szerencsém a stúdióhoz, egészen biztos, hogy még foglalunk, csak pozitív tapasztalataink vannak.

Károly
2 éve

 • Videoklip készítés

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

A legszebb pillanatok természetes, hangulatos és profi fotókon köszöntek vissza. Köszönjük szépen :)

Krisztina
2 éve

 • Videoklip készítés

  5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Megnyugtató érzés volt úgy szervezni az esküvőt az elmúlt két évben, hogy bármikor számíthattunk rá. Minden kérdésünkre részletesen válaszolt. Nem csak az esküvő előtt, de utána is készséggel állt a rendelkezésünkre. Számos csodaszép fényképet készített mind a jegyes, mind a kreatív fotózáskor. Köszönjük szèpen azt a sok türelmet, odafigyelèst, időt, fantasztikus munkát, segítőkészséget, amit tőled kaptunk. Mindenkinek ajánljuk a OneWeddinget, aki profi minőséget nyújt, elérhető áron.

Luca
2 éve

 • Videoklip készítés

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Mat hat nicht nur ein Talent für Fotografie sondern auch dafür seinen Kunden beizubringen wie gute Fotos von ihnen entstehen - insbesondere das ist mir persönlich am wichtigsten. Mat antworten zudem sehr schnell und vom Shooting bis zu finalen Ausarbeitung dauert es gerade einmal 24h. Die Preise und die Qualität sind hervorragend.

Attila
2 éve

 • Videoklip készítés

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

A páromat szerettem volna meglepni egy fotósorozattal eljegyzésünk alkalmából. Ezt a helyet néztem ki, mert nagyon közel van ahhoz a házhoz ahol élünk. Az árak kedvezőek voltak, így meg is beszéltünk egy időpontot. A helyszínen egy kedves hölgy fogadott minket, ez egy körfolyosós régi ház, a műterem belül szépen fel van újítva. Egyórás fotózást vettünk, fotózás közben jó hangulat volt. A retusálásért külön kellett fizetni, de nagyon jó lett a végeredmény. A párom pedig nagyon örült a meglepetésnek, így összességében ár-értékarányt nézve is tök jó választásnak bizonyult.

Varga
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi operatőr szakemberektől?

Rendelj operatőr szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy operatőr videoklip készítés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Korcolt lemez tetőfedés: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a korcolt lemez tetőfedés átlagára 4400 - 8300 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Budapesten a korcolt lemez tetőfedés szolgáltatáshoz már 443 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek tetőfedőt Budapesten?

Most 341 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KORCOLT LEMEZ TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a feladattal bízható meg: korcolt lemez tetőfedés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

A jó tetőfedő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha tetőfedőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas